Autosedačka cybex otočná

10
22.5.24 18:49

autosedačka cybex otočná

Ahoj holky,
Rovnou se omlouvám, pokud spamuji se zbytečnou otázkou- jsem prvorodička a moc se nemám koho zeptat :hug:

Koukám už po autosedačkách a chtěla bych od cybexu.. Nejlip i s takovou tou zakladnou, na ktere jde ta sedacka hezky otacet, snad budete vedet, co myslim :srdce: Moc se nevyznam v nazvech. Libil se mi tenhle komplet viz. foto. Chapu z popisu dobre, ze tohle by splnilo muj pozadavek? ze by se dala na tom sedacka otacet? A samozrejme klidne i doporuceni, jestli celkove je tahle autosedacka OK a bezpecna :andel:
moc dekuju! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6654
22.5.24 19:01

Nejsem si jista, ze je tato zakladna otocna. Ale pokud muzu doporucit Cybex, koukni na sedacku Cloud Z i-size, je mnohem lepsi. Meli jsme k ni zakladnu Base Z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.5.24 19:19

@Ernais dekuji za tip, mrknu. A ta by otacet sla? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
22.5.24 19:21

Ahoj, tuhle samou máme, je dobrá, ale otočná není. Ty otočné konektory jsou ty háčky, kterými připevníš základnu na Isofix v sedačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
22.5.24 19:26

Otocna neni, jen isofix je nastavitelnej, podle toho co se tam pise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68976
22.5.24 19:44

Ono u toho mrňavýho mimča ta otočnost zas tak nutná není - místa je tam dost. Navíc se velmi často poutá mimčo někde jinde a v té sedačce se do auta už odnese. Otočnou jsem využila až u většího, konkrétně jsem od Cybexu měla Sironu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
22.5.24 19:47

@kkosta99 ano, ta se s tou zakladnou, co jsme meli, otacela. Plus se da mimo auto polohovat do lehu, to jsem hrozne vyuzivala, kdyz jsem vajicko cvakla na podvozek kocarku nebo kdyz mi mimco ve vajicku usnulo, tak jsem ho mohla nechat spat a nemusela resit, ze je v te neprilis vhodne vajickove poloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
22.5.24 20:45

@ugluk ja vyuzila teda i otaceni vajicka. Syn v nem kezdil az skoro do 18 mesicu a tak velke dite se bez otaceni do protismeru usazuje dost blbe. A i u toho miminka to bylo pohodlnejsi, ne vzdy jsem nosila i vajicko, hodne jsme cestovali na vylety a podobne, kde jsem pak mimco brala do kocarku nebo nositka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6657
22.5.24 20:49

Cloud Z myslím už dojíždí skladovky, cloud T je ale to samé, s bází, roztahovací a otočný na bázi při nasazování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68976
22.5.24 21:54

@Ernais on máme každý jiné preference, já třeba prakticky nevyužila ani nacvaknutí vajíčka na korbu, zato jsem dítě do bytu a z něj (dvě patra) tahala do a z auta, dokud jsem to vajíčko měla. Ale dítko šlo do té pokračovačky celkem brzo, někdy ve 13 m, když už bylo dost velké a dlouho stabilně sedělo. To já jen pro zakladatelku, že kdyby nakonec tu otočnou neměla, žít se bez toho dá. Ale jasně, pokud je ve fázi, kdy teprve vybírá a tahle funkce jí přijde zajímavá, je fajn, že tu dostane tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí