Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Normálně se nikomu do ničeho nepletu.. Ale vím o někom, kdo svoje půlroční dítě vozí ve vajíčku bez pásů a sedačku navíc poutá po směru jízdy. Takže úplně špatně. Upozornila jsem na to, bylo mi odpovězeno, že je to tak schválně. Můžu s tím vůbec něco dělat? Asi jen doufat, že je zastaví policajti a vysvětlí jim to, co? ![]()
Raduš.ka44 píše:
Normálně se nikomu do ničeho nepletu.. Ale vím o někom, kdo svoje půlroční dítě vozí ve vajíčku bez pásů a sedačku navíc poutá po směru jízdy. Takže úplně špatně. Upozornila jsem na to, bylo mi odpovězeno, že je to tak schválně. Můžu s tím vůbec něco dělat? Asi jen doufat, že je zastaví policajti a vysvětlí jim to, co?
schválně proč? jestli schválně,aby ho co nejdříve zabili nebo při nejlepším zmrzačili, tak prosím, jinak důvod nevidím
A jak to mysleli že jako schválně?To nechápu jak je někdo nezodpovědnej ![]()
Joo,známý vozí běžně nepřipoutané 5-ti leté dítě na předním sedadle u Favorita.
A co člověk nadělá?
momi33 píše:
A co člověk nadělá?
do držtičky??????
![]()
DianaAndílek píše:momi33 píše:do držtičky??????
A co člověk nadělá?![]()
![]()
Až se něco stane,nedej bože,tak se pak budou divit ![]()
momi33 píše:DianaAndílek píše:Až se něco stane,nedej bože,tak se pak budou divitmomi33 píše:do držtičky??????
A co člověk nadělá?![]()
![]()
lidi, kteří si nedokážou vážit života svých dětí ty děti vůbec mít nemají ![]()
Příspěvek upraven 17.06.11 v 21:15
Já to taky nechápu, a tak mně to rozhodilo, že to prostě musím ventilovat. Člověk jim chce poradit, upozornit a ještě dostane vynadáno, ať se stará o sebe. Jasný, nic mi do toho není, ale prostě to nedokážu jen tak hodit za hlavu.. ![]()
Raduš.ka44 píše:
Já to taky nechápu, a tak mně to rozhodilo, že to prostě musím ventilovat. Člověk jim chce poradit, upozornit a ještě dostane vynadáno, ať se stará o sebe. Jasný, nic mi do toho není, ale prostě to nedokážu jen tak hodit za hlavu..
joo,to chápu,já se kolikrát dost držím,ale říkám si:není to moje dítě,není to moje dítě.
Jednání některých lidí je fakt zarážející-já nedávno viděla maminu,jak tlačí sporták,holčička v něm stála-nepřipoutaná.Máma jednou rukou držela kočár,druhou přidržovala hopsající dítě a snažila se po dlažebních kostkách jakž takž jet. Úplně jsem viděla,jak jí to dítě padá hlavičkou na ty kostky.Měla jsem co dělat,abych jí něco neřekla. A paní se sedačkou-snad poslat nějaké děsivé video z autonehody-třeba by se jí rozsvítilo
Nás rodiče taky nevozili v autosedačkách a šlo to
.
Schválně asi proto, že je pak nezdržuje poutání a takhle dítě líp vidí.
Chudák dítě, doufám, že se mu nic nestane, od rodičů je to strašně nezodpovědné
. Mně zas říkala známá, že při jízdě po D1 předjížděli jedoucí auto, ve kterém matka na předním sedadle vedle řidiče kojila malé miminko
.
Nejhorší je (teda nikomu bych to nepřála) že jim se nikdy nic nestane.u nás celá rodina poutá správně a stejně to bylo k ničemu a nakonec díky autosedačce bylo smrtelné zranění tak pak si vyber ![]()
Nepletla bych se do toho.Neuděláš s tim nic.Do schránky leták o správném poutání vajíčka a víc bych to nechala na nich
Já jí napsala, ať si najde videa na youtube, že jí to třeba otevře oči. Ale nevěřím tomu, že se na to vůbec koukne. ![]()
jako,když už jsme u toho,tak dneska jsem opět zažila pěknou prekérku,auto,co vyjíždělo z vedlejší mělo zastavit na stopce,a dát mi přednost,ale jelo furt
![]()
jo,musela jsem na to chlamstnout,ale naštěstí jsem nejela rychle,a ten za mnou měl dostatečnou vzálenost,aby se přizpůsobil.
Jako za sedačku jsme dost investovali,a spoléhám se ní,že mi dítě ochrání.
Raduš.ka44 píše:
Já jí napsala, ať si najde videa na youtube, že jí to třeba otevře oči. Ale nevěřím tomu, že se na to vůbec koukne.
jj,třeba crash testy..