Autosedačka na kočárek Dor Jan

1246
3.11.13 16:27

Autosedačka na kočárek Dor Jan

Ahoj potřebovala bych poradit s autosedačkou. Po synovi máme kočárek Dor Jan, jsme s nim spokojení a proto nechceme kupovat nový. Chybí nám pouze autosedačka. Nevíte, která pomoci adaptéru by mohla být kompatibylní? Dočetla jsem se totiž, že Dor Jan autosedačky nejsou nic moc :think:
Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
3.11.13 16:31
@Lenka1987 píše:
Ahoj potřebovala bych poradit s autosedačkou. Po synovi máme kočárek Dor Jan, jsme s nim spokojení a proto nechceme kupovat nový. Chybí nám pouze autosedačka. Nevíte, která pomoci adaptéru by mohla být kompatibylní? Dočetla jsem se totiž, že Dor Jan autosedačky nejsou nic moc :think:
Díky za rady

Mi také měli Dor Jan i s autosedačkou, byla v pohodě, bratránek si jí půjčil a vybourali se a sedačka zůstala celá, nikde nekřupla.
Mi spíš nebyli spokojený se samotným kočárkem :|

• Citovat
  • Upravit
58838
3.11.13 16:33

Dá se koupit adaptér a nasadit autosedačka maxi-cosi nebo Cybex aton a nebo přímo jejich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
3.11.13 16:51

Tezi děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.13 16:54

To se chce zeptat nejlepé v obchodě, tam to budou vědět určitě :) My tedy tuto trojkombinaci na malého máme a s autosedačkou jsme byli moc spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
3.11.13 17:30

@Lenka1987 my máme právě tento kočárek a autosedačku Maxi-cosi a adaptéru jsem jednu dobu hodně uvažovala. Nakonec jsem ho nekoupila s tím, že ho až tak nutně nepotřebuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
3.11.13 17:47

Já myslím, že na to jde Cybex, kamarádka teď kouká po kočárcích, tak to říkala. Jinak my máme i autosedačku - tenkrát jsem netušila, že se to dá kombinovat a věřím jí… tak snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí