Autosedačka do Thalie

1
31.3.16 21:29

autosedačka do Thalie

Milé maminky, mám starší Renault Thalia Expression a potřebuju do něj koupit autosedačku pro 9-18kg ideálně Römer nebo MaxiCosi. Jaké máte zkušenosti? Je třeba si na něco dát pozor?
Děkuji moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
31.3.16 23:36

Jestli chceš Romer a bazarový, tak jedině na to, aby nebyl starší pěti let. Já mám už druhou a jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
7159
1.4.16 08:39

@Magolena Thalia je malé auto, takže Römer má nižní podstavec než Maxi-cosi, ta MC je moc vysoká a když tam budeš vkládat dítě bouchneš mu hlavou o strop, takže do menšího auta raději nižší sedačku, tedy Römera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.3.18 12:32

Mohu se zeptat jak je to s délkou pásů u Thalie? Jsou dostatečně dlouhé k připoutání sedačky Römer King? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.3.18 12:59

@simpat odpovím naopak. Romery jsou sedačky do malých aut. Já ho měla ve fiestě a s pásy nebyl problém. Nejdřív first class, potom kinga.

• Citovat
  • Upravit
7159
29.3.18 13:11

@simpat na Kinga nepotřebujete dlouhý pás, tam se dává pás za sedačku, takže jde připnout v každém voze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
29.3.18 14:36

V Thálii máme i pultíkový Cybex, takže u Kinga bych se fakt nebála. Myslím, že na připoutání sedačky kat. 9-18 potřebuješ míň pásu než na připoutání dospělého člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.3.18 15:48

@jessikka Právě, uvažovali jsme o Cybex Pallas, ale dočetla jsem se, že do starších typů aut nejde právě kvůli krátkým pásům :roll: :nevim: tak asi koupíme Römer king

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí