Autosedačka Jané Racing Team

3
2.2.12 10:45

autosedacka Jané racing team

prosim o radu! Potrebuji co nejdrive koupit autosedacku 0-18kg. Zamlouva se mi autosedacka od firmy Jané RACING TEAM 2011.
Nemohu ale nikde najit test primo na tuhle autosedacku a nebo nejake recenze :-/ Nemate nekdo zkusenosti s touto sedackou? nebo nejaky odkaz na testy, kde tato sedacka je testovana? dekuji mnohokrat za jakykoliv prispevek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
2.2.12 10:56

Jane Racing Team v testech nebyla, byla kdysi v rce 2005 starší verze Jane Racing, a ta dostala 3*. ale ten test již nestáhnete z netu, protože ADAC nechal na netu jen testy od roku 2007 do dnešních, starší vymazal, ono totiž od roku 2007 jsou přísnější testy
pokud chcete sedačku 0-18 co dobře prošla testy, tak něco od Besafe nebo Britaxu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.2.12 11:08

dekuji :-( ja jsem chtela cenove nejaky ten stred do tech 4000kc. autem jedeme jednou za cas, jak by se dalo rict a castka za autosedacku besafe nebo britax neni zase mala. nevim si rady ted :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.2.12 11:11

tak ono se ty Britaxky dají ve výprodeji koupit těsně nad 4000,–( dá se říct za podobné peníze jako to Jané) : http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
a nepíšete sice pro jak staré dítě to je, ale ty sedačky vydrží do cca 3,5 roku, takže to také není na chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.2.12 16:47

uz mam sedacku doma :-) britax first class. Koupila jsem levneji jak pisete. Sedacka je perfektni,syn je v ni spokojeny, jen musim jeste dokoupit operku,se kterou jsem nepocitala, jinak bych objednala ihned se sedackou :-) syn je prece jenom veliky na svych 6 mesicu ma 71 cm a vazi 8,5 kg, avsak tu na 9-18kg pry mit nemuzeme, protoze syn jeste samostatne nesedi. Tak snad se mi do ni syn vejde aspon ty tri roky :-) Sice jak jsem psala jezdime jednou za cas, ale zrovna ted ji budu potrebovat, tak jsem ji musela uz koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí