Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
TAk sem ráda, že sem našla příznivce JAné
Před týdnem sme si ho koupili, celý komplet. Jen tu starší verzi. Tak snad bude dobře sloužit ![]()
Už sem si i natrénovala vynadavaní a nandavaní korbičky na podvozek a jde to dobře i na té staré verzi.
Květule,
na podvozek taky nemám problém, ale zkoušelas jí poutat do auta? Pokaždý u toho vykvetu… I když už se zlepšuju… ![]()
Peta
Missorko a u nové verze už ten problém v autě není? Nevíš náhodou?
Iru,
nevím, nikdo kolem mě jí nemá, kámošká má Jané Pro a je z něj nadšená, ale jenom kočár, ne sedačku. Já mám Powertwin, koupila bych ho i s tou sedačkou tak jako tak, ale autosedačka dělaná na kočár bude skoro vždycky horší než klasická „jen“ do auta. Teda kromě Maxi Cosi, které jsou kompatibilní s některými kočáry… „Starej“ Rebel je i dost malej, oproti vajíčku Concord, co mám doma po synovi, je fakt malinká, ale naštěstí je dcerka prcek…
Ale pro mimino, který bude trošku faldíkatější bych jí na moc dlouho neviděla, zvlášť třeba v zimě v kombinéze a tak.
Peta
Tak to manželovi říkat nebudu
. Kočárek máme už vybraný Slalom Pro a autosedačka na podvozek je super, to určitě chci… Až se do ní miminko nevejde, budu dělat děsně překvapenou
. Díky!
Jooo, jsem pro, protože ten kočár je jinak fakt boží!!!! ![]()
Navíc - kdy se mimi narodí? Asi mu nebude půl roku v zimě, co? Třeba to i velikostně vyjde ![]()
Hodně štěstí a zdrávé mimčo!
Peta
Ahoj sice je tu debata o Jane autosedackach, ale jak Missorka nadhodila tema MaxiCosi, tak tu jsme meli my a dala se nacvaknout na podvozek trojkolek Quinny. A pasuje tusim i na kocarky Mutsy (podle mne nejhezci kocarky, ale taky pekne mastne).
Ted mame nove golfky Quinny ZAPP, ktere slouzi i jako podvozek pod autosedacky MaxiCosi. Takze na druhe ditko poridime od MaxiCosi Cabrio.
Jane kocarky jsou moc pekne, ale u nas hrala a hraje prim bezpecnost a tam vitezi MaxiCosi, tudiz vajicko od MaxiCosi Citi byla prvni vec porizena na mimi a pak se dokupovalo dal. Poutat do auta (Oktavie) slo raz dva.
Kočárky Quinny jsou sice krásný, ale zkoušela jsem u kamarádky Buzz a kromě vzhledu to žádný zázrak není…
Mimčo se narodí v květnu, 6 měsíců mu bude asi na přelomu říjen/listopad a holt když bude obřík půjde do sporťáku, už jsem tak jedno mimi viděla, maminka ho tam měla pěkně zachumlaný a myslím, že mu tam bylo dobře.
Jané jsem si povozila a prostě se to nedá s jinými kočárky srovnat…:)
Ahojky:-)
Já mám Jane Slalom Pro červený a doufám, že teda nevybledne:-)
Máme sporťák a jsem absolutně odvařená- Měla jsem původně X-lander čtyřkolku, jednak jsem chtěla ušetřit a pak tedy kvůli tomu, že na něj šla Maxi Cosi sedačka. Nedá se to srovnat!!!! Jízdní vlastnosti Jane naprosto dokonalý! Malá je v něm spokojená, to je důležitý:-)
Až budem mít druhý, dokoupíme korbu, ale se sedačkou nevím nevím:-( Maxi Cosi je Maxi Cosi. Asi vymyslím nějaký systém, jak jí nandat na Jane a pak to teprve bude dokonalost sama:-)
Albi + Anika