Autosedačka Chicco a Concord

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
369
21.4.14 09:47

Autosedačka Chicco a Concord

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte zkušenosti s autosedačkami od firmy Chicco nebo Concord a případně jak jste s nimi spokojené. Jedná se o sedačky od 9-18 kilogramů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
21.4.14 09:58

Mám Chicco, jezdíme málo. No trošku mi vadí, že v ní není pořádně zapadlá - některé jsou daleko hlubší, takže dítě nemá věčně hlavu venku - snad to píšu srozumitelně. Prostě ta boční ochrana hlavy není taková. Máme Key 1 nebo tak, už se nevyrábí. Teď je místo ní asi tahle https://www. google. cz/#q=chicco+x+pace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.4.14 09:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
21.4.14 10:30
Citace] @Martina 25 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte zkušenosti s autosedačkami od firmy Chicco nebo Concord a případně jak jste s nimi spokojené. Jedná se o sedačky od 9-18 kilogramů.

Mely jsme Intens Concord na mimino a ted Mame concord Trimax 9-18 a je taky OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.4.14 10:33

Máme Chicco X-pace a spokojenost. I dceři se v ní líbí. Rozhodovala jsem se mezi touto a Romerkou, v obchodě seděla v dalších různých značkách a všechny mi přišly moc těsné a nepohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
22.4.14 21:57

Ahoj, máme sedačku Concord s INTENSE včetně isofixu a kočárku. Perfektní kombince, mám dojem, že je kvalitní, bezpečná a výborně se s ní manipuluje.
A malý si nestěžuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
23.4.14 08:18

Mě se právě ty od Concordu taky docela líbí…No uvidímě co nakonec vyberem :-) Každopádně díky za odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí