Autosedačka BeSafe iZi combi isofix nebo Britax first class

magdík123
27.11.14 20:34

Autosedacka BeSafe iZi combi isofix nebo Britax first class

Ahoj, potrebovala bych poradit. Rozhodujeme se o zmene sedacky. Dcera ma 4 mesice ale ma uz 9kg- je proste vetsi :) a ve vajicku ma uz proste malo miste. Uvazujeme o koupi nove sedacky, jen ze posmeru jizdy jeste nemuze jelikoz nesedi, a rada bych aby aspon do roka jezdila proti smeru. Prosim mate nekdo zkusenosti s tymito sedackami?…Nemyslim si, ze by nejak rychle rostla ( ja mam 163cm a pritel 174), akorat asi ted je proste vetsi…
Dekuji za radu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58837
27.11.14 20:43

@magdík123 u té britax bych měla docela strach, protože v protisměru může být dítě jenom do 13kg a potom se musí dát po směru. Volila bych spíš BeSafe, kterou lze nechat v protisměru až do 18kg - vybírala jsem mezi BeSafe izi combi a Cybex Sironou. A v protisměru bych nechala určitě dýl jak do 1 roku. Mě takhle jezdí syn, který má 2 roky a 3 měsíce a zatím nemám v plánu ho otáčet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
27.11.14 23:08

@tezi dekuji.na cybex sironu jsem take koukala a hodne se mi libi…jen nejak ten pultik mi vadi. nevim jak je to pro dite pohodlne. urcite je to bezpecne, ale nevim nevim.

• Citovat
  • Upravit
58837
28.11.14 07:25

@magdík123 pultík zatím vyzkoušený nemáme, protože malý pořád jezdí v protisměru. Ale oproti pásům má pultík jednu obrovskou výhodu, protože z pásů se dítě může vyvléknout - nějakou dobu to zkouší většina dětí Ale u vás bych volila tu BeSafe, protože je určitě větší jak Sirona ;) Měla jsem možnost je vidět obě vedle sebe a porovnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
28.11.14 08:33

@magdík123 Pokud má již nyní na 4 měsících 9 kg, tak bude větší, takže určitě tu Besafe, jsou z protisměrek největší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
5.12.14 16:13

@steeve diky…jeste jsem se chtela zeptat jaky mate nazor na maxi cosi opal. Nenasla jsem zadne testy, zda je vubec bezpecna, nemaji ji nikde v obchode kde bych se mohla na ni podivat. Asi pujdeme do besafe, ale jen ze zvedavosti co si myslite, je srovnatelna s britax first class??

• Citovat
  • Upravit
7159
5.12.14 16:36

@magdík123 MC Opal byla testována v roce 2011, ale ještě pod názvem Bebeconfort Opal, je to pořád stejná sedačka, jen ji u nás prodávají pod značkou Maxi-cosi a má z bezpečnosti 3*, takže je srovnatelná třeba s Britax First class plus, ale je skoro 2× tak drahá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí