Autosedačka Cybex Solution Q-fix 15-36

Máte zkušenost s Cybex Solution X?

Přidejte zkušenost s Cybex Solution X
Napsat příspěvek
Velikost písma:
249
3.2.15 16:59

@steeve Můžu se ještě zeptat jaký rozdíl je mezi Romer Kidfix XP SICT a Romer Kidfix SL SICT? Teda kromě rozdílu v ceně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
4.2.15 15:33

@Alexiaa XP má isofix na pevných ramenech a navíc XP Pad- to je polstr na pás, který snižuje čelní náraz a bočnice SICT má na obou stranách šroubovací
SL má isofixové úchyty na páskách, a SICT má jeden nasazovací, nasadí se pouze na jednu stranu
takže SL je jednodušší a proto levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
11.2.15 13:28

@steeve Dobrý den, zase obtěžuju, ale poslední dotaz: Která autosedačka je bezpečnější, Romer Kidfix XP nebo Romer Kdfix XP SICT? V pátek pro ni jedeme a rádi bychom tu nejbezpečnější. Tisíceré díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
11.2.15 13:56

@Alexiaa Kidfix XP SICT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.2.15 21:07

Dobrý večer,
po delší době hlásím, že jsme nakonec vybrali sedačku Cybex Solution Q-fix. Byli jsme pro ni v Radotíně ve Špuntíku. Přístup v prodejně mě opravdu potěšil, milá obsluha, velký výběr, nebyl problém sedačku zkusit nejdřív v obchodě, a pak i do auta. Když jsem to viděla v reálu v našem autě, došlo mi, že mezi dvě sedačky se opravdu nebudu cpát, tak jsme vzali tu prostournou Q-fix. A náš syn je v ní moc spokojený. Zkoušeli jsme i Römer, ale to je proti Cybexu strašně nepohodlná sedačka. Polstrování v podstatě nemá a dítě tam sedí jak kdyby polklo pravítko. Navíc mi přišla i strašně úzká. Chápu, že předností jsou velmi dobré výsledky bezpečnostních testů, ale ten uživatelský komfort mi přišel opravdu velmi nízký. Tak teď jsem zvědavá na výsledky testů té naší Cybex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.15 03:07
@steeve píše:
@Alexiaa tak předpokládám, že až projde testem tak bude dobrá, jako ostatní od Cybexu, ale osobně jsem pro jinou značku, takže bych šel do jiné

proč pak jiná značka, to mě zajím NEJVÍC :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.5.15 07:12

@Tinkapletinka No myslím, že Steeve někde zmiňoval, že Cybex je montuje tuším snad v Honkongu, zatímco Romer a i další jsou montovány v Německu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.15 13:57

@Run a myslíš si, že je to až tak velký problém, vzhledem k tomu, že tam se dnes montuje skoro všechno??? Češi si taky kupují české Fabie a přitom jsou montované v Bosně :lol: :lol: :lol: Žiji na balkánu, takže za prvé jezdím měsíčně s malým dálkovky, takže mě zajímá i to pohodlí.
Jaký máš ty na to názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.15 14:51

Mohu se ještě zeptat jak polohujete ty Cybexy za jízdy když dítě usne v praxi? Utoho Be Sfeje totiž jen páčka a sedačka se sama nakloní, takže si to dítě udělá i samo, ale nedokážu si představit, jak by si samo naklonilo ten ybex. Děkuji předem za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
18.5.15 15:00

@Tinkapletinka https://www.youtube.com/watch?… a stejně tak i postatní modely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.15 15:24

To jo, to jsem viděla, ale jak si to udělá dítě SAMO ZA JÍZDY? a zvlášt tu hlavovou opěrku??? tady u toho Be Safe je na to páčka přímo, ale zase tam nejde vidět nějaké zvlášt velké nahnutí :idea: je to v čase 1:14 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
18.5.15 15:26

@Tinkapletinka za jízdy ty Cybexy ani většinu sedaček nenakloníš, a už vůbec ne aby si ji naklonilo dítě samo, to jde jen u Besafe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.15 15:32

@steeve děkuji, já si to myslela :zed: vzhledem k tomu, že nejste zastáncem Cybexu tak jsem váš s tím nechtěla otravovat. ale když už píšte, mohu teda ještě jeden dotaz :roll:

dítě stejně spí stejně jen na těch dálkovkách má už 4,5 roku. tak volil by jste raději ten Cybex Q nebo ten Be Safe Izi Up X3???
A jinak, neuvažujete o prodeji Cybexu i na vašich stránkách? Díky předem a přeji hezký zbytek slunečného dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
18.5.15 16:10

@Tinkapletinka pokud by bylo mít velkým kritériem polohování, tak Besafe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.15 20:46

No není to jediná podmínka! Právě že se mi zdá, že ten Be Safe jde o dost mín napolohovat, akorát má fajn tu páčku na boku :)
Nevím proč, ale prostě mám pocit, že ten Cybex je oproti VŠEM ostatním výrobcům jako VESMÍRNÁ LOD :mrgreen: Ta mohutnost sedaček ve mně budí pocit bezpečnosti, ale realita bude asi někde jinde, co?!???
No nic, asi bude nejlepší vzít malého a jednak ho do nich posadit a jednak je obě namontovat do auta a vyzkoušet :pankac: Jinak už fakt neví podle čeho bych se měla rozhodnout. Kdyby JEN podle sympatijí, tak to bude určitě CYBEX.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí