Autokempy a testovaní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.6.21 11:13

Autokempy a testovani

Ahoj, podnikl z vás už někdo cestu do českých autokempu? Jde mi hlavně o to… jak to je s tím testováním. Musím mít test, když budeme pod stanem a kontrolují to vůbec provozovatele? Nebo jen vyhodime prachy za testy a nikdo to ani nebude chtít? Díky za informace

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21480
15.6.21 11:40

Vždyť jsou testy zdarma, tak co řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68853
15.6.21 11:48

Asi bych o vybraného cinkla. Znám takové, co mají všecko na háku, i jiné, u kterých jsem si zcela jistá, že to chtít budou. Na druhou stranu, tak si ten test udělej a budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.21 11:53
@ugluk píše:
Asi bych o vybraného cinkla. Znám takové, co mají všecko na háku, i jiné, u kterých jsem si zcela jistá, že to chtít budou. Na druhou stranu, tak si ten test udělej a budeš mít klid.

To je právě to., Zatím nemáme na 100% vybráno… No jsem OSVČ a tak se v těch testech vůbec nevyznám 😁… Nevím jestli stačí samotest pro celou rodinu a nebo musíme do testovacího centra :/

• Citovat
  • Upravit
Sabčakonečná
15.6.21 11:55

Mrkněte na net, jsou tam vždy uvedená testovací místa, není problém tam zajít, nikde se dlouho nečeká a budte mít klid.

• Citovat
  • Upravit
3513
15.6.21 12:09

A to chceš vážně riskovat, že tam přijedete a budete muset jinam? Testy jsou zadarmo, jen se před cestou objednejte a máš klid. https://reservatic.com/cs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21480
15.6.21 13:12
@Anonymní píše:
To je právě to., Zatím nemáme na 100% vybráno… No jsem OSVČ a tak se v těch testech vůbec nevyznám 😁… Nevím jestli stačí samotest pro celou rodinu a nebo musíme do testovacího centra :/

Musíš do testovacího centra a test je zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.21 13:16

Podívej se na jejich stránky, pokud na tom extra lpí, jistě to tam uvedou :lol: a pak uvidíš, co po příjezdu. Vzala bych s sebou pro jistotu nějaké samotesty a kdyžtak si uděláte na místě.

• Citovat
  • Upravit
24992
15.6.21 13:16

Po telefonu ti nesdělí, že je to nezajíma…vyzkoušeno. Na místě to už je jiná. U nás test nechtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
15.6.21 13:35

Nikde nic nechtěli. Ale celkově - bazény - nic, penziony nic… prostě nic nechtěli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
15.6.21 14:15
@Anonymní píše:
Ahoj, podnikl z vás už někdo cestu do českých autokempu? Jde mi hlavně o to… jak to je s tím testováním. Musím mít test, když budeme pod stanem a kontrolují to vůbec provozovatele? Nebo jen vyhodime prachy za testy a nikdo to ani nebude chtít? Díky za informace

Byli jsme, podepsali bezinfekcnost a nikdo nic nekontroloval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí