Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prodala jsem kočárek X lander 2008, bez autosedačky (ta byla prodána dřív)a teď se mě kupující ptá jestli nevím, zda na podvozek pasuje i sedačka 2009. Nevíte některá? Díky za pomoc
Ahoj asi ti moc neporadím, ale když vyšla nová verze X-landru xa 2010, tak jsem se ptala cca v lednu, kdy bude k dostání i nová autosedačka, lepší je koupit komplet a řekli mi že až v březnu a že můžu koupit autosedačku 2009, která pasuje, tak si myslím, když pasuje stará na nový kočárek, tak by to mělo být i opačně. Každý rok je teda kočárek vylepšený,je to spíše vzhledově, ale adaptéry se asi nemění. Popř. se zkus zeptat v obchodě po internetu, odpoví ti hnedka druhý den a měli by to vědět. Jinak nevím no ![]()
Jestli neni pozde,ja mela kocarek 2008 a autosedacku 2009, pasuje to, adaptery jsou stejne.
Ahoj, prosím poraďte mi: (nejedná se sico o autosedačku) uvažuji o koupi nového x-lanra 2010, ale korbičku chci koupit starší. Pasuje na nový podvozek korba 2009 nebo 2008??? Nikde jsem to nenašla. Díky