Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cybex Solution X?
Přidejte zkušenost s Cybex Solution XVite nekdo jaky jerozdil mezi autosedackami Q2-fix a Q2-fix plus? Jsou to jen barvy anebo ta plus ma takove ty bocni ochrany navic?
Dobrý den všem…
Mám na vás prosbičku…kdo má již koupený Cybex Solution Q-fix 2014, jste s ním pořád spokojeni?
Naše malá teď jezdí v Römeru 9-18kg a jsme naprosto spokojeni…automaticky jsem počítala, že přejdeme na Römera Kidfix, ale docela mě zklamal…i když v testech vychází nejlépe…
Zaujala mě autosedačka Cybex Solution Q-fix 2014, myslím, že je geniální, jak se zádová opěrka při zvyšování i zároveň rozšiřuje…
Můj dotaz je tedy, zda jste s autosedačkou spokojeni
?
Předem moc děkuji za příspěvky!!!
Všem přeji krásný den
Monika
@Moniquej
Tak my jsme tu autosedacku koupili minuly ctvrek a maly jel cestu kodan - praha. Bala jsem se jak se mu bude spat, ale byl spokojeny. Koupili jsme modrou. Je takova trosku do fialova. Je dost polstrovana pokud se posune troche dopredu tak je to celkem pekne napolohovane na spani. Takze za nas jsem zatim spokojeni a syn take. Meri ted kolem metro a sice se do predchozi sedacky jeste vessel ale nohy mel vrazene do sedacky ridice a nebylo to uplne idealni.
Doufam jen ze az bude tahle sedacka testovana, tak vyjde dobre. Nejake desetiny me nezajimaji, protoze jezdime delsi trasy vicekrat do roka a meli jsme v aute I kidfix a to polohovani bylo temer zadne.
Dcera v ni jezdi více jak půl roku. Jsme maximálně spokojení. Sestra ma pro synovce a taky. Dětem je pohodlná a je neuvěřitelně prostorná. Ja ted koupila dcerám do auta tchyně ISSIS a je to prtavý, s Q-fix naprosto nesrovnatelné.
@Moniquej Mame od kvetna a stale velka spokojenost, hlavicka nepada kdyz usne nikdy (v MC Tobi padala a to slo voce naklonit, Qfix je proste dobre resena s tim naklonem hlavove operky), zatim jsme nekde v dolnich polohach ale roztahuje se krasne do sirky takze velikostne problem nebude ze by se brzy nevesel. Jedina nevyhoda je, ze je hoooodne siroka, takze se pak uz nikdo u beznych aut nevejde doprostred, nebo 3 autosedacky vedle sebe taky ne. Ani do superba se nevejde clovek doprostred (vyzkouseno) a to je dost velky auto bych rekla. Ale jezdime teda velkym offroadem a tam se clovek nastesti doprostred vejde (mezi Tobinu a Qfix), sice ne pohodlne ale vejde a i autosedacku, co jsme zkoumali v obchode pri nakupu Qfix, bychom tam dali, ale ne kazdou a nevejde se pak treba jedna sedacka na isofix…s vic nez 2 detma je proste problem ![]()
@kolik univerzálních držáků je na trhu spousta, co třeba toto: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
@martiiik píše:
@Moniquej Mame od kvetna a stale velka spokojenost, hlavicka nepada kdyz usne nikdy (v MC Tobi padala a to slo voce naklonit, Qfix je proste dobre resena s tim naklonem hlavove operky), zatim jsme nekde v dolnich polohach ale roztahuje se krasne do sirky takze velikostne problem nebude ze by se brzy nevesel. Jedina nevyhoda je, ze je hoooodne siroka, takze se pak uz nikdo u beznych aut nevejde doprostred, nebo 3 autosedacky vedle sebe taky ne. Ani do superba se nevejde clovek doprostred (vyzkouseno) a to je dost velky auto bych rekla. Ale jezdime teda velkym offroadem a tam se clovek nastesti doprostred vejde (mezi Tobinu a Qfix), sice ne pohodlne ale vejde a i autosedacku, co jsme zkoumali v obchode pri nakupu Qfix, bychom tam dali, ale ne kazdou a nevejde se pak treba jedna sedacka na isofix…s vic nez 2 detma je proste problem
Moc děkuji za osobní zkušenost
!!!
Zítra jedeme koupit autosedačku…tak uvidíme jak to bude naživo.
Absolutně mi nevadí, že je ohromná…máme jedno dítě a další jen tak nebude ![]()
Hlavně také jezdíme ve velkém autě, takže prostoru je dostatek.
Pak písnu, jak jsme dopadli při koupi… ![]()
Hezký večer
Všem moc děkuji za osobní zkušenosti! ![]()
Jezdíme také pravidelně dálky, a to nemyslím po republice
Takže potřebuji pro malou pohodlí. Zítra razíme na nákup autosedačky, tak pak písnu, jak jsme pořídili ![]()
Hezký večer všem ![]()
Dobré ráno všem,
tak jsme včera zakoupili cybex Q-fix a hned otestovali 850km ![]()
Naprostá spokojenost malé…krásně v ní spinkala a ani jednou jí nepřepadla hlavička. V obchodě jsme vyzkoušeli jak cybex, tak römera…a ten nás zklamal. I manžel říkal, že je moc krátký podsedák a oproti Cybexu nemá vlastně díky krátkým isofixovým nohám žádné napolohování
Automaticky jsem chtěla römera, jinou zn. jsme doposud nekoupili, ale tento model mě zklamal ![]()
Naše malá je sice hubeňour, ale má dlouhé nohy a vypadá to, že po mně velikostí nebude(160cm)
, tak by asi brzy měla problém v ní sedět.
Přeji všem malým uživatelům
cybexu mnoho spokojených kilometrů ![]()
![]()
@kolik JJ přesně…brácha má starší verzi Kidfixu a je to úplně o něčem jiném…dokonce jde ta starší verze i napolohovat…ta nová díky krátkým isofixovým nohám, nejde napolohovat vůbec…
Od pátku má naše malá zasebou cca 3500km v cybexu Q-FIX a zatím naprostá spokojenost…
Je úžasně prostorná…dokonce se do ní vejdu i já se svými 160cm a 55kg ![]()
@kolik Jj už jsem něco podobného slyšela doma
že mi prý ježíšek může také donést…no oponovala jsem, že váhově ani výškově nesplňuji kritéria ![]()
Ještě nás paní vedoucí v prodejně Kašpárek v Praze na Černém mostě potěšila…barevnou variantu co jsme chtěli, měli pouze jedinou na prodejně…a na látce u hlavové opěrky bylo čmárnuto propisou cca 2,5cm…tak jsme dostali ještě 10% slevu na vadu na potahu…již vypráno a bez čmárance ![]()
Tak a teď mohu zvesela začít řešit vánoce
Máme doma sice holčičku s vizáží andílka, ale jinak je to kluk, takže si přeje od ježíška auto na dálkové ovládání…autodráhu…kuš…no typicky holčičí věci ![]()
@kolik Také jsem původně chtěla do dětského domu, ale když jsem zjistila, že mají jak römer, tak cybex na ČM tak jsme vyrazili tam…je to pro mě blíže.
Málo kde totiž měli obě autosedačky, abych je mohla naživo vyzkoušet…
Naše lady bude mít na konci listopadu 4 roky a také ještě nemá 15kg, ale je dlouhá (105cm, 14 kg), tak jsme už museli jít do nové autosedačky.
Myslela jsem, že jí budeme kupovat k narozkám, ale nakonec jsme jí pořídili již k svátku.
Tak ať brzy vyjdou kupony a děvčátka se budou moci radovat z nových autosedaček ![]()
Ahoj Moniquej,
můžu poprosit o informaci, kde na ČM mají sedačku Cybex Q-Fix k vyzkoušení? Děkuju ![]()
@iwka22 píše:
Ahoj Moniquej,
můžu poprosit o informaci, kde na ČM mají sedačku Cybex Q-Fix k vyzkoušení? Děkuju
Dobrý den,
mají ji v prodejně Kašpárek - chicco.
http://www.kasparek-baby.cz/…a-cerny-most
Mrkněte na stránky, jaké mají varianty.
Monika