Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu, „podědila“ jsem kočárek Cortina Cam (nevím přesně název) - trojkombinaci, je tam vajíčko, bez isofixu (myslím že je to z roku cca 2007). Jaké s tím máte zkušenosti. Je to bezpečné vajíčko? Nebo se mám poohlédnout po nějaké jiné autosedačce? Předem díky. ![]()
Myslím, že tohle vajíčko ani v testech nebylo.Testoval se až novější model a tuším, že mělo pouze jednu *.Já jsem jí měla, ale koupila jsem si Romera, už jenom pro klid duše
Díky za názor. Tak jsem se těšila že to mám vyřešené.. Vybírání čehokoliv je pro mě docela očistec ![]()
Ráda bych se přidala k této diskusi, momentálně mám na výběr z autosedaček:
Myslíte, že je aspoň jedna z těchto sedaček přijatelná?
Předem moc díky, magda.
bondová píše:
Ráda bych se přidala k této diskusi, momentálně mám na výběr z autosedaček:Myslíte, že je aspoň jedna z těchto sedaček přijatelná?
- Z trojkombinace Cam Cortina 2007 - na sedačce je napsáno „il mondo del bambino“
- Easy bob maxi - taky z r. 2007
Předem moc díky, magda.
Taky jsem měla vajíčko ke kočárku (Deltim), ale stejně jsme koupili další vajíčko, které mělo dobré testy ADAC - máme Chicco s autofixem, testované bylo vloni a 4* (bez isofixu). Takže za sebe bych raději investovala do nové sedačky. Měla jsem nehodu a od té doby mám před auty respekt. ![]()