Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojte,
preliezla som starsie diskusie aj ine web stranky, ale nic moc info som nenasla a tak skusam zadat ako dotaz - ideme kupovat Maxi Cosi Cabrio a potrebujeme sa rozhodnut, ktore prevedenie - potah.
O niektorych som citala, ze blednu, niektore zmolkuju, niektore su viac „potive“ … no tak ak to takto pojde dalej, asi nevyberieme ziadny
![]()
Ale vazne, kedze niet nad osobnu skusenost, prosim poradte, ake su vase skusenosti - ktory by ste odporucili ???
Diky !
Máte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix?
Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFixahoj Baboo, možná by nebylo špatná mrknout se na Rodinu .cz - na hlavní stránce dole je dizkuze AUtosedačky,kde se potahy u MC často probírají. Taky jsem vybírala podle rad tam a jsem spokojená.
Ahoj,myslím že z nové kolekce už nebledne nic-to jen ty hooodně starší. Podívej se na www.babystyle.cz ,my jmse tam MC kupovali,paní je moc ochotná,zodpověděla všechny dotazy, s potahem poradila a i reálnou barvu vyfotila,navíc cena je tam dost slušná. ![]()
Ahoj neznama/y ![]()
dik za radu, tam som to dnes uz hladala, ale nic moc nenasla, iba ze typy „Reflection“ „nupkovati“ a to ani neviem co je
![]()
v diskusii dozadu som sa dostala len o par stran, potom mi hlasilo chybu pri nacitavani stranok, detto pri pouziti vyhladavaca … proste celkovo sa mi web rodina (neviem, ci len v komunikacii s mojim compom) ale vobec neosvedcil, akurat mavam z neho nervy ![]()
stare dobre emimi ![]()
ale dik.
diky Ashley,
presne odtial to chceme objednat, tak som rada, ze si mi aspon potvrdila serioznost toho obchodu.
skusala som tam uz pisat a ta pani bola moc mila a potvrdila mi, ze tie typy Reflection sa zmolkuju, skoda, presne ten sme mali vyhliadnuty ![]()
to nechapem, taka vychyrena znacka ![]()
no nic, nejaky vyberieme.
ahoj,
No my máme blue mist reflection asi rok a je to v pohodě,zežmolkuje se to jen když o to zavadíš třeba suchým zipem.
jeeej, ten sme aj my chceli ![]()
presne na toto ma upozornovala, ze sa to zmolkuje pri nozickach, zvlast ak ma male nejake boticky so suchym zipsom …
tak neviem. ![]()
a daju sa potom tie zmolky nejak schopne odstanit ?