Romer King II LS, recenze

Máte zkušenost s Britax Römer King plus?

Přidejte zkušenost s Britax Römer King...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
3.10.16 09:03

@barunka85 jde to přetočit, koukněte jestli nemáte přetočená pás i někde vzadu a přetočit tedy pás zpět, pokud je to jen spona přetočená na pásu tak ten pás pod sponou přeložte o 180° přejeďte sponou přes to přeložení a spona se dostane na správné místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.10.16 17:25
@steeve píše:
@ivulunka přesně tak, je to jen signalizace správně dotažených pásů, takže stačí u King II dát pod pásy dlaň a je to stejné,
poikud byste chtěla lepší variantu, tak je to King II ATS : http://autosedacky.mimishop.cz/…-ii-ats-2016 ta má tu signalizaci vylepšenou, ale navíc má i automatické dotažení pásů, když se dítě začne vrtět a chtělo by se vyvléci tak si to samo pásy utáhne, a navíc má i alarm, kdyby si dítě pásy rozeplo, tak to začne pípat

Také se rozhodujeme mezi King II a King II LS nebo ATS, koukala jsem na video a podle toho mi přišlo, že je ještě rozdíl v polohování hlavové opěrky. U LS a ATS mi přijde polohování snazší, ale nevím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
4.10.16 19:16

@Ivvke Já jsem ráda, že jsme šly do King II LS a koupila bych znovu. je to zlatá střední cesta. Ta kontrolka je dobrá, že opravdu víte, že jste dobře utáhla. Ale ATS už mi přijde zbytečně složité, navíc se mi zdá, že nejde do všech aut a hodně se prý kazí. Polohování hlavové opěrky neřeším, podle mě je jednoduché a kor jak často ji budete posouvat? My ji máme od prvního nastavení stále stejně tj.4 měsíce a hned tak s ní hýbat nebudem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
5.10.16 08:54

@Ivvke to polohování hlavové opěrky je stejné, jen u LS a ATS se tahá za madlo nad opěrkou, kdežto u základního King II se zmáčkne a tahá za opěrkou, ale jinak to funguje stejně, no a tu změnu výšky děláte jednou za cca půl roku, takže jestli šáhnete nad sedačku nebo za sedačku je jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
5.10.16 08:55

@ivulunka tvarem jsou všechny ty modely stejné, jak King II, tak LS i ATS, takže všechny jsou univerzální a jdou do všech aut, jen se liší těma elektronickýma pomocníkama,
na internetu je pár nespokojených majitelů ATS, kteří reklamují že to nefunguje, ale co vím ze servisu tak většina z nich byl problém že se vybily baterky a uživatel si je nevyměnil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
5.10.16 14:47

@steeve Aha, tak vidíte. A hned je z toho, že se to hodně kazí a přitom stačí jen vyměnit baterky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
8.10.16 12:17
@steeve píše:
@barunka85 jde to přetočit, koukněte jestli nemáte přetočená pás i někde vzadu a přetočit tedy pás zpět, pokud je to jen spona přetočená na pásu tak ten pás pod sponou přeložte o 180° přejeďte sponou přes to přeložení a spona se dostane na správné místo.

Dekuji moc povedlo se :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.2.17 21:54

Koupila jsem také autosedačku romer king II…jsem spokojená zatím…
u této sedačky se uvádí, že má 4 polohy na spaní, ale mně to jde posunout pouze o jednu…máte někdo vyzkoušeno?
díky za případné info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
15.2.17 08:35

@pizule jsou tam 4 polohy, když pojedete pomalu a pustíte to madlo, tak uvidíte že vám vždy zaskočí ve 4 polohách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.2.17 10:13

Tzn, ze každá poloha je skoro nepatrná…moc se mi to nezdá…ještě to zkusím, ale fakt to bylo jako jeden zásek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí