Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
jsem nucena poridit nasi dceri druhou autosedacku, protoze jezdime stridave dvemi auty z ruznych mist a neni moznost puvodni sedacku nijak prehazovat. Rozhoduji se mezi temito dvemi znackami, ale nikde na netu jsem nenasla jak moc narocnym zpusobem se privazuje Romer. Pujcuju si tatkovo auto a nemuzu ji tam nechavat, tudiz hledam neco nenarocneho.
Druhy problem je, ze bych ji chtela koupit pres internet, ale nevim, zda pasuje dobre do Passatu (jeden z novejsich modelu) a zaroven do Octavie (budeme mit druhe mimi, takze potom ji budu potrebovat i do naseho auta).
Dekuji za odpovedi
Terik
Nejlepší je, když si sedačku zajdeš prohlídnout někam do obchodu, necháš si ji předvést, vše vyzkoušíš, příp. ti můžou ukázat , jak se do auta přidělává. Pak budeš vědět, že si neobjednáváš něco , co ti nebude vyhovovat. Když jsem kupovala sedačku, tak jsem asi do třech typů ještě malou po:,–(ila, abych viděla, jak se jí tam líbí. Ale ona se smála ve všech, tak jsem vybrala Romer ( zatím do 13 kg ). Snad jsem vybrala dobře
. A až budu kupovat větší, určitě to vyřeším, jak jsem psala.
S Romerem zkusenosti nemam, ale mame uz druhou MaxiCosi (po vajicku ted i Priori) a jsme moc spokojeni. Mame Oktavku a sedi tam jak prdel na hrnec
. Navic se da rychle pripoutat a je i hodne pohodlna na spani…
Ahoj, také jsem zastáncem Maxi Cosi Priori, i když s Romerem nemám moc zkušenosti. Sedačku přehazujeme mezi dvěmi auty a po získání určité praxe je to práce cca na minutu. No a jak psala Hanka1, je velmi pohodlná na spaní a napolohovat se dá (když ti prcek usne za jízdy) pravou rukou normálně při řízení. Katrin
Montáž do auta je srovnatelná, možná MC je subjektivně příjemnější.
Určitě si to nechte někde ukázat a vyzkoušejte to v autě a pak to objednejte od někoho jiného z netu. ![]()
mame Romer Lord plus a do Octavky se vejde:-)pridelava se taky dobre.
my jsme ji kupovali vloni na internetu,byli jsme si ji prohlidnout na Cernym moste ,malyho tam po:,–(ili a pak jsme na internetu objednali.byli jsme v obchode chicco baby expert?-ja uz nevim,jak se to jmenuje,ale na internetovych strankach toho obchodu vysla asi o 700 levneji nez v obchode.
sousedka ma Maxi Cossi a nemuze si taky stezovat.ja bych rekla,ze tyhle dve znacky jsou srovnatelny v kvalite
Napiš svůj dotaz na info@babystyle.cz , určitě ti odpoví na všechny tvé dotazy. Kupovali jsme na www.babystyle.cz před půl rokem Maxi Cosi Cabrio a teď se chystáme objednat Priorku.
Pokud ti nevyhovuje sedačka z jakéhokoliv důvodu, můžeš jí bezproblémů vrátit
Jojo vy jste chytreeeee paní. Odzkouset v krame a posleze nakoupit pres internet, tak presne tahle taktika se mi vymstila na kocarku. ![]()