Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj potřebovala bych poradit s autosedačkou. Po synovi máme kočárek Dor Jan, jsme s nim spokojení a proto nechceme kupovat nový. Chybí nám pouze autosedačka. Nevíte, která pomoci adaptéru by mohla být kompatibylní? Dočetla jsem se totiž, že Dor Jan autosedačky nejsou nic moc ![]()
Díky za rady
@Lenka1987 píše:
Ahoj potřebovala bych poradit s autosedačkou. Po synovi máme kočárek Dor Jan, jsme s nim spokojení a proto nechceme kupovat nový. Chybí nám pouze autosedačka. Nevíte, která pomoci adaptéru by mohla být kompatibylní? Dočetla jsem se totiž, že Dor Jan autosedačky nejsou nic moc
Díky za rady
Mi také měli Dor Jan i s autosedačkou, byla v pohodě, bratránek si jí půjčil a vybourali se a sedačka zůstala celá, nikde nekřupla.
Mi spíš nebyli spokojený se samotným kočárkem ![]()
Dá se koupit adaptér a nasadit autosedačka maxi-cosi nebo Cybex aton a nebo přímo jejich ![]()
To se chce zeptat nejlepé v obchodě, tam to budou vědět určitě
My tedy tuto trojkombinaci na malého máme a s autosedačkou jsme byli moc spokojeni.
@Lenka1987 my máme právě tento kočárek a autosedačku Maxi-cosi a adaptéru jsem jednu dobu hodně uvažovala. Nakonec jsem ho nekoupila s tím, že ho až tak nutně nepotřebuju
Já myslím, že na to jde Cybex, kamarádka teď kouká po kočárcích, tak to říkala. Jinak my máme i autosedačku - tenkrát jsem netušila, že se to dá kombinovat a věřím jí… tak snad…