Jakou autosedačku s isofixem?

478
21.6.11 09:25

jakou autosedačku s isofixem

Ahoj holky, poraďte prosím… Chceme kupovat autosedačku 9-18kg, aby měla isofix a byla bezpečná,pohodlná, néjlépe i odvětrávaný záda… Máte někdo zkušenosti? Vím, jsou varianty, co jsme našly, ale za 5500Kč mi to příjde docela darda :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1176
21.6.11 09:35

https://www.emimino.cz/…autosedacky/ tady je spousta rad a steeve určitě poradí i individuálně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
21.6.11 09:45

Jinak mezi nejlepší patří romer a maxicosi, ale pochybuji, že se s isofix variantou vejdeš do 5500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.6.11 10:22

škoda,kdybys chtěla vajíčko 0-13kg,měla bych na prodej Romera s isofixem za 4800.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
21.6.11 15:44

mezi nejlepší 9-18 patří mezi isofixovými: Römer Safefix plus, Römer Duo plus, Besafe IZI Comfort X3 Isofix nebo Maxi-cosi Pearl s FamilyFix, všechny mají 4* z bezpečnosti
a určitě budou dražší než 5500,– na to je potřeba se připravit, ty 9-18 vyjdou de fakto nejdráže, vajíčka i 15-36 jsou pak levnějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Joh
23.6.11 12:38

chicco

Dobrý den.
Mohla bych se také připojit s dotazem,mám roční holčičku 10,5kg 76cm.Chtěla bych autosedačku s isofixem-mám i vybranou Romer duo plus s isofixem,manžel by koupil Chicco key 1 s isofixem(má také 5 hvězdiček),mě jen odrazuje,že o ní nikde moc nečtu,už měsíc hledám po internetu jaká by byla pro nás nejvhodnější a vychází mi Romer.Manžel je názoru,že je to stejný plast a Romer je už dost drahá.Jaký máte názor na Chicco vy?V prodejnách mi nejsou schopni poradit,příjde mi,že mám vyčteno víc já,než oni,aspoň má zkušenost.A ještě mi prodavačka říkala,že s isofixem moc neprodávají,je to ale možná kvůli ceně…,bezpečnější by měla být jistě více s isofixem.Děkuji moc za názor.Jana

• Citovat
  • Upravit
101710
23.6.11 12:55

Neporadím, jen upřesním, 5 hvězdiček nemá v kategorii 9-18 žádná…
Jen se zeptám a máte v autě oko na TT pás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Joh
23.6.11 13:08

Jestli je to v zavazadlovém prostoru,myslím že je a počítám s ním.Na stránkách Chicca i v prodejně na autosedačce je test Dekra 5 hvězdiček…

• Citovat
  • Upravit
101710
23.6.11 13:12

Jojo, to v zavazadlovém prostoru, bez toho se ta sedačka od Chicca nesmí na isofixu používat.
Tak testy od dekry neznám (nemáš nějaký odkaz), ale v těch co dělá německý ADAC měla 4 hvězdičky, což je stejně jako romerky… takže je asi na tobě co vybereš, která se ti bude víc líbit ;-) nebo spíš vzít malého a ve které bude spokojenější on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Joh
23.6.11 13:15

Odkaz na Dekru nemám,jedině ty ofic.stránky chicco.cz

• Citovat
  • Upravit
7159
23.6.11 13:30

Chicco Key 1 isofix má z bezpečnosti ADAC 4 hvězdičky, u Chicca na stránkách je obrázek z Dekry a pod ním 5- ale to není hodnocení dle ADACu jako u aut, to je jen smybol, jako že je dobrá.
Takže v bezpečnosti má 4
 a je tedy dobráí stejně jako třeba Duo plus, ta chicco ale potřebuje pás TT, takže je nutný mít oko v kufru.
Cenově Chicco Key 1 isofix vyjde na 5999,– a Römer Duo plus na 6290,–- takže cenově rotzdíl skoro není, ale Chuicco pouze 2 potahy, Römer 12 potahů, römer má měkčí a příjemnější polstrování, a na Römer je delší 3 letá záruka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Joh
23.6.11 13:46

Děkuji za odpověď,jsem o něco klidnější,manžel našel někde na internetu novou Chicco Key 1 s isofixem za 4300,–??? je mi ale podezřelá ta cena,když je všude za 5990,–.A musí být ten TT pás vždy připnutý?Asi ano,že.

• Citovat
  • Upravit
7159
23.6.11 13:52

ano, ten pás TT musí být zapnutý, pokud je sedačka na isofixu. Pokud je sedačka v autě kde není isofix může se úpřipoutat klasickým pásem, a tam se TT nepoužívá( v těch autech pak není ani oko TT).
a ohledně těch levných sedaček, zde na hlavní stránce Chicca: http://www.chiccocz.cz/ je upozornění na obchody, které neberou od výhradního dovozce, většinou jsou to ty levnější, tahají to odněkud z polska, pak ale může být problém s případnou reklamací, a nědělají pro ně ani servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Joh
23.6.11 20:34

Děkuji za info,vůbec by mě to nenapadlo,že se takto dováží z Polska. Děkuji za info a váš čas.Jana

• Citovat
  • Upravit
478
28.6.11 08:06

steeve, poraď prosím, píšeš tady několik autosedaček, kterou bys doporučil jako nej? My se rozhodli pro Romer s isofixem, sice zaplatíme dost, ale… Tak pokud máš zkušenost a víš, budu vděčná za názor a radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí