Maxi Cosi Rodi XP

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
267
5.12.05 12:33

Maxi Cosi Rodi XP

Holky prosim nemate nektera zkusenost s touto autosedackou?
Nemate ji nektera ve Skode Octavia?Nemam moznost to vyzkouset a nevim ,jestli do tohoto auta dobre sedi a hlavne jak se v ni sedi vasim detem?Budu vdecna za kazdou odpoved :D Diky lina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
752
5.12.05 12:50

Ahojky,

MC Rodi XP je super :lol: Ale já jsem si objednala nakonec pro syna Cybex Solution www.babystyle.cz/…ts/index.php je to úplná novinka a vyjde levněji než Rodi XP a je super. Měla by mi dorazit ve středu a mooooc se na ni těším :wink:

Hodně štěstí při výběru… ani s jednou neuděláš chybu a do Oktavie budou určitě sedět výborně obě :)

Tady najdeš diskuzi o autosedačkách, přečti si pár stránek dozadu, je tam toho napsaného spoustu nebo zadej dotaz, určitě ti odpoví… www.rodina.cz/…se/novep.asp?…

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
5.12.05 14:48

Zuzko diky moc za odpoved :D
Cydex vypada dost dobre,hlavne se mi libi ta naklapeci operka hlavy.
Stale nevim jestli Maxi cosi rodi xp nebo Cydex.MC ma vyhodu,ze jde rozsirovat zadova operka a hlavne to polohovani do lehu.Ale na diskuzi jsem se dozvedela,ze to jde tak max.o 3cm tak to nechapu.Nevis jak hodne se polohuje Cydex?Vybiram to pro neter a u segra chce aby to slo proste polohovat kvuli delsim cestam na dovolenou atd.
Diky a preju at jsi s Cydex max.spokojena Lina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
5.12.05 15:05

Lino,

Cybex jde polohovat taky jako Rodi a ještě k tomu jde naklopit ta opěrka hlavy… u sedajdy 15-36 kg to polohování není nic moc… Koukni se na oficiální stránky Cybex, tam je to pěkně ukázané…

www.cybex-online.com/…ure_tour.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
5.12.05 15:12

Zuzko,ted jsem volala do babystyle a jdu do cybex taky :lol:
Mas pravdu to polohovani je u MC pry spis v uvozovkach.
Jsi moc hodna,diky za info.Jeste nevim jakou barvu. Lina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
5.12.05 15:18

Zuzko koukala jsem na to video,super.Jen nevim na co je ten suplik :roll:
 lina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.12.05 23:51

Cybex

Dobry vecer,

tesi me zajem o Cybex a chtela bych jen dodat, ze suplik je ulozny prostor pro navod ci drobnou hracku.
Veskere dotazy odpovim na info@babystyle.cz
Martina 8)

• Citovat
  • Upravit
267
6.12.05 07:23

Marrtino,diky za info :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.12.05 14:49

cybex solution

neni zac :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.12.05 22:53

Maxi Cosi Rodi XP jde polohovat, ale ne ve všech autech. Záleží na stavbě sedadla.
Cybex bude pravděpodobně jen kopírovat úhel mezi sedadlem stejně jako ostatní sedačky v této kategorii. Tyto sedačky MUSÍ BÝT OPŘENÉ celou plochou zad o sedadlo. Obvykle je potřeba vyndat i opěrku hlavy z auta. U nové sedačky Cybex doporučuji předem prostudovat návod, aby nedošlo ke zklamání, na jejich webu nevidím nic, co by fixovalo sedačku vůči sedadlu (jako u Maxi Cosi) a navíc je zajímavé, že fungl nová sedačka je homologovaná podle staré normy ECE R 44/03 a ne 44/04.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.12.05 23:02

Po dalším studiu Cybexového webu - opěrka hlavy je zajímavá, ale záda budou muset na 99% kopírovat sklon podle auta.
Rodi XP s Octavií I i II jde dobře dohromady.

• Citovat
  • Upravit
267
7.12.05 17:12

Pajdal diky za info.
Zuzko,tak jak jsi spokojena s Cybexem.Ja jsem ho objednavala pro segru a dnes dorazil.Bohuzel jsem cekala,ze z nej bude nadsena,ale pry je dost tvrda,Jak se zda tobe?Ja jsem bohuzel nevidela maxi rodi tak nemuzu porovnat pohodli. Lina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
7.12.05 20:12

Tak teda dneska mi sedačka Cybex podrazila a je přesně podle mých očekávání… Tvrdá je úplně stejně jako Rodi… jediná měkčí je Bébe Confort, ale ta zas nemá takovou opěrku hlavy, jakou bych si představovala… Takže já jsem spokojená a synáček taky…

Jinak Cybex je homologovná podle normy ECE R-44/04 opisuju to přímo ze štítku na sedačce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
7.12.05 21:07

Diky Zuzko,tos me potesila,ze jsi spokojena,segra bude asi moc narocna.
A muzu se te jeste zeptat jak to delas,kdyz jedes bez ditete,tak tu sedacku pripoutavas i prazdnou?Lina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
7.12.05 21:14

Lino, ale neboj, ségra bude taky spokojená… a se sedajdou jsem ještě nejela, ale určitě ji budu poutat i práznou, aby mi nelítala po autě… Jak staré má ségra dítko? a jaký potah jsi vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí