Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny maminky a prosím o radu ohledně autosedačky, té od 0-13kg (vajíčko). Je nutné do této autosedačky ještě dokoupit takovou tu přídavnou vložku, která drží hlavičku miminka nebo to jde i bez ní? Děkuju za rady. Verča
já si nedokážu představit, že bych Ondráška v prvních týdnech vozila bez té podložky. V mém případě ale byla ta podložka součástí autosedačky, tj. musela jsem si koupit s ní, ale samozřejmě později jsem ji odstranila..
Malej byl vetsi, takze jsme to zvladli i bez ní. Mám ji totiž půjčenou a nebylo to součástí což jsem se dozvěděla až mi ji manžel dovezl do porodnice, ale šlo to i bez ní.....Jitka a Davídek 9t
Ahoj Verčo,
ty kvalitnější sedačky mají tu podložku už „zabudovanou“ nebo je v ceně sedačky.
Já jsem si podle testů vybrala sedačku Maxi cosi - je sice dražší, ale bezpečná. Když tak mrkni na www.babyraj.cz - tam jsem ji našla nejlevněji.
Reed
Ahoj Verčo,
taky si neumím představit vajíčko bez vložky - abych řekla pravdu, odstranili jsme ji teprve nedávno, pořád mi v ní malý připadal tak nějak stabilnější - že mu hlavička neklimbala ze strany na stranu v každé zatáčce… ![]()
Viťka
Mám tohle vajíčko po švagrové od firmy Chicco a tahle vložka k tomu nebyla, s Kamčou jsme podkládali z boku srulovanýma plínama, ale teď bych to ředši nějak jinak. sedačku se mi nechce kupovat novou, poraďte kde tuhle vložku sehnat nebo čím ji nahradit.
Bludička + Kamča + Janeček
Já mám taky Chicco sedačku a ta vložka tam není, ale dá se dokoupit buď přímo od Chicca, ale ta stojí 349 Kč a pak se dá koupit na www.detskydum.cz - je pod autosedačkama - příslušenství - je tam univerzální podhlavník do autosedačky za 200 Kč, úplně ten stejný se dá koupit na internetshopu v sekci autosedačky - doplňky za 150 Kč.
Verča