Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@eetkikinka jo vidíš, to se musím podívat, je tam koberec apod ním tuším něco takovýho je…
Ahoj, muj syn musel z vajicka uz v 8 mesicich, protoze je to puclik a nevesly se mu tam uz raminka. Mela jsem strach davat ho do smeru jizdy, do roka deti jeste nemaji tak silny krcni svalstvo… Takze nakonec jsem sla sice do financne narocnejsi investice, ale ma to snad na trochu dyl ![]()
http://autosedacky.heureka.cz/…ack-thunder/
Je bez izofixu, vhodna temer do kazdeho auta a co je super - obstala ve svedskych auto testech (nejsem si jista ktery normy splnuje, ale ty nej, tam jsou dost vysoky naroky). Ma to byt pro dite bezpecny i kdyby se auto prevratilo na strechu a udelalo kotrmelec. Sice to nejde dat i po smeru jizdy, ale to mi nevadi. Ostatne - opravdu se doporucuje aby dite sedelo v proti smeru jizdy co nejdyl a snad prave v tom svedsku to je do 3.5 let, jestli se nemylim…
Sice jsem slysela argumenty ze detem se to nelibi, ze chtej koukat z okynka a tak, ale muj syn se z okynka diva a nemyslim, ze by mel z tehle bezpecnejsi jizdy trauma ![]()
Hledala jsem proti smerny i na bazarech (stravila jsem tim pekelny 2 mesice), ale autosedacky tam byly cca za 4 tis, coz mi prijde porad dost drahy na to, ze to je ojetina. Takhle mam sice drazsi, ale doufam, ze jednou bude i pro druhy ditko, jestli se nam v budoucnu zadari ![]()
Hodne stesti s vyberem ![]()
@Mikii 34 jak jsem psala, já potřebuju určitě s isofixem, prostřední řada sedadel je posuvná v kolejnici, hýbe se s ní pokaždý, když nastupujem, aby se lépe lezlo do třetí řady. ale pás určený pro tu prostřední řadu je napevno na sloupku od dveří, takže abych posunula sedačky, musela bych pokaždé odmontovate sedačku z pásů, což fáákt nechci… mám tu britax first class plus, ta je skoro stejná, jen jde otočit v obou směrech, takže výhoda, ale já chci posměrnou a na isofix ![]()
Romer duo plus, kupovali jsme schválně kvůli obojímu poutání a možnosti dát do nového i staršího auta