autosedačka bobob

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
13.2.06 20:12

autosedačka bobob

Ahoj,
nemáte prosím někdo zkušenosti s autosedačkami Bobob plus 9-18 Kg.
Líbí se mi cena a myslím, že v testech nevyšla úplně nejhůře,ale neznám nikoho kdo by ji používal.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3417
13.2.06 20:28

Nevím jestli se nepletu, ale myslím, že kdysi jsem na ni koukala v obchodě. Líbila se mi cena i polohování, ale měla dost nízká záda a dítě by z ní mohlo rychleji vyrůst. Na tohle mě upozornil i prodavač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.2.06 20:41

díky, máme obříka v devíti měsících přes 11 kg, takže tohle je dost důležitá informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.2.06 13:28

haló,haló neví někdo náhodou více, nikdo ji nepoužíval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.2.06 13:34

Ahoj,

my jsme měli akorát Easybob Maxi. Tj. od 0-13kg. Byli jsme velmi spokojeni, protože byla dostatečně hluboká a jelikož jsme měla kočárek Bébécar, dala se na něj na:,–(it. Bobob není špatná sedačka, polohování je myslím výjimečné, ale není dostatečně hluboká. Ale to je asi zkresleno pohledem na fotku, na živo jsem ji neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.2.06 00:00

Bobob je opravdu velmi rozumná sedačka s perfektním a ojedinělým způsobem polohování. Pro majitele vozů Škoda je pozitivem i to, že má vysačku originální příslušenství Škoda.
Záda jsou sice nižší než u ostatních sedaček, ale vyšší kategorie je stejně už od 15 kg.

• Citovat
  • Upravit
723
3.3.06 22:47

Zdravím všechny!
Vybíráme první autosedačku, tzn. v kategorii od 0 do 13 kg. Váháme zatím mezi Easybob maxi a Maxi Cosi cabrio. Pajdale , můžeš mi, prosím, napsat svůj názor? Podle předchozích příspěvků myslím, že téhle problematice asi opravdu rozumíš. Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.3.06 23:25

Pro Easybob Maxi mluví cena, vazba na vozy Škoda - pokud máte, výhoda spodního vedení pásu (dítě lze ze sedačky vyndat bez nutnosti jí odepnout) a navíc pasuje i do aut s krátkými pásy. Nebál bych se toho.

Pro Maxi Cosi mluví větší výběr možných podvozků.

Jen pozor neplést si Easybob (do 10 kg) a Easybob Maxi (do 13 kg)

• Citovat
  • Upravit
723
5.3.06 19:10

Pajdale , díky za odpověď! Možnost nasazení autosedačky na podvozek kočárku nevyužijeme - čekáme dvojčátka a chceme kočár s korbičkama vedle sebe, kde to není možné. Jezdíme favoritem a nejvíc pak manželovo služební Fabií, takže to zřejmě vyhraje Easybob Maxi. Můžeš mi, prosím, ještě napsat, zda tato autosedačka sedí dobře i do jiných typů aut? Manželovi se totiž služební auto pravd. během roku změní, ještě nevíme jaká značka to u firmy vyhraje - možná Ford nebo Renault.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.3.06 10:49

Easybob Maxi jde samozřejmě do všech aut, je normálně homologovaný.
Viděl bych tento typ sedaček jako naprosto optimální.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix