lubrikační gely v těhu?

534
26.8.05 15:33

ahoj.nemyslím si že bys tím mohla mimi nějak ublížit…co třeba dětskej olejíček…
todle období bude na pevnost čípku nejnáročnější tak bych to ničím divokým nedráždila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
26.8.05 16:20

Ahojka, klídek:-)
Lubrikační gely jsou naprosto v pohodě, samozřejmě za předpokladu, že zrovna netrpíš nějakým zánětem nebo tak něco.
Spíš bych se vyhnula tomu olejíčku, není dělaný na sliznici, mhlo by to dělat neplechu.
Osobně jsem používala lubrikant s Tea Tree olejem, prodává se v lékárnách i v drogérce, má i lehce antiseptické účinky.
Takže pokud máš bezproblémové těhu, ničeho se neboj a hezké radovánky, pak už si tolik klidu neužijete..;-)

Jazzi a Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.8.05 16:21

Oleje bych zá:,–(ně nepoužívala, nedoporučují se ani při „netěhu“ sexu. Zvyšují riziko zanesení infekce. Lepší je zvlhčení než namaštění. Zeptala bych se v lékárně, určitě tam poradí ten pravý. Když tak poradí lékař. Čípek: známá byla ve 22tt v nemocnici s krvácením po styku. Měla něco jako přecitlivělý čípek, naštěstí byly porodní cesty uzavřené. Ale netuším, jestli je čípek takhle citlivý u všech těhotných.
 Aki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
26.8.05 17:17

Taky myslím, že dětský olejíček ne, ale nám se osvědčil víc olivový olej než lubrikanty, zvlášť když je člověk po delší pauze odřený :oops: … A co třeba udělat to v těhu hyperbezpečné a volit rovnou lubrikovaný kondom? Minimalizuješ rovnou i nebezpečí kvasinkové infekce, ke kterému jsi jako budoucí mamina (prý) obzvlášť náchylná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
26.8.05 19:18

Ahoj Alfie,
já si myslím, že pokud nemáš žádné problémy, tak jsou lubr. gely vpohodě, ale asi bych se přesto zeptala dr. jaký by doporučil.
Co se týče toho čípku tak je v těhu jenom překrvený, takže sex pro bezproblémové těhu není problém. Takže pokud nemáš žádné obtíže, tak není důvod se sexu v těhu vzdávat, vždyť tolik mamin říká, že je v těhu ještě lepší (patřím k nim)… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
26.8.05 20:39

Tak my jsem v těhu používali Pjur a rozhodně se nic nestalo, pokud jsi zdravá nic se k děťátku dostat nemůže :) Je to silikonový lubrikant a najsou tam žádný parfémy a podobný záležitosti, je sice dražší ale spotřeba je malá a pokud nastal problém jen v těhu, můžeš ho dle návodu využít taky na masáže nebo jako ochrana na ruce i jinde před mrazem :lol: My ho máme ze sexshopu :oops: ale viděla jsem ho i na netu.
Spokojené manželství :wink: ,
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
26.8.05 23:35

Ahoj,
taky se přikláním k tomu použít raději lubrikační gely - jsou na to dělané :) a pokud máš těhu v pořádku, není se opravdu čeho bát - pokud u toho neskáčete po lustrech :lol: :oops: .
I když jsem měl být na sebe při prvním těhu opatrná, sexíku jsme si užívali až do konce a já se naopak potom vždycky cítila příjemně a v pohodě. Důležitá je psychika :D

Pěkné hrátky
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.8.05 09:26

Ahoj,

souhlasím s holkama, myslím si, že lubrikační gely miminku ublížit nemůžou.

Přeju pohodové těhotenství a hodně štěstí!!!

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky