Autosedačka 9-18 s vybráním pro pásy

4
10.9.14 09:07

Autosedačka 9-18 s "vybráním" pro pásy

Potřebujeme do auta umístit 3 autosedačky na zadní sedadla.
Na šířku je v autě místa dost, problém je se zapínáním pásů.

Uprostřed jsou totiž zámky pásu blízko u sebe (je mezi nimi cca 23cm).
Když dám doprostřed sedačku, zakryje ty zámky a neni prakticky možné tam pás zapnout…

Existuje nějaká sedačka 9-18 kg, která by měla vzadu nějaké „vybrání“, aby se pod/za ní daly pásy pohodlněji zapnout?

Předem děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7250
10.9.14 09:29

Taky jsem potřebovali sedačku 9-18kg a místa v autě nic moc. Takže to vyhála Romer Eclipse, která jde dozadu i na dvoubodový pás. Má zvýšenou základnu sedačky, proto se dá pás dole krásně zapnout a sedačka je dost prostorná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.9.14 11:49

Díky za odpověd, Romer Eclipse jsem mel dosud vyhlidnuty jako jedineho kandidata :)
Nejsou jeste dalsi modely od dalsich vyrobcu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
10.9.14 12:51

Co jsme hledaly, tak byla dříve ještě jedna, ale tak už se nevyrábí, takže máme Eclipse a spokojenost. I když nevím jak jiným, ale nám sedí v autě lépe, když je přidělaná dvoubodovým pásem, ale možná je to taky tvarem sedačky v autě, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.9.14 21:18

Tak nakonec jsme koupili sedačku Romer King plus. Narazil jsem na ni v obchodě, když jsem metrem sedačky přeměřoval :)
Dozadu se zužuje, vzadu je široká jen 23,5cm, takže se kolem ní dají v pohodě zapnout pásy i na prostředním sedadle.
Cenově je o něco dražší než Eclipse (Eclipse cca 3 tis. Kč, King plus 4,4 tis. Kč), ale má opěrku hlavy a celkově působí o dost hodnotnějším dojmem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
13.9.14 07:33

To je pravda, ale my jsme museli řešit dvoubodový pás uprostřed auta a tři sedačky vzadu, takže Eclipse byla jediná varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí