Autosedačka Chicco Synthesis Plus vs. Fabia

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
447
2.1.06 19:18

Autosedačka Chicco Synthesis Plus vs. Fabia

Ahojte, prosím o radu, nemáte někdo konkrétní zkušenost s upnutím této sedačky v autech Škoda Fabia ? Někde jsem četla, že tam tato sedačka někdy nepasuje díky krátkým upínacím pásům. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Chicco Synthesis XT+?

Přidejte zkušenost s Chicco Synthesis XT+
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
575
2.1.06 19:21

Ahoj to je určitě nesmysl, já jí vozila ve Felicii a OK, taky jsem jí vyzkoušela i v různých jiných autech, jedinej problém byl ve starým favoritu.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
2.1.06 19:23

Vajli, mam pro tebe odpoved neodpoved… moje kolegyne si stezovala, ze nemohli zapnout sedacku do fabie kvuli pasum, ale bohuzel nevim presne jaka to byla znacka…, akorat, ze to je sedacka, ktera se dava na predni sedadlo a dite sedi v protismeru…
vim, ze jsem ti asi moc nepomohla, ale kdyby se nikdo neozval, tak snad aspon trochu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
2.1.06 19:36

Pokud je to sedacka kategorie 0-18kg, tak opravdu muze vzniknout problem pri vazani v protismeru ( u ditete do roku). Po smeru urcite problem nebude. Taky pry zalezi na roku vyroby automobilu, udajne se drive delaly kratsi pasy…Urcite bych si to radeji fyzicky vyzkousela…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
2.1.06 20:47

Tak my máme Fabii a Syntesis sedačku a vychází nám to akorát. Jen nevím jestli je Plus, ale myslím že ne.
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
3.1.06 09:04

V takové chytré příručce, kterou jsem dostala na předporodních kurzech jsem se dočetla, že mimi, by mělo jezdit v protisměru jízdy do minimálně 3 let.
Jelikož čekáme první mimi a nyní řešíme sedačku (pro octavii) potřebovala bych poradit.
Jaké jsou Vaše zkušenosti s umístěním sedačky po směru a proti směru jízdy?

Děkuji Katy :lol: 29tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.1.06 10:24

Chicco Synthesis (všechny verze) potřebuje nejdelší pás ze všech autosedaček. U Fabie by problém být neměl. Pokud je tam pás krátký, je to chyba výrobce a mělo by to být reklamovatelné - tedy to auto.
Nevím proč do Škodovek nekupujete sedačku Easybob maxi, která má vysačku jako originál příslušenství Škodovky a bez problémů do auta jde namontovat. Stojí i s vložkou na hlavičku 1990,– Kč
Problém s délkou pásů by neměly být u aut od r.v. 95-97 kromě aut dovezených z Ameriky¨, kde jsou jiné homologační předpisy.

Podle platných evropských homologačních předpisů jezdí proti směru jízdy děti do 9 kg, jen ve Skandinavii se vozí až do 18 kg (4 roky), jenže pro tamní trh se vyrábějí sedačky upravené. Existují např. Maxi-Cosi nebo Britaxy ve verzích, které jsou mimo toto teritorium nedosažitelné. U nás je protisměru jízdy do 18 kg dosažitelný asi jen Kiddy Reboard.

• Citovat
  • Upravit
60
3.1.06 10:39

Je pravda, že brožura byla dělána ve spolupráci se skandinávskými zeměmi 8O . Docela mě to potěšilo, protože jsem nechtěla, aby mé dítě koukalo pořád do opěradla, ale chtěla jsem to nejbezpečnější.

Vybrali jsme si originální sedačku Škoda jen ta cena skoro 8000 Kč je hrozná, ale co bychom pro naše mimi neudělali.

Děkuji Katy 29tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario