Autosedacka pro 13. m dite

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7584
19.12.05 13:06

Autosedacka pro 13. m dite

Ahoj holky,
synovi je 13m a uz se nam nezda, ze by mu dobre sedela autosedacka 0-13kg. I kdyz vazi jeste necelych 10kg. Teda syn:-)
Nejak nevim, jakou autosedacku dal. Jsou 9-18kg. Ale radsi bych jeste nejakou, co je polohovatelna. Nemyslim, si, ze by mel v autosedacce uplne sedet. Jasne, ze bysme, co nejlevnejsi. Ale zas, kdyz to ma nejakou dobu vydrzet. No a taky sice nejezdime kazdy den, ale kdyz, tak treba i delsi cesty. Nedelali treba nekdy test kvality sedacek? Mate nejakou, kterou muzete doporucit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
19.12.05 13:09

Ahojky Aladino,

takových diskuzí je tady mraky, zkus pohledat. Jinak se obecně hodně doporučují Maxi Cosi Priori (9-18kg, cca 5000) nebo Romer, ale ten je o dost dražší.

Katka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.12.05 13:49

taky se pridavam k Priorce od MaxiCosi, ma 4 nebo 5 poloh takze pri polozeni do te spaci je tam ditko take v takovem polo vajicku. Hlavne je bezpecna, coz je nejhlavnejsi kriterium a pak taky velmi pohodlne jak pro dite, i na spaci tak pro rodice na manipulaci a upevnovani. Takze jednoznacne MaxiCosi Priori 9-18 kg.
Hanka, dcera dva pul stale si uzivajici vyse uvedenou Priorku

• Citovat
  • Upravit
354
19.12.05 13:59

Ahojky,

testy sedaček se samozřejmě dělají, je to takové vděčné téma:-) Zkus třeba www.dtest.cz.
Vítězem je obvykle značka RÖMER, mají je třeba na www.matysek.cz , ale jsou vážně mastný, takže pokud nejezdíš často nebo nemáš neomezený finanční zdroje :wink: , asi to je trošku zbytečný… Další velmi dobře hodnocená je tady už zmíněná Maxi Cosi, tu máme i my, a vřele doporučuju, je polohovatelná, používáme ji už od synových 11 měsíců a velká spokojenost. Stojí řádově od 4 500, což je téměř o polovinu méně než RÖMER. Jako velkou výhodu vidím, že se opravdu snadno nandává i vyndává, nenecháváme ji totiž v autě přes noc - jednu nám už takhle v létě ukradli:-( :evil:

Tak dobře pořiďte!

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
19.12.05 15:17

Vcera som davala testy do tejto diskusie snad pomoze
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
19.12.05 17:11

Ahoj,
tak já jsem taky pro autosedačku 9-18 kg.Nás čeká koupě po novém roce a rozhoduji se mezi Maxi cosi a Römer.Od Römeru máme už vajíčko a jsem s ní moc spokojená.Myslím,že i od této značky se dá koupit kolem 5000 kč.Zrovna na matýskovi jsem jsem si studovala ruzný typy téhle značky v kat.9-18 a ty autosedačky kolem 8000-10000kč jsou se speciálním systémem uchycení isofix a to mají jen nejnovější auta.Můžeš jí sice upoutat myslím i do auta,které to nemá,ale pak zbytečně platíš za něco co nemůžeš použít.Aspon tak jsem to pochopila.Mě třeba zaujala Römer King TS a ta je myslim kolem 5500kč.A nebo rok staré kolekce už jsou levnější.Já doufám,že po novém roce budou nějaké akce. :)
 Kiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
19.12.05 21:41

My jezdíme docela často, tak jsme pořídili vajíčko Römer a taky jsem s ní spokojená. Máme tu s " pevnýma ušima " u hlavy, zdá se mi to bezpečnější než s " nezajištěnou" hlavou. Počítám, že na jaře taky budeme muset pořídit větší, možná zase půjdem do Römra. Je hodnocen nejlépe, tak je to snad pravda :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí