MAXI COSI pearl nebo MAXI COSI tobi

348
11.4.14 23:57

MAXI COSI pearl nebo MAXI COSI tobi

Ahoj maminky :) Řešíme novou sedačku a teď nevím zda TOBI nebo PEARL
Pearl je lepší v bezpečnosti s ISOFIXEM, ale jak čtu tak děti z ní rychle vyrostou :(
Máme teď MC Priori
Malá má 22m, 82cm a 12kg
Prosím o radu děkujo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Maxi-Cosi Tobi?

Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi Tobi
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16
12.4.14 00:11

maxi cosi tobi

Zdravím, my jsme akorát před pár dny pořídili MC Tobi. A tedy zatím maximální spokojenost:) Navíc se nám povedlo ji koupit v průhonicích v Kika s 50% slevou:) tak jestli to máte kousek, stojí to za to:) Jestli tedy už nebudou sedačky v akci pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
12.4.14 06:57

My mame pearl, meli jsme cabriofix s isofixem, tak jsem automaticky chtela s isofixem.
Jsem spokojena, nevypada, ze by z toho dcera rychle vyrostla, kdes to cetla?
Operka na hlavu je vysouvaci, zatim to ani neni potreba.
Jde na tom isofixu i polohovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
12.4.14 09:24

Pearl je super, měla ji kamarádka. Moc pohodlná a jde hodně polohovat. Její dcerka v ní jezdila do 3 let a teď už má velkou - měla už 16 kg a metr. Tak bych neřekla, že je malá. Jen je třeba zvážit, že jde připoutat jen na isofix. Já z toho důvodu vzala romerku, která jde jak na isofix, tak na pásy. Protože všechny auta v rodině isofix nemají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.4.14 09:36
@pupyk píše:
My mame pearl, meli jsme cabriofix s isofixem, tak jsem automaticky chtela s isofixem.
Jsem spokojena, nevypada, ze by z toho dcera rychle vyrostla, kdes to cetla?
Operka na hlavu je vysouvaci, zatim to ani neni potreba.
Jde na tom isofixu i polohovat.

Je tady jedna diskuse o tom, že když se opěrka vytáhne výše, tak že to není tak bezpečné, že děti kolem 100cm jí maj TIP TOP
Tak jí asi pujdu nejdříve vyzkoušet, ale Bára je malá, budou jí 2 roky a ani nemáme 85cm…
Tak já jsem furt při PEARL ale asi nejdříve vyzkoušíme :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
12.4.14 09:39

@petriss Máme pearl a spokojenost. Malý není žádný drobek 92cm a 15kg ve dvou letech a sedačka mu je krásně. Počítám, že z ní půjde ve 3 letech až jí budeme potřebovat pro ségru. Nevýhoda je to poutání jen isofixem, ale jezdí buď s náma nebo s našima a obě auta isofix mají tak to neřeším. A je fakt pohodlná, malý zvládá i delší trasy v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.4.14 09:44
@Aspera píše:
@petriss Máme pearl a spokojenost. Malý není žádný drobek 92cm a 15kg ve dvou letech a sedačka mu je krásně. Počítám, že z ní půjde ve 3 letech až jí budeme potřebovat pro ségru. Nevýhoda je to poutání jen isofixem, ale jezdí buď s náma nebo s našima a obě auta isofix mají tak to neřeším. A je fakt pohodlná, malý zvládá i delší trasy v pohodě. [/citace
Tak jdu do ní, super a díky za info :)
Máme teď v autě MC PRIORI XP, ale chci do nového auta s isofixem už pořádnou sedačku a tato jak píše LECIJÁSE: pujde stranou kdyby někdo neměl ISOFIX :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
12.4.14 09:46

Tak když máš doma ještě jednu sedačku na pásy tak bych to neřešila a klidně jí koupila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.4.14 10:08
@Aspera píše:
Tak když máš doma ještě jednu sedačku na pásy tak bych to neřešila a klidně jí koupila. :lol:

Spíš mi šlo o to, jestli fakt zafinancovat a nebo vzít TOBI
tak do ní pujdu :)
Přinejhorším se prodá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
12.4.14 12:48

Tak to mi máme MC Tobi - holkám budou brzy 4 roky a ještě jim v rámci možností je, ale k narozeninám již dostanou nové. Jsme s nimi spokojení a i po třech letech vypadají sedačky velmi dobře a nikdy jsme s nimi neměli žádný problém. Ale pokud máte v autě isofix, tak bych asi investovala do MC Pearl, rozhodně to neznamená, že z té sedačky rychle vyroste, jak říkám, nám TOBI vydržela ty 3 roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.4.14 13:15
@Gituš píše:
Tak to mi máme MC Tobi - holkám budou brzy 4 roky a ještě jim v rámci možností je, ale k narozeninám již dostanou nové. Jsme s nimi spokojení a i po třech letech vypadají sedačky velmi dobře a nikdy jsme s nimi neměli žádný problém. Ale pokud máte v autě isofix, tak bych asi investovala do MC Pearl, rozhodně to neznamená, že z té sedačky rychle vyroste, jak říkám, nám TOBI vydržela ty 3 roky :)

To hodně maminy psaly, že jim z toho dítě vyrostlo :D Tak pak proč by se tam dával podhlavník vysouvací, který by nebyl zbytečný…
Super už mam jasno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
12.4.14 13:24

@petriss Tak od toho je to nastavitelné, že :mrgreen: Jinach bych musela, co půl roku kupovat novou autosedačku. Bezva, že máš jasno, my pořád vybíráme 15-36, tak snad někdy taky vyberem, ještě máme chvíli čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.4.14 13:29
@Gituš píše:
@petriss Tak od toho je to nastavitelné, že :mrgreen: Jinach bych musela, co půl roku kupovat novou autosedačku. Bezva, že máš jasno, my pořád vybíráme 15-36, tak snad někdy taky vyberem, ještě máme chvíli čas :mrgreen:

Ty 15-36kg má MC také pěkné :) No my máme snad dosti času :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
12.4.14 14:25

@petriss To ano, líbí se nám MC Rodi Airprotect i XP, ale ta cena :roll: Zase utratíme 6-7 tisíc za autosedačky :mrgreen: I když, před třemi lety nás to stálo 10 000 :mrgreen: Takže vlastně ještě můžu být ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.4.14 14:49
@Gituš píše:
@petriss To ano, líbí se nám MC Rodi Airprotect i XP, ale ta cena :roll: Zase utratíme 6-7 tisíc za autosedačky :mrgreen: I když, před třemi lety nás to stálo 10 000 :mrgreen: Takže vlastně ještě můžu být ráda :mrgreen:

No teda, to je husté 8o Ale za tu bezpečnost to stojí, radši 1000× tuto než z Makra či Tesca za 2000 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí