Autosedačka Tario - upevnění

2132
25.2.13 00:56

Autosedacka Tario- upevneni

Steeve, prosim o radu!
Dobry den, omlouvam se za dotaz, ale bohuzel nemuzu v predchozich diskuzich najit odpoved. Mame kocarek Teutonia a rada bych koupila autosedacku Tario. Jak je to s upevnenim a bezpecnosti? V obou rodinnych autech Isofix mame, upevnuje se Tario s jeho pomoci? Predem moc dekuji za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34
25.2.13 06:40

Tak já se koupit Teutonioi taky chystám, takže jsem na Tario už koukala a co vím, ale jen z Internetu, je, že na IsoFix se upevnit dá, ovšem musím se dokoupit ta báze (jako ostatně vždy s IsoFixem).
Z hlediska bezpečnosti by měla patřit k těm lepším, záleží taky na roku výroby, od 2012 dělají lepší opěrku hlavy.
Ale jak říkám, zatím jen teoretické znalosti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
25.2.13 08:44

@leeenaa Teutonia Tario se prodává buď samotná, nebo se základnou, ale ta základna není isofixové je to základna na pásy.
V obou případech jak samotná sedačka, tak i sedačka se základnou má dobré hodnocení bezpečnosti, dostala 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
25.2.13 08:53

@steeve Dekuju za odpoved. Jenom jeste hloupy dotaz pro ujisteni - je Tario z hlediska bezpecnosti ok, i kdyz je bez Isofixu nebo se mam poohlednout jeste po nejake jine s Iso..? Byl by to jediny duvod, jinak se mi libi. A nakup planujeme urcite s bazi. Dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
25.2.13 08:57

@steeve A jeste jedna prosba-muzete mi prosim poslat odkaz na zminovane hodnoceni? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
25.2.13 09:24

@leeenaa ano, ty 4* jsou dobrý výsledek pro sedačku bez isofixu, lepší jsou jen s 5* isofixové sedačky Römer baby safe s isofixovou základnou a Maxi-cosi Cabriofix a Easyfixem.
a testy jsou všechny zde: http://www.autosedacky.estranky.cz/…a-videa.html najdete je v testech ADAC i OAMTC z roku 2008, akorát pod názvem Graco Logico S HP- je to stejná sedačka jen prodávaná pod dvěma názvy, pokud byste ty testy chtěla v češtině, tak musíte na stránky D-testu, ale tam je to placené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
25.2.13 09:27

@steeve Dekuju jeste jednou a pekny den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
4.2.14 11:22

Ahoj, ale jestli to dobre chapu, tak potrebuji k pripevneni te zakladny dva pasy? tedy postranni a stredovy?

da se k te sedacce sokoupit isofix??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario