Autosedačka Caretero diablo

378
28.3.10 21:17

Autosedačka Caretero diablo

Maminečky, máte některá doma (nebo spíše v autě) tuto autosedačku? Je to váhová kategorie 9-36 kg - některé maminy píší kupovat menší váhové rozpětí 9-18 příp. 9-25 kg - proč - tato jde krásně napolohovat (do výšky). Já jsem malého zkoušela do této sedačky posadit, moc se mi v ní líbil, díky vložkám pod hlavičkou a pod zadečkem mu krásně seděla, připadal mi tam chráněný, ale jemu se v ní nelíbilo, ale to bylo možná tím, že mu je teprv 8 měsíců a nesedí sám, nevím. Proto se ptám, jak jsou v nich Vaše děti spokojené. Předem moc děkuji za odpovědi, pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Caretero Diablo XL Plus?

Přidejte zkušenost s Caretero Diablo X...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neczuz
28.3.10 23:16

Uvidíš co odpoví Steeve. Ale myslím, že

1. sedačky s větším váhovým rozpětím jsou méně bezpečné
  2. sedačka má stejně živostnost 4-5 let, pak stárne plast a není bezpečná. Proto v období 9-36 kg si s jednou stejně nevystačíš a tedy neušetříš
  • Citovat
  • Upravit
7159
29.3.10 08:37

skoro nemusím odpovídat, napsala to již neczuz, a je to tak, ty vícekategorické jsou méně bezpečné, navíc stejně sedačka odejde během 5-6 let a musíte pořídit novou, takže je lepší koupit nejdřív 9-18 a později 15-36 a vždy má sedačku akorát a bezpečnější.
Jinak pokud má teprve 89 měsíců a nesedí tak nemůže jít do posměru, musí být stále v protisměru a navíc 9-36 to opravdu není pro tak malé dítě vhodné.
Takže určitě 9-18 a takovou, která je hlavně dobrá v testech- ne tyto neznačkové, a která se dá ještě polohovat, ať tam dítě tolik nesedí jako v 9-36.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.3.10 08:49

Moc děkuji za Vaše názory, takto mě to vůbec nenapadlo :-? . Tak to já koupím tu menší váhovou kategorii. Je pravda, že asi ty 9-18 kg půjdou více polohovat, takoví prckové v autě hodně prospí. Mám pro staršího synka (3,5 roku) sedačku 9-36 kg a přesto, že je polohovací, vždycky když usne, tak mu spadne hlavička dopředu :-( , teď mě mrzí, že jsem také nekoupila menší, ale teď už to nemusím řešit, už má 16 kg …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
5.3.15 15:19

Ma nekdo zminovanou autosedacku? nevite kde by mohla byt k videni a vyzkouseni nejlepe v Praze a okoli? moc dekuji za odpoved. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí