Vajíčko Peg Perego - stříška

12
1.2.12 20:49

vajíčko peg perego

Ahoj holky, mohla bych se vás zeptat, jak jste byly spojeny s vajíčkem od Peg Perega? Zkoušela jsem vajíčko a nedrží mi stříška na vajíčku, pokud ji chci vysunout, tak padá zpět.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1068
1.2.12 21:38

Ahoj, já mám vajíčko Peg Perego Primo Viaggio, jsem spokojená moc, hlavně je bezpečné, vyšlo dobře v crash testech, jen mi přijde, že je samo o sobě moc těžké (má 5kg) Stříška se musí úplně napnout, pak to cvakne a stříška krásně drží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.2.12 21:55
Majda77 píše:
Ahoj, já mám vajíčko Peg Perego Primo Viaggio, jsem spokojená moc, hlavně je bezpečné, vyšlo dobře v crash testech, jen mi přijde, že je samo o sobě moc těžké (má 5kg) Stříška se musí úplně napnout, pak to cvakne a stříška krásně drží..

jj taky máme jsme spokojeni. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
1.2.12 21:56

Já mám už starší typ a také mi u něj nedrží stříška.

Zkoušela jsem to všemožně měnit, aby to zacvaklo, ale stejně to nedrží. No mě to tak zase až moc nevadí, protože jsem se sedačkou jinak moc spokojená. Mám ji teď na třetí mimi a neměnila bych. Eliška se mi do ní vešla ještě v roce, ale ona byla
hodně malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
1.2.12 22:04

Tak já měla vajíčko Primo Viaggio, ale moc spokojená jsem nebyla, stříška mi teda držela dobře, ale prcek v ní byl dost natěsno, zdála se mi dost úzká a hodně hluboká, když měl prcek široký balení, tak v ní jakoby stál a pod zadečkem měl volno, musela jsem ho do sedačky zamáčknout, což se mu teda nelíbilo, jinak bezpečná asi je ,ale dle mě nepohodlná, a ještě mi vadilo, že bez báze mi nešla připnout pásem, páč byly krátký, i v jiných autech jsem měla stejný problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
2.2.12 08:31

mám a jsem spokojená, stříška jde napnout jak psaly holky, musí cvaknout a jestli je někomu nepohodlná, tak to neznáte Römery :mrgreen: , my jsem předtím měli Römer a ten je sic bezpečný, ale extra nepohodlný, malá tam byla jaksi skřípnutá a řvala v ní jak tur. přechodem do PP jsme si velmi pomohli…a jinak já tu váhu řeším tak, že ji nacvakávám na PP Pliko P3 - lehké golfky, vozím furt v kufru.
malá má 9 měs a místa v ní má dost i v kombinéze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
3.2.12 14:04
michaela1808 píše:
mám a jsem spokojená, stříška jde napnout jak psaly holky, musí cvaknout a jestli je někomu nepohodlná, tak to neznáte Römery :mrgreen: , my jsem předtím měli Römer a ten je sic bezpečný, ale extra nepohodlný, malá tam byla jaksi skřípnutá a řvala v ní jak tur. přechodem do PP jsme si velmi pomohli…a jinak já tu váhu řeším tak, že ji nacvakávám na PP Pliko P3 - lehké golfky, vozím furt v kufru.
malá má 9 měs a místa v ní má dost i v kombinéze…

Teda to si neumím představit kluka ve vajíčku v kombinézce a v 9 měsících 8o , to bych ho tam nenacpala :nevim:
Pro ilustraci jsem si dovolila přidat foto prcka v autosedačce když mu byli 4 měsíce v lehkém oděvu, sedačka byla akorát , hlavová opěrka vysunutá na max. kombinéza by se tam nevešla asi ani tenkrát :think:
Jinak my teď koupili prckovi Britax Evolva a tam se mu evidentně líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
3.2.12 18:23

kamarádka vozí malou taky pořád ve vajíčku a to má 14 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.2.12 18:49

Ahojky, díky, tak já to ještě nějak zkusím. Momentálně už nemám kočárek ani autosedačku doma. Máme menší byt a tak jsme si to schovali u rodičů.
Ještě bych měla malý dotaz. Jak jste řešily co dát pod mimi do kočárku? Mám korbu
Navetta XL a myslela jsem, že deku nebo plínku zasunu za podložku, ale ta je pevně přidělaná, kromě části u hlavičky, která jde polohovat.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
3.2.12 18:53

Ahoj, mam taky Peg Perego. Vajicko - naprosta spokojenost, hlavne s bazi je to pohoda. Ted, kdyz mala skoro sedi, tak je to super, pro novorozence se mi sice zdalo trochu moc „sedici“, ale novorozence clovek zas az tak casto nevozi.
Pod mimi ted v zime fusak a v lete jsem tam normalne hodila bud jen plinku nebo rozhodila zavinovacku, aby to mela jeste mekci a aby se to na novorozence trochu zmensilo. Maly mimino se v ty korbe uplne ztrati a v terenu tam dost lita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí