Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer King plus?
Přidejte zkušenost s Britax Römer King...@BaMaK píše:
@Pomka No, mají, proto to tam je.
No mně přišlo, že už to víc utáhnout nejde. Myslela jsem, že kontrolka svítí i když jsou pásy dobře zacvaknuté atd. Takže tam jde o sílu utažení…
@Pomka Jo, myslím, že všichni utahují málo, pásy pak nejsou tak bezpečné, no a výrobce se takto jistí. Někde jsem četla, že by měly být utažené tak, aby tam nešly strčit 2 prsty…já utahuju co mi síly stači a stejně to tak nemám.
@BaMaK jak říkám, mně už taky přišlo, že ji škrtím
Zkusím tu panenku a uvidím ![]()
Tak jsem vyzkoušela utáhnout pásy co to dá, měla jsem tam plyšáka - nesvítí nic. Utahuju tak, že už víc utáhnout nemůžu, nemám na to sílu (přijde mi, že už to ani nejde). Tak nevím, co dělám špatně nebo jestli je vadná autosedačka.
Trošku mě zklamalo polohování. Myslela jsem, že půjde dát více do lehu. Ale ještě to nemám vyzkoušené s dítětem v autě, třeba to bude dostačující.
@Pomka
ujisti se, jestli mas sedacku dobre pridelanou, jestli jsou pasy, ktery ji drzi presne jak maji byt. obcas ji prehazujem z auta do auta a jednou se mi povedlo dat ten pas, co ji drzi nejak blbe a pak mi nesly utahnout ty pasy, co drzi dite.
Dnes jsem poprve jela s ditetem a kontrolka funguje. Nevim cim to, ale predtim mi to fakt neslo. Nicmene maly se v sedacce nelibi
mozna se neciti pohybliva a moc pripoutana.
Dobry den, rozhodujeme se mezi King ii a King ii LS. A našla jsem, že snad jediný rozdíl je světelná signalizace, která u King II není. Je to až tak k něčemu? Když to řeknu blbě, tak si stačí zjistit jak moc to má být utažené, treba jak tady někdo psal, že se mu tam vleze jeden prst nebo tak nějak a pak nepotřebují kontrolku
nebo je dobrá? Děkuji za názory.
@ivulunka přesně tak, je to jen signalizace správně dotažených pásů, takže stačí u King II dát pod pásy dlaň a je to stejné,
poikud byste chtěla lepší variantu, tak je to King II ATS : http://autosedacky.mimishop.cz/…-ii-ats-2016 ta má tu signalizaci vylepšenou, ale navíc má i automatické dotažení pásů, když se dítě začne vrtět a chtělo by se vyvléci tak si to samo pásy utáhne, a navíc má i alarm, kdyby si dítě pásy rozeplo, tak to začne pípat
Dobry večer, nevíte jestli jde kontrola papani u King 2 ats nejak vypnout. Dceru mi to utahuje hodne a nelíbí se ji to. Kdyz to utahnu do zelené signalizace, tak po jízdě ma uplne červená otlačená ramena
jde to nejak vypnout at si to muzu utáhnout podle sebe? Dekuji
@Klaraa24 vyndejte baterky, jsou pod sedem
ale v tom případě se z ní stává obyčejná sedačka jako King II, a molhi jste koupit rovnou King II a ušetřit 2 tisíce
Dobrý den, prosim o radu Máme 2měsíce tuto sedačku, jsme moc spokojeni ale poslední 3tydny jsem zjistila že tu jednu přeska jak se dávat do prostředni spony mame pretocenou a nejde mi to dat zpet.
Römer britax mi na fb rádi do obchodu kde jsme ji koupili ale máme to 100km a nevím zda by nam dali náhradní nebo jak to rešus.
Jde to nějak otočit zpet?
Předem moc dekuji
@barunka85 Přetočit to jde. Přítelovi se to nějak povedlo, já jsem to chtěla dát zpět a bojovala jsem s tím jak dlouho a nešlo to. Tchán udělal šup šup a bylo to hned zpět. Takže to chce asi šikovné ruce
Ale určitě to zpět jde.
@ivulunka píše:
@barunka85 Přetočit to jde. Přítelovi se to nějak povedlo, já jsem to chtěla dát zpět a bojovala jsem s tím jak dlouho a nešlo to. Tchán udělal šup šup a bylo to hned zpět. Takže to chce asi šikovné ruceAle určitě to zpět jde.
Děkuji no taky jsem tu četla v poradne, že to jde ale jak přesně na to nevím. Budeme hole zkoušet