Orgazmus versus oplodnenie

1466
26.8.05 10:49

Orgazmus versus oplodnenie

Ahojte,

uz si hodnu chvilu lamem hlavu ako polozit, pokial mozno intelignente nasledovnu, dost intimnu otazku:
Aky je vplyv orgazmu na oplodnenie ? :oops:
Mam pocit, ze som citala, ze taky spravny orgazmus podpori ovulaciu - v tom zmysle, ze je vzdy dobre, ked sa materske telo citi dobre :wink:
No ale orgazmus su vlastne pravidelne stahy maternice (??)…takze som sa prepracovala k uvahe o tom ci prave oplodnene vajicko nemoze byt takymito stahmi vypudene nez sa zahniezdi… :roll:
No, to mam ale problemy co? Dufam, ze ma neodsudite, ale chcem zachovavat rovnovahu medzi snazenim a psychicko-fyzickou pohodou, chapete… :wink:
Vopred vam dakujem za nazory odborne aj babske :lol:

Souris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1177
26.8.05 11:29

Re: Orgazmus versus oplodnenie

Někde jsem četla, že stahy při orgasmu naopak pomáhají spermie posunovat rychleji k vajíčku. A že by mohlo být vypuzeno zahnízďující se vajíčko, to bych neřekla. Příroda to má jistě chytře zařízeno.
Květina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
26.8.05 11:54

Souris,
souhlasím s předchozím komentářem. Orgasmus naopak napomáhá dostat se spermiím dál do dělohy. Čípek je při orgasmu jakoby „vcucne“ a posune dál :) .
Hezké snaženíčko :roll: .
 Berča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
26.8.05 12:07

To hej baby, takto som to prave pocula tiez. 8)
Ale ja skor myslim fazu tesne pred ms; k oplodneniu pravdepodobne doslo a vajicko sa chce zahniezdit......tak ci ho nejaka mne prijemna vlna nemoze vypudit von nez sa poriadne uchyti :oops:
 Souris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
26.8.05 12:09

To určitě ne, Souris:-). Příroda je moudrá a oplodněné vajíčko se v děloze samo umí udržet. Hned jak tam dorazí, zavrtá se do děložní sliznice a nepustí se :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
26.8.05 12:12

souris, :lol: to si ma rozosmiala. prijemna vlna urcite nie. mozno prilis velky a divoky klacek :oops: teda to mi pripada logickejsie :oops: :oops:
 danka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
26.8.05 17:13

Dančul, klacek v děloze8O Brrrr, to snad ne! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
2.9.05 11:51

Ahoj,
včera říkal gynekolog mé kamarádce, že silný orgasmus může vyvolat ovulaci. 8O
Zdá se mi to šílené, nicméně znám pár holek, které otěhotněly v naprosto nemožné době (např. hned po MS)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí