Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
prosim o radu! Potrebuji co nejdrive koupit autosedacku 0-18kg. Zamlouva se mi autosedacka od firmy Jané RACING TEAM 2011.
Nemohu ale nikde najit test primo na tuhle autosedacku a nebo nejake recenze :-/ Nemate nekdo zkusenosti s touto sedackou? nebo nejaky odkaz na testy, kde tato sedacka je testovana? dekuji mnohokrat za jakykoliv prispevek.
Jane Racing Team v testech nebyla, byla kdysi v rce 2005 starší verze Jane Racing, a ta dostala 3*. ale ten test již nestáhnete z netu, protože ADAC nechal na netu jen testy od roku 2007 do dnešních, starší vymazal, ono totiž od roku 2007 jsou přísnější testy
pokud chcete sedačku 0-18 co dobře prošla testy, tak něco od Besafe nebo Britaxu
dekuji
ja jsem chtela cenove nejaky ten stred do tech 4000kc. autem jedeme jednou za cas, jak by se dalo rict a castka za autosedacku besafe nebo britax neni zase mala. nevim si rady ted :-/
tak ono se ty Britaxky dají ve výprodeji koupit těsně nad 4000,–( dá se říct za podobné peníze jako to Jané) : http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
a nepíšete sice pro jak staré dítě to je, ale ty sedačky vydrží do cca 3,5 roku, takže to také není na chvíli
uz mam sedacku doma
britax first class. Koupila jsem levneji jak pisete. Sedacka je perfektni,syn je v ni spokojeny, jen musim jeste dokoupit operku,se kterou jsem nepocitala, jinak bych objednala ihned se sedackou
syn je prece jenom veliky na svych 6 mesicu ma 71 cm a vazi 8,5 kg, avsak tu na 9-18kg pry mit nemuzeme, protoze syn jeste samostatne nesedi. Tak snad se mi do ni syn vejde aspon ty tri roky
Sice jak jsem psala jezdime jednou za cas, ale zrovna ted ji budu potrebovat, tak jsem ji musela uz koupit.