Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak kdyz jsem konecne vybrala sedacku, tak jsem zjistila, ze ji do naseho auto nedoporucuji (Romer Safefix 2014). Takze hledam dal a padla mi do oka tahle:
http://www.britax-roemer.cz/…y/king-ii-ls
ale nikde na ni nejsou zadne recenze. Nemate nahodou nekdo?
Máte zkušenost s Britax Römer King plus?
Přidejte zkušenost s Britax Römer King...Sedačka King II LS se na českém trhu prodává od 7.4.2014, takže teprve 14 dní, jaké recenze byste tedy chtěla? je to novinka, takže je potřeba chvíli počkat, než ji pár uživatelů koupí a vyzkouší
jinak z vlastní zkušenosti, oproti staršímu King plus má daleko jednodušší poutání, i posouvání pásů s hlavovou opěrkou a navíc světelnou a zvukovou kontrolu správně utažených pásů, jinak tvarem je stejná
a když vezmeme v potaz že starý King plus byla jedna z nejprodávanějších a nejbezpečnějších sedaček 9-18 kg, a ta nová má ještě vylepšení…
@steeve
tak, ze je to novinka jsem si vsimla. ale jako laik, co se na sedacky diva jednou za rok, jaksi nemuzu tusit, ze je na trhu teprve 14 dni…
Chtěla bych se zeptat, zda-li i u této autosedačky lze posunout hlavovou opěrku do sedmi poloh, jako je uváděno u RK plus?
@benjaminek ano autosedačka má sedm poloh hlavové opěrky.
Jinak my jsme si autosedačku koupili minulý týden. zkušenosti s ní tedy ještě žádné nemáme. ale prozatím se nám moc líbí, jak je prostorná, upínání do automobilu a to že je mírně sklopná do polohy vajíčka. takže když syn usne, nebue vyložen sedět. k autosedačce jsme dostali v akci zdarma letní potah.
Taky máme tuhle sedačku a super, je hlavně prostorná oproti Maxi - Cosi Tobi. Malej seděl v obou, měla jsme je vedle sebe na Romer je větší
![]()
Já jsem s ní také nadšená. Už jsme tam přesídlili syna z vajíčka a je krásně prostorná a když usne, tak si ho trošku napolohujeme a krásně spinká. přijde mi, že tam ten „leh“ je lepší jak ve vajíčku ![]()
Tak to je super, že jde napolohovat
My chceme přejí z vajíčka na větší, a bála jsem se, že bude hodně sedět ![]()
@Vonavakyticka
ne, je fakt dobra. mame skoro rok a naprosta spokojenost.
Prosím o zkušenost, vleze se mi do této sedačky ještě aspoň rok až rok a půl syn - nyní 2 roky, necelých 14kg, výška odhadem 93 cm
? Čekáme druhé mimčo, které by jí poté mohlo podědit a raději bych koupila zvlášť sedačku 9-18 a pak 15-36 než 9-36kg…nyní máme poděděnou sedačku, ale už má 6 let a nechci jí už déle používat, kvůli únavě materiálu a možného snížení bezpečnosti.
@Anath
mame syna 2r a 8m, ale ma uz pres 100cm a ma jeste misto.
@Ali-Ali Děkuji
Mohla bych mít prosbu? Můžete mi změřit vnitřní rozměry sedačky? Šířku sedátka a na výšku zádovou část? My tu starou sedačku máme Romer Duo Plus a podle obrázku se mi zdá King menší, ale může to jen mást. Moooc děkuji za ochotu.
@Anath King II je větší než Duo, zde máte vnitřní rozměry: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…