Gynekolog v Brně - doporučte, prosím

827
30.8.05 19:27

Gynekolog v Brně - doporučte, prosím

Ráda bych změnila svého gynekologa, ze kterého jsem velmi zklamaná. Nevyhovovala mi jeho péče během snažení a teď, když jsem v 6 tt, jsem jeho přístupem celkem zděšená.

Můžete mi, prosím, doporučit dobrého gynekologa nebo gynekoložku v Brně, který má k pacientkám lidský přístup a nechová se k nim jak ke zboží na běžícím pásu?

Moc děkuji,

Bebet

Dopsáno 16.11.:
Na straně 3 této diskuse píši, že jsem nakonec u svého lékaře MUDr. Janči zůstala a jsem tomu ráda. O miminku mluví krásně a je velmi pozorný. Moc toho nenamluví, ale odpoví na všechny otázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1718
30.8.05 20:12

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
30.8.05 20:28

Ahoj, měla jsem podobný problém jako ty - před lety. Měla jsem bolesti v podbřišku, můj doktor mi tvrdil, že jsou to zkrácené vazy a dával mi léky proti bolesti - trvalo to rok. Po roce jsem z toho už byla psychicky vyřízená . Byl to taky takový přístup - běžící pás a body pro pojišťovnu. Tak mi táta domluvil konzultaci u svého kamaráda - porodníka v nemocnici. Tomu hned došlo o co se jedná - endometrióza - vyšetřil mě a já u něj už zůstala. Tak jsem s ním úspěšně prošla ročním snažení o mimi (nedařilo se po vysazení HA - zlobily hormony), celým těhotenstvím (kdy mě také trošku potrápily menší problémy, ale jinak v pohodě) a úspěšně s ním odrodila naši malou princezničku. Moc mi pomohl, a to že je tady naše Julinka s námi, je také jeho velká zásluha a já jsem mu za jeho starost moc vděčná. Nevím, jestli v nemocnici přijímají, takže si nejsem jistá, jestli by jsi tam mohla ambulantně chodit, ale nějaký tip ti dám. Zkus MUDr. Chrenkovou, je to matka mé kamarádky, znám ji od dětství a znám také několik žen, které k ní chodí. Je prý dobrá a jsou u ní spokojené. Má ordinaci v Králově Poli, na Palackého tř.
Přeji dobré pořízení a spokojené těhotenství :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
30.8.05 21:39

Ahoj, já mám doktorku paní Zakopalovou, je opravdu hodně hodná, nevím jestli přijímá nové pacienty, ale zkus to. Vyhledej si třeba na centrum.cz - Mudr. Zakopalová, Běloruská, Bohunice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
30.8.05 21:54

Ahoj,
taky chodím k Mudr. Zakopalové a jsem s ní moc spokojená. Nové pacientky určitě přijímá, protože před 2 měsíci jsem ji doporučila své kamarádce a bez problémů ji přijala. Výhodou je, že má své inter. stránky a můžeš se objednávat mailem. Ordinace je moc pěkná a i sestřička je velice příjemná. S pozdravem Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
30.8.05 23:01

Ahoj,
já musím oponovat Lile. Jsem z Líšně, takže jsem automaticky chodila k Dr. Rotreklovi na polikliniku.
Je pravda, že UTZ dělal častěji, ale jeho přístup se zase nelíbil mě. Byla jsem pro něj „běžící pás“. Otázky ho většinou obtěžovaly a sestřička mi často v době „poradny“ řekla, že s doktorem mluvit nemusím, že toho má dost a ona, když mi změří tlak, tak to stačí¨ :( . Měla jsem jako prvorodička samozřejmě dotazy a obavy, takže jsem byla jejich přístupem dost zklamaná. Řekla jsem si ale, že v těhu nebudu měnit lékaře, kdyby něco, ať má všechno pohromadě..............vyvrcholením všeho ale bylo, když mi 14 dní před porodem řekl, abych přišla zase za měsíc :wink: a po šestinedělí mě nechal na „koze“ čekat (nekecám) 15 minut a zkoušel se dovolat na nějakou linku kolem telefonů..........sice mi vysvětloval. že čeká na operátora, ale to už jsem věděla, že je to OPRAVDU poslední prohlídka.

Taky jsem dlouho pátrala a nakonec mi kamarádka, co pracovala i jako zdrav. sestřička na gynekologii doporučila svého doktora.
Je to Dr. Anton, má ordinaci v centru Brna a ordinuje odpoledne, což mi vyhovuje kvůli hlídání (má až do 19:00). Pracuje i jako porodník na Obilňáku.
Jeho ordinace není zařízená nijak moderně, UTZ má jen malý - vnitřní a na velký posílá do prenatální poradny kousek od něj.
Zato mi při každé návštěvě podá ruku, pozdraví se se mnou, zeptá se na to, jak se cítím, co miminko, jestli nemám nějaký problém.............atd a tím začíná pro mě nesrovnatelná péče s předchozími gynekology. Končí opět milým úsměvem a to mu většinou odpouštím i to, že jsem v čekárně čekala od 20 (pravda, někdy i víc) minut déle, než jsem byla objednaná.
Věnuje se mi totiž celou dobu maximálně a o to mi jde.
Jsem po druhé těhotná a ani ty prohlídky ¨se nedají srovnat.

Toť moje zkušenosti.

Veronika, Barunka 11m a *Alenka 34tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
31.8.05 07:18

Ahoj.

Já jsem vyměnila Dr. 14dní před otěhotněním. Byla to hrůza. Dr. i sestřička byly značně „od rány“. Měla jsem strach tam chodit. Sestra mi většinu poradny dělala v čekárně před nejen maminkama, ale i tatínkama, kteří čekali naproti do dveří na UTZ.Tím myslím, že se mně tam ptala kolik jsem od minule přibrala, jestli nemám nějaký krvácení nebo výtok, měřila tlak… Vrcholem pro mně bylo když jsem asi v 9tt začala krvácet a Dr. mi po UTZ řekla, že mi nic na udržení dávat nebude a že když potratím, tak holt potratím. Netrvala jsem na bůhvíjakém ládování prášky, ale ten přístup byl dost blbej zvlášť když už jsem potratovou anamnezu měla.

Takže jsem Dr.měnila znovu v 17tt. Teď chodím k Dr. Pivovarníkové a jsem maximálně spokojená. Sídlí v Heliosu u Lužánek. Kontakt:www.sanatoriumhelios.cz

CIBULKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.8.05 07:47

Ahoj Veroniko, holky,

to jsem netušila, Verčo, že ten šílený doktor, o kterém si se zmínila v deníčku je zrovna ten Rotrekl. Pravda, ty máš čerstvou zkušenost, ta moje je stará pět let. A dost mě překvapuje.
Lidi se asi mění. Nevím, proč měl tenkrát ke mě jiný přístup, možná, že jsem měla v anamnéze ty dvě nezdařilá těhotenství…opravdu mi vše vysvětlil, na koze mě nenechal čekat, také pracoval na Obilňáku..... ale to už je asi jedno, jak jsem psala, to bylo před pěti lety…

Každopádně díky a pá
Lila

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
31.8.05 08:30

Holky,
díky moc za zkušenosti. Můj doktor je MUDr. Janča. Sedí v komplexu ordinací pana doktora Dvořáka na Orlí. Nechci ho poškodit, určitě je velký odborník, ale nesedí mi jeho přístup. Když jsem nemohla otěhotnět, tak mě bez vyšetření hodlal ládovat hormony. A když se mi to podařilo, prohlídka byla tak chladná a krátká, že mi to stačilo. Nepřišlo mi, že má osobní přístup.
Protože jsem z Bohunic, tak bych zkusila MUDr. Zakopalovou, když ji tak chválíte. Sice jsem si říkala, že během těhotenství budu alespoň mít záminku chodit do města (na Orlí), protože jsem na rizikovém, ale je fakt, že až budu čekat druhé mimi (doufám!), tak budu ráda, když bude doktorka co nejblíž, protože mi tu v Brně nemá kdo hlídat.

Zatím moc díky,

Bebet

• Citovat
  • Upravit
333
31.8.05 09:15

ahoj holky,
tak já chodím do stejného zařízení jako bebet, ale k dr. Dvořákovi, uznávám že je to kapacita, vždycky když jsem chodila na prohlídky i do „poradny“ tak se sice povinně usmál, zeptal se jak se máte ale vše tak nějak že z něho bylo cítit že je mu to úplně fuk, nebyla jsem vůbec spokojená, mé prohlídky v těhu probíhali - tak se na vás podívám, hm..... jo… v pořádku, za měsíc nashledanou, na mé otázky odpovídal jako by mluvil s blbcem, povýšeně, pak mě poslala na UTZ k dr. Jančovi a byla jsem jak v sedmém nebi, úplně jiný lidský přístup, prostě jsem si připadala jako těhulka se vším všudy. nakonec jsem přešla k dr. Dvořákové - tamtéž a jsem zase moc a moc spokojená, milá dr., ptá se jak se mám, co je nového, komunikuje, prostě se mi pěkně věnuje.
tak dobré vybírání
 Lenča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
31.8.05 09:19

Ahoj bebet.

Já taky zrovna měním gynekologa-z těch samých důvodů co ty.
A dostala jsem doporučení na Dr. Táborského (dům zdraví na Jugoslávské)
Prý je moc fajn, má zájem a spolupracuje s obilňákem.
Tento týden má dovo, takže v po mu budu volat, zda mi mě přijal.
Slyšela jsem na něj jen chválu, přesto že je docela mladý (je mu prý něco přes 30)(ale učil se prý opět na obilňáku)
Já si ho hned v pondělí otestuju, tak když budeš chtít, dám ti vědět v „rodíme v dubnu“ jak to dopadlo.

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.8.05 09:39

Změna gynekologa

Zdravím a připojuji se k odpovědím týkajícím se změny gynekologa…

Jsem také z Brna a prošla jsem gynekologických ordinací docela dost. Měla jsem problémy s otěhotněním a tak jsem nakonec na doporučení zubaře skončila na klinice UNICA u dr. Gogely, po prvním IVF máme dvojčátka holčičky. Po celou dobu IVF a i následného těhotenství tam k nám měli maximálně pohodový přístup, nic nebyl problém, o všem s námi mluvil naprosto otevřeně a vše bylo super. A i v den, kdy mě posílal z ordinace rovnou do porodnice se tvářil maximálně v pohodě a mě tím tak moc povzbudil, že jsem věděla, že zvládnu naprosto všechno… Opravdu jsem moc spokojená a nadšená, teď je holkám rok a půl a jsem v 38 tt a opět chodím do Unicy a opět jsem mé pocity velmi nadšené…dokonce probíráme i porodnici která je nejvhodnější a prostě s dr. Gogelou se dá mluvit naprosto o všem a v ničem opravdu není problém…

Vřele doporučuji…www.unica.cz

Přeji hodně štěstí a hlavně, aby jsi co nejdříve byla spokojená!

Zdraví Evásek a tři stěštíčka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
31.8.05 10:32

Veroniko6: Když se zmiňuješ o Antonovi - je to právě ten doktor, který mi nepřišel na endometriózu a ládoval mě rok Voltarenem a Ibuprofenem, před tím jsem k němu chodila už 4 roky a bylo to vždy v pohodě - ale to mi nic nebylo :? Pokaždé se usmíval a podával ruku, ale u něj je to běžící pás a jeho úsměvy mně ten rok trápení nevyváží. Moje kamarádka taky od něj odešla - právě k Dr. Chrenkové a byla spokojená. Takže já na Antona nevzpomínám ráda a popravdě - doporučit ho nemůžu, protože kdybych ho poslouchala a zůstala u něj, měla bych do budoucna s otěhotněním daleko větší problémy.

Romana + Julinka

• Citovat
  • Upravit
1180
31.8.05 10:35

Jé … ten poslední příspěvek (o Antonovi) jsem psala já - nějak mně vypadlo přihlášení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
31.8.05 11:13

...

Ahojky,

opravdu doporučuji :

MUDr. Marie Huvarová
Ordinace odborného lékaře - Eurogyn
Jiráskova 55, 602 00 Brno
Kontakt:
Telefon: +420 541233731

Je to soukromá ordinace, žádné nemocniční prostředí, skvělý přístup, moderní vybavení.

Peťula + Pavlík

http://tickers.TickerFactory.com/…f4c1/age.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí