Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte někdo prosím Autosedačku Baby Design Amigo 2012?
Uvažuji o její koupy, protože je pěkná, levná a snad se dá i říct, že atestovaná společností PIMOT.
Chtěla jsem se zeptat, jaké s ní máte zkušenosti a zda by jste mi ji doporučili.
Děkuji ![]()
Upřímně, nějaký atest si může vymyslet každý..
Ve mě moc důvěru nebudí..
Díky za názor, ale spíše bych potřebovala, aby mi tento příspěvek okomentoval někdo, kdo tuto autosedačku má.
Jinak ten crash test je tady: http://www.cs.babydesign.eu/…enstwo/pimot
Také musím reagovat na autosedačku baby design. Líbi se mi, že obstála v testech pozitívně a cenově je krásna. Kolik autosedaček i s isofixem za strašné peníze obstáli špatně, jak jsem koukala na nové testy. Hodně dělá i značka. Ale šla bych do testované sedačky baby design klidně. Líbi se mi Bento, ale nejdříve si ji chci vyzkoušet s prckem na krámě, jak v ní bude sedět.
Autosedačku už mám doma a je super, krásný vzhled, barva i jednoduchá montáž do auta. Navíc mi i paní v obchodě řekla, že sedačka je testovaná, splňuje všechny normy. NAvíc i potvrdila, že je lehčí oproti jiným, takže se mi i bude jednoduše dávat z jednoho auta do druhého. Zítra poprvé povezu malou, tak snad budu spokojená.
Tak to je supr
.Musím také jít na ni kouknout.Pak dejte vědět, jak se malé v ní sedělo ![]()
Emička byla nadšená, byla pro ni záhada jaktože sedí ve směru jízdy a ve vyšší poloze. Moc se jí to líbilo a pořád se rozhlížela. Byla nadšená a já taky. Jednoduše se mi tam dávala a poutala. Fakt super. Akorád je nezvyk, že si tu sedačku nemůžu dát na kostrukci od kočárku, takže malou jsem vzala do náruče. Když budu mít více věcí sebou tak budu muset vzít i sporťák. Ale to tak má každý.
Jo a jinak jsem sedačku kupovala v Sambaby v Olomouci a na netu ji měli za 2 390 Kč a na prodejně jsem ji koupila za 2 100 Kč. Takže super.
Tak tá je krásna a je vidět, že se v ní malé moc líbi. No to si zvyknete.My vozili sebou golfáček na nějaké popojíždění a když jsme jeli na nákup, tak jsem malého šoupla do nákupního vozíku když jsem jela sama a když byl s náma tatka, tak se nakupovalo tak, že jeden z nás měl golfík a ten druhý vozík ![]()
Ta je uzasna. Mohu se zeptat kde a za kolik jste ji koupila?