Romer King II LS, recenze

Máte zkušenost s Britax Römer King plus?

Přidejte zkušenost s Britax Römer King...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
23.7.15 17:04

Dobry den, chtela bych se zeptat…dnes nam dorazila romer king 2. Sedacka vypada krasne a bezpecne. Nez jsme sedacku koupili, dcera v ni sedela u kamaradky, bylo ji 7 mesicu. Nyni ji je 10 mesicu a ma pres 9 kg. Kdyz jsem dceru dnes posadila do sedacky prekvapilo me, ze prezka v sedaci casti je dost uprostred sedaku, dcera se tam v plene jen taktak vejde…nedovedu si predstavit, az povyroste…to bude sedet na prezce :( jak jste na tom vy? Docela me to zklamalo. Posunout to zrejme nepujde…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.7.15 08:20

@veronikaki sama jste si odpověděla, nyní je v plíně, takže je skoro až k přezce, až bude větší, nebude mít plínu. Ta přeska musí být tak, aby dítě neklouzalo moc dopředu, je to tak i u ostatních sedaček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
24.7.15 15:18

@veronikaki
Dcera bude mít dva roky a na přezce zatím nesedí a ani to nevypadá, že by někdy měla sedět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
26.8.15 15:38

Pomoooc holky dvera mi sedacku poblinkala a tak jsem musela zezadu uvolni pasy a ted nevim jak tam byly…pomuze nekdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
26.8.15 16:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
26.8.15 22:13
@steeve píše:
@Petulak1988

Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.9.15 21:47

Dobrý den, přemýšlím o této autosedačce, ale pozastavuji se nad světlými plasty, respektive jejich náchylnost ke špíně a jejich čištění. Prosím, poraďte. Jinak jsem nadšená (bezpečnost, vzhled…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
3.9.15 22:13

@cernpa
Po víc jak roce používání nevidím žádné znečištění plastů a naopak jsem nadšená, jak se dá celý potah jednoduše odtranit a vyprat a opětovné nasazení byla taky hračka. Jediné co nevyužíváme je světelná kontrolka, jestli se ještě prodává starší levnější varianta bez ní, tak bych šla i do toho. Nikdy se nám nepodaří utáhnout pásy, aby se rozsvítila, takové stísnění by naše dítě ani nesneslo, nevím, jak to mají ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.9.15 21:32

Děkuji za odpověď. Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli opravdu je prostorově náročnější, jak jsem se dočetla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
5.9.15 23:19

@cernpa
velka asi je. ale to asi je kazda bezpecna sedacka :nevim: nemam s cim srovnavat, mam dve ruzne Romerky a obe jsou stejne velke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
7.9.15 08:45

@cernpa sedačka kat. I musí splnit určitě limity a tím je i velikost, nesmějí být širší jak 48 cm, což je velikost standardizovaného sedadla v autě, King II má na šířku 45 cm, takže splňuje normu a tudíž se vejde na každé běžné sedadlo v autě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
5.11.15 14:42

Chtěla bych se taky zeptat. Zakoupila jsem tuto sedačku a:

1. jak se povolují pásy?
  2. jak se v ní dítě dá do lehu?
  3. nesvítí mi kontrolka správně upnutých pásů (pásy se mají dotahovat dokud se nerozsvítí? - mám obavy, že dítě „uškrtím“ :) nebo se má zatáhnout nárazově větší silou? :nevim: )

Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
5.11.15 14:49

@Pomka 1,t @Pomka m, kde pás „vylézá“ a utahuje se, je pod mín tlačítko-myslím, že kovové, zmáčkneš a taháš za ty pásy-jen ty šedé šňůry, ne polstrování.
2. úplně dole pod okrajem-ještě pod tím tlačítkem k povolování pávu je „úchytka“-za tu zatáhneš a tím sedačku sklopíš.
3, mě taky nesvítí, pokud chceš mít pásy předpisově utažené, je to opravdu mazec- jána to nemám ani sílu. Utahuju nejvíce z rodiny, všichni ostatní mi nadávají, že je to příliš natěsno, ale kontrolka prostě není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
5.11.15 14:52

@BaMaK děkuji za odpověď. Podívám se na to. Takže se ty pásy mají utahovat fakt tak natěsno, dokud nesvítí? Měla jsem tam posazený dítě a neriskovala jsem, zkusím to asi prvně s panenkou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
5.11.15 14:55

@Pomka No, mají, proto to tam je. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie