Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
maminky tak už jsem lehce zoufalá.. která z nich je lepší.. ráda si vyslechnu plusy a mínusy.. ![]()
Máte zkušenost s Maxi-Cosi Tobi?
Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi Tobico já vím, tak se někde řešilo to, že Tobi(bez ISO FIXU) je problém připoutat - že většina aut má krátké pásy, ale nevím co je na tom pravdy ![]()
My máme Römera s ISO FIXEM a sedačka je to pěkná, ale podle mě ti stejně nemůže nikdo říct, která je lepší, pokud s ní nenabourá.
Koukni na stránky p. Rybníčka - najdeš v poradně
Řešila jsem naprosto stejnej problém asi před deseti dny
Taky jsem se nemohla rozhodnout, nakonec jsem tady našla nějakou podobnou diskuzi, kde Stevee (snad to nekomolím, jde o pána, co prodává autosedačky) psal, že by vybral Römer KING Plus. Sedačky jsou prý stejně dobré a tahle je levnější. Shodou okolností měli na jednom e-shopu na tuhle sedačku akci a poštovné zdarma, tak jsem ji koupila
Malá v ní jela asi dvakrát a tvářila se celkem spokojeně
a nám se sedačka mooooc líbí, zatím nemám, co bych jí vytkla..
My jsme nakonec koupili Römra, paní v obchodě nám radila, že prý Tobinka je dost úzká, ale moje dvě kamarádky jí mají a jsou spokojené. Ve finále jsme chtěli isofix, takže volba byla jednoduchá a navíc zrovna měli v jednom obchodě slevy a koupili jsem Römer kravičkovou verzi a ta je fakt krááásná ![]()
vloni jsme měla stejné dilema, po vyzkoušení a okouknutí v kamenném obchodě jsem zvolila Romera. Jsme spokojení…
Obě jsou dobré, my máme tobi a spokojenost, Žádné problémy s poutáním nejsou a to ji davam i do jineho auta obcas. Akorat ta romer sedacka je sirsi, tak pokud mas mimi vetší tak bych šla do Romer.
Příspěvek upraven 25.09.12 v 09:26
děkuji, taky se víc přikláním pro Römra.. jen jsem chtěla vědět, zda tam nejsou extra velké rozdíly a to vlastně i jsou.. tobi je bez ISO FIXU a to nechci.. ![]()
@aajulinka MC Tobi, i Römer King plus jsou bez isofixu, pokud chcete s isofixem tak je to třeba od Römeru Safefix plus :http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…
MY to řešili také a zvolili jsme Romera. Je širší, levnější a minimálně stejně bezpečný. Ta Tobi je vyšší - hůř se pak dává dítko do auta, musí se dát bacha na hlavu ![]()
My máme Maxi Cosi Tobi pro obě holky. Nedávno jsem se také rozhodovala, kterou z těch dvou máme koupit, ale nakonec jsem se rozhodla pro Tobi.
Holkám se v ni líbí.
Dobře polohovatelná
Vyšší - holky vidí hezky ven
Pohodlná
Snadno se do ní zapínají děti
Nemohou se samy odpoutat (kdysi se syn dokázal odpoutat, ze sedačky, ale z jiné
)
Snadno upínatelná pásy v autě, pásy jsou dostatečně dlouhé (máme Daciu Logan MCV)
Trochu drazší, ale vyhovuje nám.
Takže podtrženo, sečteno, nám vyhovuje Tobi. Je to kvalitní a praktická autosedačka, holky v ní mohou spinkat. My jsme spokojení ![]()
Stála nás něco kolem 5ti tisíc.
@steeve píše:
@aajulinka MC Tobi, i Römer King plus jsou bez isofixu, pokud chcete s isofixem tak je to třeba od Römeru Safefix plus :http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…
ahá..
tak to děkuju za info
@audik píše:
MY to řešili také a zvolili jsme Romera. Je širší, levnější a minimálně stejně bezpečný. Ta Tobi je vyšší - hůř se pak dává dítko do auta, musí se dát bacha na hlavu
Tak my taky nakonec zvolili Romera, přesně kvůli tomu, že je Tobi vyšší, myslím, že snad o 14 cm a já tedy občas dítko bouchnu o dveře i u romerky
tak si nedokážu představit mít tu sedačku ještě vyšší.