Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky!
V červnu čekáme druhé miminko, ale po prvním nemáme ani kočárek, ani sedačku - vajíčko.
Nevím, jakou bych si měla vybrat. Mohla byste mi některá nějakou poradit - navrhnout???
Děkuji za názory!
@Tereza1986 píše:
Maxi Cosi Cabriofix, jsem s ní moc spokojená.
Taky tak, navic je s adaptery variabilni s vetsinou kocarku
Tak my měly Maxi Cosi CabrioFix se základnou FamilyFix a teď na tej základně vozíme MaxiCosi Pearl, jinak ta MC CabrioFix jsme pomocí adaptérů vozili na kočárku X- lander ![]()
@Tereza1986 píše:
já taky, byla to pro mě jednoznačná volba a nelitovala jsem jí snad ani minutu. Je opravdu bezpečná, dá se poutat i pouze pásem (netřeba kupovat základnu, není nutno mít v autě izofix) a je veliká a prostorná-malej v ní jezdil ještě v roce a to je delší než jeho vrstevníci a od začátku byl.
@Tereza1986 píše:
Taky souhlasím:) Perfektní sedačka, krásně polstrovaná a co se týká bezpečnosti, tak taky dobrá;)
@Jituna78 ahoj, me se cybex moc libi - mame i pro starsiho ten velkej a jsme spokojeny… ale s vajickem me ted maminy kolem me odrazujou ze mi z toho mimco brzo vyroste
jak to mate - vejde se tam i v zimnim obleceni vetsi mimco?
@msobotkovam píše:
Ahoj maminky!V červnu čekáme druhé miminko, ale po prvním nemáme ani kočárek, ani sedačku - vajíčko.
Nevím, jakou bych si měla vybrat. Mohla byste mi některá nějakou poradit - navrhnout???
ahojky, můžu ti nabídnout tohle.. mám dvě ( ukradli nám kočárek, tak jsem kupovala novou 3kombinaci)
kdybys měla zájem, pošli zprávu
používám stejné vajíčko ještě teď ( malá má 11 m- 9kg a pořád má dost místa )na ceně se domluvíme
Děkuji za názory!