Storchenmuhle Solar - vadný kus?

21
22.2.13 20:01

Storchenmuhle Solar - vadný kus?

Zdravím,
koupili jsme synovi STM Solar, protože vyšla dobře v testech a je jedna z největších na trhu.
Doma jsem jí podrobněji prohlížela a našla jsem v plastu zašroubovaný obyčejný sroubek, který vypadá, že tam vůbec nepatří 8o. Je to když se vsune ruka mezi sedák a opěrku zad, zhruba uprostřed. Teď nevím, jestli to tam má být nebo jsme měli smůlu na kus a v obchodě se to někdo pokusil „opravit“, navíc křivě.
Druhá věc je polohování. V obchodě mi prodavačka tvrdila, že jde trochu naklopit. Pouze se musí zatlačit na opěrák a přes sílu to polohovat, ale ukázat to nechtěla. Druhý syn jí chtěl vyzkoušet a přes sílu se opřel a sedačka se rozložila do roviny, čímž předpokládám, že polohování tam není vůbec žádné??

Tak prosím, ty z vás, které ji mají, případně nějakého prodejce, jestli to mají stejně nebo jí mám jít reklamovat :evil:

Přidávám fota

Díky za odpovědi
papet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
22.2.13 21:32

@papet to tam určitě nepatří :lol:
Napsala bych přímo výrobci a ještě vlítla do krámu kde sem to koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
23.2.13 09:41

@Kamca.dalmatinka ahoj, mate ji doma? Ja se taky obavam, ze to tam nepatri.To je k vzteku, takovou dobo clovek vybira a pak tohle :-(
Ohledne toho polohovani nevis?
Treba se jeste nekdo ozve. Kazdopadne diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.13 10:45

http://www.storchenmuhle.cz/…-sedacek.jpg Já mám taky strocha :lol:,ale jinej typ http://www.storchenmuhle.cz/ tu černošedou a žádný takový šrouby tam fakt nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
25.2.13 08:29

@papet ten šroubek tam patří, je to zarážka aby nešel oddělat sedák od zádové opěrky a nepoužíval se samotný podsedák- což není bezpečné,
sedačka Solar se dá naklopit, a je to tak, jak prodavačka řekla, zatlačí se na zádovou opěrku a ona udělá sklon. Do roviny se vám položila doma, v autě se do roviny nepoloží, tam se zapře o opěradlo sedadla v autě, ona autosedačka také není na používání doma, ale na použitá v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.2.13 08:51

Steeve - děkuji. Vím, že není na doma, jen jsem porovnála s concordem lift, co máme pro druhé dítko. Je to tam jinak řešené.
Každopádně děkuji :kytka:, jsem ráda, že nemusím řešit reklamaci a tak.

papet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario