Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
nemáte prosím někdo zkušenosti s autosedačkami Bobob plus 9-18 Kg.
Líbí se mi cena a myslím, že v testech nevyšla úplně nejhůře,ale neznám nikoho kdo by ji používal.
Díky
Nevím jestli se nepletu, ale myslím, že kdysi jsem na ni koukala v obchodě. Líbila se mi cena i polohování, ale měla dost nízká záda a dítě by z ní mohlo rychleji vyrůst. Na tohle mě upozornil i prodavač.
díky, máme obříka v devíti měsících přes 11 kg, takže tohle je dost důležitá informace
Ahoj,
my jsme měli akorát Easybob Maxi. Tj. od 0-13kg. Byli jsme velmi spokojeni, protože byla dostatečně hluboká a jelikož jsme měla kočárek Bébécar, dala se na něj na:,–(it. Bobob není špatná sedačka, polohování je myslím výjimečné, ale není dostatečně hluboká. Ale to je asi zkresleno pohledem na fotku, na živo jsem ji neviděla.
Bobob je opravdu velmi rozumná sedačka s perfektním a ojedinělým způsobem polohování. Pro majitele vozů Škoda je pozitivem i to, že má vysačku originální příslušenství Škoda.
Záda jsou sice nižší než u ostatních sedaček, ale vyšší kategorie je stejně už od 15 kg.
Zdravím všechny!
Vybíráme první autosedačku, tzn. v kategorii od 0 do 13 kg. Váháme zatím mezi Easybob maxi a Maxi Cosi cabrio. Pajdale , můžeš mi, prosím, napsat svůj názor? Podle předchozích příspěvků myslím, že téhle problematice asi opravdu rozumíš. Děkuju!
Pro Easybob Maxi mluví cena, vazba na vozy Škoda - pokud máte, výhoda spodního vedení pásu (dítě lze ze sedačky vyndat bez nutnosti jí odepnout) a navíc pasuje i do aut s krátkými pásy. Nebál bych se toho.
Pro Maxi Cosi mluví větší výběr možných podvozků.
Jen pozor neplést si Easybob (do 10 kg) a Easybob Maxi (do 13 kg)
Pajdale , díky za odpověď! Možnost nasazení autosedačky na podvozek kočárku nevyužijeme - čekáme dvojčátka a chceme kočár s korbičkama vedle sebe, kde to není možné. Jezdíme favoritem a nejvíc pak manželovo služební Fabií, takže to zřejmě vyhraje Easybob Maxi. Můžeš mi, prosím, ještě napsat, zda tato autosedačka sedí dobře i do jiných typů aut? Manželovi se totiž služební auto pravd. během roku změní, ještě nevíme jaká značka to u firmy vyhraje - možná Ford nebo Renault.
Easybob Maxi jde samozřejmě do všech aut, je normálně homologovaný.
Viděl bych tento typ sedaček jako naprosto optimální.