Autosedačka od narození

5
4.4.23 12:06

Autosedačka od narození

Ahoj všem :mavam:, měli jsme vajíčko z trojkombinace co nám kupovala moje tchyně, mě to vajíčko přišlo hodně nebezpečné a nekvalitní, používali jsme to opravdu jen když to bylo nutné, třeba návštěva pediatra.
Teď jsme si koupili autosedačku Joie stage coal, což uvádí ze je od narození.
Miminko ma 5 a půl měsíců, zatím nesedí, ale je v takové poloze jako byla ve vajíčku.
Pak když už sedačku jsme měli doma tak jsem narazila na jednu stránku kde psali ze pokud dítě nesedí, tak v tomhle autosedačce se nesmí vozit. Tak teď opravdu nevím jestli je to pro ni bezpečný nebo ne :nevim:, píšu ze je to od narozený a pak ze se v tom vlastně dítě nesmí vozit.
Proto se obracím na vás ze co si o tom myslíte.
Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2919
4.4.23 12:14

Kategorie 0 +, ale ve skutečnosti neznamená že je to pro dítě od narození, ale pro již sedící dítě s nižší váhou. Nesedící dítě má být jedině ve vajíčku. Stages není špatná sedačka ale rozhodně není vhodná pro takhle malého prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
4.4.23 12:23

Měla jsem pro dcery tuto otáčecí autosedačku , od narození do cca 3let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
4.4.23 12:39
@Vivien17 píše:
Ahoj všem :mavam:, měli jsme vajíčko z trojkombinace co nám kupovala moje tchyně, mě to vajíčko přišlo hodně nebezpečné a nekvalitní, používali jsme to opravdu jen když to bylo nutné, třeba návštěva pediatra.
Teď jsme si koupili autosedačku Joie stage coal, což uvádí ze je od narození.
Miminko ma 5 a půl měsíců, zatím nesedí, ale je v takové poloze jako byla ve vajíčku.
Pak když už sedačku jsme měli doma tak jsem narazila na jednu stránku kde psali ze pokud dítě nesedí, tak v tomhle autosedačce se nesmí vozit. Tak teď opravdu nevím jestli je to pro ni bezpečný nebo ne :nevim:, píšu ze je to od narozený a pak ze se v tom vlastně dítě nesmí vozit.
Proto se obracím na vás ze co si o tom myslíte.
Děkuji :mavam:

Když čekáš až tvoje dítě někdo zabije při autonehodě tak klidně používej vajíčko z trojkombinace :lol: nebo autosedačku Joie stage coal, která je až od věku kdy dítě tři měsíce sedí samo, do té doby je tato autosedačka nevhodná a ničí mu záda.
Když tomu nerozumíš, zeptej se na Facebooku ve skupině Autosedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
4.4.23 12:44

Ze je tam 0+ neznamená, ze je od narození. Já teď kupovala dceři 0-18, ale je ji 14 měsíců a sedi od 4 měsíců :D ale v půl roce bych ji tam nedala ani omylem. 5 měsíční dítě patří do normálního vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
4.4.23 12:49

Ono ano může být, oni to tak uvádějí tu sedačku od miminka, ale je to za mě nevhodné pro takové miminko, koupila bych vajičko a tuhle použila tak od roku, roku a půl. Je až do 25kg, takže ji využiješ do cca 5-6-7let, a pak už pořídíš 15-36.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.4.23 12:53

A mohli by jste my někdo doporučit prosím vajíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
4.4.23 12:56
@Vivien17 píše:

Kolik chceš do toho investovat? Značky joie, cybex, romer.. vše bude fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11834
4.4.23 12:59

Že nesedici mimčo opravdu patří do vajíčka…my taky máme pokračovací která je psána od narození, do 25kg dokonce i vypadá jako takové trochu větší vajíčko, ale malá do ní šla až v 8m…do té doby jsme používali buď vajíčko z trojkombinace když jsem věděla že budu potřebovat třeba do města…a nebo jsme pak měli ještě druhé které jsme si koupili extra a které se nám líbilo více ale bohužel nešlo na náš kočárek…teď pro druhého prcka mám Cybex…ne že by se mi tak moc líbil ale jde na nás dvoukocarek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
4.4.23 13:09
@Vivien17 píše:

My mame vajicko Cybex Cloud Z. Dite ma pres rok, ma vic nez 80 cm a porad se pekne vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
4.4.23 13:56
@lucynka25 píše:
Měla jsem pro dcery tuto otáčecí autosedačku , od narození do cca 3let

Stejne jako u zakladatelky… nevhodne. Ja ji zvazovala jako pokracovaci do druheho auta. Ani v tech 15 mesicich mi nebyla doporucena… pro novorozence to je ulet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
4.4.23 13:59

Fb skupina Autosedacky bezpeci pro deti, su tam odbornici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
4.4.23 14:00

A pozor, z autosedacky nesmie cuhat hlava, nohy muzu, takze sa bezne deti do autosedaciek vojdu aj 1,5 rocne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
4.4.23 14:08

@Maggdallena proč nevhodné? měla jsem tam i novorozeneckou vložku ;) holky byly spokojené a skvěle se s ní manipulovalo, tím, že se otáčí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
4.4.23 14:22
@Maggdallena píše:
Stejne jako u zakladatelky… nevhodne. Ja ji zvazovala jako pokracovaci do druheho auta. Ani v tech 15 mesicich mi nebyla doporucena… pro novorozence to je ulet.

Pro novorozence chapu, ale proc ne v 15 mesicich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí