Autosedačka Maxi Cosi Cabriofix 2014 a adaptéry

Ve-ru
4.11.13 09:35

Autosedačka Maxi Cosi Cabriofix 2014 a adaptéry

Ahoj, koupili jsme autosedačku Maxi Cosi Cabriofix 2014. Problém je, že se nevyrábí adaptéry na náš kočárek :? Tak jsem se chtěla zeptat, kdo tuto sedačku máte a jaký k ní máte kočárek. Mám v plánu koupit starší podvozek, či kočárek, na který by šla uchytit. Ideálně nějáký lehký a snadno ovladatelný. Předem děkuji za reakce :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix?

Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1193
4.11.13 09:45

http://kojenci-batolata.cz/…elna-cervena ja mam koupenej tento kočarek. tam píšou že na něj jde pravě nasadit tato sedačka, je opravdu lehoučkej, mam holčičku a ta s nim umi jezdit perfektně, konstrukci unesu jednou rukou, kupovala jsem ho v bazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
4.11.13 09:57

@Ve-ru mám cabriofix, používám sporťák i bez adaptérů Peg perego Book completo, sedí to tam na centimetr přesně.
Hodně lidí používá jako podvozek Zapp, tahle autosedačka jde s příslušnými adaptéry nasadit na kde co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
4.11.13 09:59

My máme x-lander x-move. Ale s nacvákáváním a vyndáváním spokojeni nejsme, takže nedoporučuji. A podvozek je těžký. Nadává i manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
4.11.13 10:02

@LendulkaM jj x-lander je opravdu težky, měli jsme na první díte a už bych nechtěla. zabere i dost místa v aute :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
4.11.13 10:09

@petra1706 já nakonec investovala do Book protože vím že ho pak budu používat i jako sporťák a golfky nechci. Tohle je hodně skladné do auta, jde to do lehu takže když někde courám dýl, můžu tam mimčo dát i bez autosedačky, podvozek je úzkej takže všude snadno projedu, velkej nákupní košík a spojená rukojeť.
Záleží co preferuješ. Jestli ti nevadí malej košík a trojkolka tak Zapp je zase nejskladnější do auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
4.11.13 14:15

Tak jsem to trošku zkoukla a docela se mi zamlouvají ty golfky Quinny Zapp - polohovací. Máte je někdo? Jak se s nima jezdí? :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix