Špatně připoutané dítě

7182
17.6.11 21:05

špatně připoutané dítě

Normálně se nikomu do ničeho nepletu.. Ale vím o někom, kdo svoje půlroční dítě vozí ve vajíčku bez pásů a sedačku navíc poutá po směru jízdy. Takže úplně špatně. Upozornila jsem na to, bylo mi odpovězeno, že je to tak schválně. Můžu s tím vůbec něco dělat? Asi jen doufat, že je zastaví policajti a vysvětlí jim to, co? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1096
17.6.11 21:07
Raduš.ka44 píše:
Normálně se nikomu do ničeho nepletu.. Ale vím o někom, kdo svoje půlroční dítě vozí ve vajíčku bez pásů a sedačku navíc poutá po směru jízdy. Takže úplně špatně. Upozornila jsem na to, bylo mi odpovězeno, že je to tak schválně. Můžu s tím vůbec něco dělat? Asi jen doufat, že je zastaví policajti a vysvětlí jim to, co? :zed:

schválně proč? jestli schválně,aby ho co nejdříve zabili nebo při nejlepším zmrzačili, tak prosím, jinak důvod nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
17.6.11 21:08

8-o A jak to mysleli že jako schválně?To nechápu jak je někdo nezodpovědnej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.6.11 21:09

Joo,známý vozí běžně nepřipoutané 5-ti leté dítě na předním sedadle u Favorita.
A co člověk nadělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
17.6.11 21:10
momi33 píše:
A co člověk nadělá?

do držtičky?????? :evil: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.6.11 21:12
DianaAndílek píše:
momi33 píše:
A co člověk nadělá?

Až se něco stane,nedej bože,tak se pak budou divit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
17.6.11 21:14
momi33 píše:
DianaAndílek píše:
momi33 píše:
A co člověk nadělá?
Až se něco stane,nedej bože,tak se pak budou divit :cert:

lidi, kteří si nedokážou vážit života svých dětí ty děti vůbec mít nemají :pocitac:

Příspěvek upraven 17.06.11 v 21:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
17.6.11 21:14

Já to taky nechápu, a tak mně to rozhodilo, že to prostě musím ventilovat. Člověk jim chce poradit, upozornit a ještě dostane vynadáno, ať se stará o sebe. Jasný, nic mi do toho není, ale prostě to nedokážu jen tak hodit za hlavu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.6.11 21:16
Raduš.ka44 píše:
Já to taky nechápu, a tak mně to rozhodilo, že to prostě musím ventilovat. Člověk jim chce poradit, upozornit a ještě dostane vynadáno, ať se stará o sebe. Jasný, nic mi do toho není, ale prostě to nedokážu jen tak hodit za hlavu.. :nevim:

joo,to chápu,já se kolikrát dost držím,ale říkám si:není to moje dítě,není to moje dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
17.6.11 21:18

Jednání některých lidí je fakt zarážející-já nedávno viděla maminu,jak tlačí sporták,holčička v něm stála-nepřipoutaná.Máma jednou rukou držela kočár,druhou přidržovala hopsající dítě a snažila se po dlažebních kostkách jakž takž jet. Úplně jsem viděla,jak jí to dítě padá hlavičkou na ty kostky.Měla jsem co dělat,abych jí něco neřekla. A paní se sedačkou-snad poslat nějaké děsivé video z autonehody-třeba by se jí rozsvítilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.6.11 21:20

Nás rodiče taky nevozili v autosedačkách a šlo to :zed: .

Schválně asi proto, že je pak nezdržuje poutání a takhle dítě líp vidí. :roll: Chudák dítě, doufám, že se mu nic nestane, od rodičů je to strašně nezodpovědné :cry: . Mně zas říkala známá, že při jízdě po D1 předjížděli jedoucí auto, ve kterém matka na předním sedadle vedle řidiče kojila malé miminko 8-o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.6.11 21:20

Nejhorší je (teda nikomu bych to nepřála) že jim se nikdy nic nestane.u nás celá rodina poutá správně a stejně to bylo k ničemu a nakonec díky autosedačce bylo smrtelné zranění tak pak si vyber :cry:

Nepletla bych se do toho.Neuděláš s tim nic.Do schránky leták o správném poutání vajíčka a víc bych to nechala na nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
17.6.11 21:21

Já jí napsala, ať si najde videa na youtube, že jí to třeba otevře oči. Ale nevěřím tomu, že se na to vůbec koukne. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.6.11 21:24

jako,když už jsme u toho,tak dneska jsem opět zažila pěknou prekérku,auto,co vyjíždělo z vedlejší mělo zastavit na stopce,a dát mi přednost,ale jelo furt :pocitac: :pocitac:
jo,musela jsem na to chlamstnout,ale naštěstí jsem nejela rychle,a ten za mnou měl dostatečnou vzálenost,aby se přizpůsobil.
Jako za sedačku jsme dost investovali,a spoléhám se ní,že mi dítě ochrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.6.11 21:25
Raduš.ka44 píše:
Já jí napsala, ať si najde videa na youtube, že jí to třeba otevře oči. Ale nevěřím tomu, že se na to vůbec koukne. :pocitac:

jj,třeba crash testy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario