Romer Lord Plus x MC Priori XP

2239
27.11.05 21:11

Romer Lord Plus x MC Priori XP

Ahoj,

jsem nucena poridit nasi dceri druhou autosedacku, protoze jezdime stridave dvemi auty z ruznych mist a neni moznost puvodni sedacku nijak prehazovat. Rozhoduji se mezi temito dvemi znackami, ale nikde na netu jsem nenasla jak moc narocnym zpusobem se privazuje Romer. Pujcuju si tatkovo auto a nemuzu ji tam nechavat, tudiz hledam neco nenarocneho.

Druhy problem je, ze bych ji chtela koupit pres internet, ale nevim, zda pasuje dobre do Passatu (jeden z novejsich modelu) a zaroven do Octavie (budeme mit druhe mimi, takze potom ji budu potrebovat i do naseho auta).

Dekuji za odpovedi

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
377
27.11.05 23:42

Nejlepší je, když si sedačku zajdeš prohlídnout někam do obchodu, necháš si ji předvést, vše vyzkoušíš, příp. ti můžou ukázat , jak se do auta přidělává. Pak budeš vědět, že si neobjednáváš něco , co ti nebude vyhovovat. Když jsem kupovala sedačku, tak jsem asi do třech typů ještě malou po:,–(ila, abych viděla, jak se jí tam líbí. Ale ona se smála ve všech, tak jsem vybrala Romer ( zatím do 13 kg ). Snad jsem vybrala dobře :D . A až budu kupovat větší, určitě to vyřeším, jak jsem psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.11.05 09:24

S Romerem zkusenosti nemam, ale mame uz druhou MaxiCosi (po vajicku ted i Priori) a jsme moc spokojeni. Mame Oktavku a sedi tam jak prdel na hrnec :lol: . Navic se da rychle pripoutat a je i hodne pohodlna na spani…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.11.05 09:37

Ahoj, také jsem zastáncem Maxi Cosi Priori, i když s Romerem nemám moc zkušenosti. Sedačku přehazujeme mezi dvěmi auty a po získání určité praxe je to práce cca na minutu. No a jak psala Hanka1, je velmi pohodlná na spaní a napolohovat se dá (když ti prcek usne za jízdy) pravou rukou normálně při řízení. Katrin

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.11.05 09:57

Montáž do auta je srovnatelná, možná MC je subjektivně příjemnější.
Určitě si to nechte někde ukázat a vyzkoušejte to v autě a pak to objednejte od někoho jiného z netu. :cry:

• Citovat
  • Upravit
379
28.11.05 10:17

mame Romer Lord plus a do Octavky se vejde:-)pridelava se taky dobre.
my jsme ji kupovali vloni na internetu,byli jsme si ji prohlidnout na Cernym moste ,malyho tam po:,–(ili a pak jsme na internetu objednali.byli jsme v obchode chicco baby expert?-ja uz nevim,jak se to jmenuje,ale na internetovych strankach toho obchodu vysla asi o 700 levneji nez v obchode.
sousedka ma Maxi Cossi a nemuze si taky stezovat.ja bych rekla,ze tyhle dve znacky jsou srovnatelny v kvalite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.12.05 23:59

Romer vs Maxi Cosi

Napiš svůj dotaz na info@babystyle.cz , určitě ti odpoví na všechny tvé dotazy. Kupovali jsme na www.babystyle.cz před půl rokem Maxi Cosi Cabrio a teď se chystáme objednat Priorku.
Pokud ti nevyhovuje sedačka z jakéhokoliv důvodu, můžeš jí bezproblémů vrátit

• Citovat
  • Upravit
Majdalenka83
16.4.12 14:22

Jojo vy jste chytreeeee paní. Odzkouset v krame a posleze nakoupit pres internet, tak presne tahle taktika se mi vymstila na kocarku. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix