Autosedačka 9-18kg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31387
18.6.14 22:37

@Janha Cybex Junofix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
18.6.14 22:46

@Janha Já mám doma Römer Safefix Big Giraffe :) A ještě je super Römer Trifix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
18.6.14 23:24

@elanaa diky moc, mrknu se na ni zitra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
19.6.14 08:00

@Janha těch sedaček,9-18 kg, které se dají připoutat jak na isofix i na pásy je mnoho, např. Römer safefix plus, Römer Versafix, Concord Absorber XT, Cybex Junofix, Besafe IZI Comfort isofix, Storchenmühle Twin One( ze základnou nebo bez), Recaro Expert plus( se základnou nebo bez), Chicco X-pace isofix,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
19.6.14 08:19

@steeve bylo mi řečeno že u crash testu na Römer Versafix se při nárazu dostal bezpečnostní pás na krk crash testového panáčka. Kdyby tam sedělo dítě tak by to mělo fatální následky :( kvůli tomu se jednu chvíli neprodávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
19.6.14 08:22

@Pavla087 to si pletete s Römer Xtensafix, tam byl problém, proto se přestal vyrábět a neprodává se, všechny sedačky byly staženy
Versafix má výborné výsledky: http://www.adac.de/…/detail.aspx?…(Isofix)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
19.6.14 08:26

@steeve Juj, ano Xtensafix. To jsem se opravdu sekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
19.6.14 16:27

@Janha cybex junofix co mame my se da pridelat s isofixem i bez a bezpectnostne v testech vychazi dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
19.6.14 17:12

@steeve děkuji moc, projdu si to, máme ještě chvíli čas, malá je velký střízlík :) chtěla jsem se zeptat, neb z jiných podobných diskuzí bych tě nazvala odborníkem :) malé už dost čouhají nohy z vajíčka a pořád kope do sedačky a štve ji to, jenomže má jen sedm kilo ovšem 75 cm a 11 měsíců a než bude mít devět, to jí taky můžou být dva roky. Zkrátka, vím, že co nejdéle vozit ve vajíčku, ale obávám se, že za chvíli nastane situace, kdy to s ní takto už nepůjde. Řídí se to jen tou váhou, nebo pak třeba stačí že má kupříkladu přes rok a dost cm?
@Kaculela už jsem se na ni dívala a zamlouvá se mi moc :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
20.6.14 08:04

@Janha do posměrné sedačky může jít až bude mít nejméně 9 kg, takže pokud se již nevejde do vajíčka a nedosáhne 9 kg tak je potřeba jít do větší protisměrné sedačky, tedy kat. 0-18 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
30.6.14 15:41

Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit (nikde jsem nenašla) přemýšlím o sedačce 9-18kg Römer King, Duo Plus nebo Versafix. Máme 2 auta, jedno s isofixem a druhé bez. Více budeme jezdit v tom bez… King nemá isofix a Versafix jde do obojího, Duo Plus jsem nikde nevyčetla? Pak ještě přemýšlím o Evolvě (ale ta asi není tak bezpečná a někde jsem četla, že je to na úkor pohodlí pro malé děti). Samozřejmě je u mě na prvním místě bezpečnost, pohodlí a pak trochu i finance :D 8000,– za sedačku se mi nechce moc dávat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
30.6.14 15:58

@kacka-22 duofix je na isofix i pásy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
30.6.14 20:10

@kacka-22 duo jde i na pásy. Je super na isofix, že nepotřebuje nohu ani pás tt. Ale pokud bych ho měla převážně poutat na pásy, šla bych do kinga. Máme starší verzi ve druhém autě a to poutání pásy je tam nesrovnatelné. Sedačka opravdu drží. Když jsme zkoušeli duo, tak to nebylo ono. Navíc king je o trochu větší, má lepší opěrku hlavu. My pro první měsíce museli podhlavník od romeru dokoupit. Bez něj malý při spaní padala hlava do stran, neměla ji pořádně podepřenou a budilo jí to. Tak od roka a půl už s tím neměla problém a podhlavník sama vyhazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí