Jané Rebel Pro - autosedačka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
24.11.05 08:07

Jané Rebel Pro - autosedačka

Ahoj všichni,

prosím nemáte někdo zkušenost s autosedačkou od 0-13kg od firmy Jané? Existuje i autosedačka Jané Rebel a ta je uzoučká, proto se ptám na Jané Rebel Pro. Ve skutečnosti vypadá velmi dobře, ale jsem prvorodička a tak nějak nedokážu určit, zda bude vyhovující.

Moc díky

Marťa a Obřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3025
24.11.05 09:27

Jen posouvám dotaz výš, taky mě to zajímá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
24.11.05 10:11

Jé, Martino, koukám, že jsi z Prahy 10, to já taky, ze Zahradního města…
Tak to ještě pošoupnem víš. Holky, opravdu žádná tuhle autosedačku nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.11.05 10:21

Ahojky,

já mám autosedačku Jané Rebel Pro :-) Je to nový model, takže zkušenosti maminek budou asi dost krátkodobé. Mám 13-denního chlapečka a zatím je v ní ztracenej. Používám do ní i fusak Jané a jsem moc spokojená. Uvidíme, jak nám bude, až povyrostem, ale zatím mi připadá, že je v ní místa spousta. Připadá mi líp řešená, než předchozí Jané Rebel - je širší, má vyšší stříšku a měkčené upínání.
Můžu jí jen doporučit :-)

Zuzana

• Citovat
  • Upravit
3025
24.11.05 10:32

Díky, Zuzko, za odpověď :D . Ona i hluboká korbička by měla být širší než ten starší model, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.11.05 10:40

Jo, jo, i korbička je vylepšená. A bez těch externích adaptérů je to pohoda. Jednou rukou vycvakneš a zase nacvakneš korbu nebo sedačku na podvozek. Mám celou trojkombinaci a zatim jsem fakt moc spokojená. Uvidíme, za pár měsíců, ale všeobecně slyšim na kočárky Jané jen pozitivní hodnocení - teda od příznivců trojkolek ;-)

Zuzana

• Citovat
  • Upravit
26
24.11.05 11:47

Ahoj, díky moc za zprávu, už jsme na 98% dohodnuti, že ji koupíme, tak do toho prostě asi půjdeme.

Vzkaz pro Iruchu - co ty? V jakém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
24.11.05 12:41

Martino, jsem v 17tt, momentálně si lebedím týden doma na neschopence, jsem nějaká nastydlá.
My se byli na Jané Slalom Pro podívat zrovna minulý víkend a jsem pro něj už 100% rozhodnutí. Ale na nákup je ještě času dost :D
Jak velký už je teda tvůj Obřík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
24.11.05 12:45

Ahoj holky,
taky jsme si vybrali Jane Pro,jakou chcete barvu?Nam se nejvice libi ta zeleno-oranzova(?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
24.11.05 12:59

Ahojda, buď se nám líbí ta oranžovo-zelená nebo taková modro-šedá. Záleží co bude miminko zač, ještě nevíme. Každý ten kočárek je z jiného materiálu. Ta oranžovo-zelená kombinace je z takovýho hladkýho šusťáku, ta modrá z takové matné hrubší látky… Nevím co bude lepší a dýl vydrží… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
24.11.05 13:04

My mame mit podle vcerejsiho UTZ chlapecka :D O te modre barve jsem nekde na netu cetla,ze bledne,tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
24.11.05 13:31

A jéje, červená bledne a teď už i modrá??? Ach jo :D . Gratuluju k chlapečkovi! My se to dozvíme až 21.prosince, takže těsně před Vánocema, už se moc těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.11.05 13:37

My jsme rozhodnuti pro červenou, byly jsme se na ni dívat. Sice ještě nevíme, co to bude, zda holka nebo kluk, ale ona je tak hezky barevná, že je pro oba. Byly jsme se na ni divat na Husitske v detskem raji, mají ji přes net nejlevnější a je úžasná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.11.05 13:40
Irucha píše:
Martino, jsem v 17tt, momentálně si lebedím týden doma na neschopence, jsem nějaká nastydlá.
My se byli na Jané Slalom Pro podívat zrovna minulý víkend a jsem pro něj už 100% rozhodnutí. Ale na nákup je ještě času dost :D
Jak velký už je teda tvůj Obřík?

Ahoj, dneska nestíhám, jsem v práci a je toho nějak moc. Jestli chceš napiš mi mail martina.tomiskova@centrum.cz. Jsem rada, ze znam nejakou mamku z Prahy 10. My tam bydlime od srpna, jinak jsem bydlela na Žižkově, ale v Praze bydlím 8 let, jsem se severu. Já jsem v 18 tt a něco, zrovna zítra jdu k doktorce, tak doufám, že bude vše OK, protože Obřík nějak nechce růst, tak uvidime. zatím se měj a napiš

M+O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
24.11.05 14:19
Anonymní píše:
Ahojky,

já mám autosedačku Jané Rebel Pro :-) Je to nový model, takže zkušenosti maminek budou asi dost krátkodobé. Mám 13-denního chlapečka a zatím je v ní ztracenej. Používám do ní i fusak Jané a jsem moc spokojená. Uvidíme, jak nám bude, až povyrostem, ale zatím mi připadá, že je v ní místa spousta. Připadá mi líp řešená, než předchozí Jané Rebel - je širší, má vyšší stříšku a měkčené upínání.
Můžu jí jen doporučit :-)

Zuzana

Já mám ještě ten starší typ Jané Rebel, a ikdyž jsem spokojená, tak snad začnu závidět :wink:
Jediné co mi na našem typu opravdu vadí je systém upínání :evil: Narozdíl od třeba MaxiCosi je to mnohem obtížnější upnout :( Takže pokud to vylepšili, tak bude ta autosedačka super :) A hlavně celý kočárek je super :D

PS: Šířka i stříška staršího modelu jsou podle mne OK :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí