Jané Rebel Pro - autosedačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1668
24.11.05 16:22

TAk sem ráda, že sem našla příznivce JAné :-) Před týdnem sme si ho koupili, celý komplet. Jen tu starší verzi. Tak snad bude dobře sloužit :-)
Už sem si i natrénovala vynadavaní a nandavaní korbičky na podvozek a jde to dobře i na té staré verzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
24.11.05 17:52

Květule,

na podvozek taky nemám problém, ale zkoušelas jí poutat do auta? Pokaždý u toho vykvetu… I když už se zlepšuju… ;-)

Peta

• Citovat
  • Upravit
3025
24.11.05 17:56

Missorko a u nové verze už ten problém v autě není? Nevíš náhodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
24.11.05 18:35

Iru,

nevím, nikdo kolem mě jí nemá, kámošká má Jané Pro a je z něj nadšená, ale jenom kočár, ne sedačku. Já mám Powertwin, koupila bych ho i s tou sedačkou tak jako tak, ale autosedačka dělaná na kočár bude skoro vždycky horší než klasická „jen“ do auta. Teda kromě Maxi Cosi, které jsou kompatibilní s některými kočáry… „Starej“ Rebel je i dost malej, oproti vajíčku Concord, co mám doma po synovi, je fakt malinká, ale naštěstí je dcerka prcek… ;-) Ale pro mimino, který bude trošku faldíkatější bych jí na moc dlouho neviděla, zvlášť třeba v zimě v kombinéze a tak.

Peta

• Citovat
  • Upravit
3025
25.11.05 10:13

Tak to manželovi říkat nebudu :D . Kočárek máme už vybraný Slalom Pro a autosedačka na podvozek je super, to určitě chci… Až se do ní miminko nevejde, budu dělat děsně překvapenou :D . Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
25.11.05 10:18

Jooo, jsem pro, protože ten kočár je jinak fakt boží!!!! :-)

Navíc - kdy se mimi narodí? Asi mu nebude půl roku v zimě, co? Třeba to i velikostně vyjde ;)

Hodně štěstí a zdrávé mimčo!

Peta

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
25.11.05 10:20

Ahoj sice je tu debata o Jane autosedackach, ale jak Missorka nadhodila tema MaxiCosi, tak tu jsme meli my a dala se nacvaknout na podvozek trojkolek Quinny. A pasuje tusim i na kocarky Mutsy (podle mne nejhezci kocarky, ale taky pekne mastne).
Ted mame nove golfky Quinny ZAPP, ktere slouzi i jako podvozek pod autosedacky MaxiCosi. Takze na druhe ditko poridime od MaxiCosi Cabrio.
Jane kocarky jsou moc pekne, ale u nas hrala a hraje prim bezpecnost a tam vitezi MaxiCosi, tudiz vajicko od MaxiCosi Citi byla prvni vec porizena na mimi a pak se dokupovalo dal. Poutat do auta (Oktavie) slo raz dva.

• Citovat
  • Upravit
3025
25.11.05 16:57

Kočárky Quinny jsou sice krásný, ale zkoušela jsem u kamarádky Buzz a kromě vzhledu to žádný zázrak není…
Mimčo se narodí v květnu, 6 měsíců mu bude asi na přelomu říjen/listopad a holt když bude obřík půjde do sporťáku, už jsem tak jedno mimi viděla, maminka ho tam měla pěkně zachumlaný a myslím, že mu tam bylo dobře.
Jané jsem si povozila a prostě se to nedá s jinými kočárky srovnat…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
25.11.05 17:14

No, podle mě je 6 měsíců na sporťák tak akorát… ;-)

Peta

• Citovat
  • Upravit
538
25.11.05 18:35

Ahojky:-)
Já mám Jane Slalom Pro červený a doufám, že teda nevybledne:-)
Máme sporťák a jsem absolutně odvařená- Měla jsem původně X-lander čtyřkolku, jednak jsem chtěla ušetřit a pak tedy kvůli tomu, že na něj šla Maxi Cosi sedačka. Nedá se to srovnat!!!! Jízdní vlastnosti Jane naprosto dokonalý! Malá je v něm spokojená, to je důležitý:-)
Až budem mít druhý, dokoupíme korbu, ale se sedačkou nevím nevím:-( Maxi Cosi je Maxi Cosi. Asi vymyslím nějaký systém, jak jí nandat na Jane a pak to teprve bude dokonalost sama:-)
Albi + Anika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario