Autosedačka po autonehodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10657
25.10.14 19:04

Hňup to je, protože první, co udělal, bylo, že na mého tátu začal řvát, kam jsi ty… čuměl a byl pěkně vzteklej. Posléze, když se teda dozvěděl, že na stopce nezastavil on a je viníkem nehody, odebral se kamsi a začal si zjišťovat, jak se dostane do Jihlavy, místo toho, aby se zeptal, jestli se někomu něco nestalo. Synovi jsme museli volat rychlou, byl naprosto v šoku, křičel, fialověl… a odneslo to ještě jedno auto. Tím, že jsme do něj vrazili, odstrčili jsme ho na další auto a v tom také sedělo dítě, pětiletá holčička, ta to taky nenesla zrovna s úsměvem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
25.10.14 19:11
@kate02 píše:
Tobe se nikdy nic takovyho nestalo? :-D Mozna o tom ani nevis, stejne jako by to nevedel ten, co naboural tohle auto, kdyby se nesrazili… Odnesly to jen plechy… Do nas to narval kluk ze zadu, protoze jel jak hovado… A hnupem jsem ho teda nenazvala, spis mi ho bylo lito, jak v nem hrklo, kdyz zjistil, ze vezem dve deti… :nevim: A byla to vetsi pecka nez tukanec v krizovatce… ;-)
ťukanec to moc nebyl a hlavně…naši mají měsíc staré auto, teda měli :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
25.10.14 19:48
@Honzuovka píše:
Hňup to je, protože první, co udělal, bylo, že na mého tátu začal řvát, kam jsi ty… čuměl a byl pěkně vzteklej. Posléze, když se teda dozvěděl, že na stopce nezastavil on a je viníkem nehody, odebral se kamsi a začal si zjišťovat, jak se dostane do Jihlavy, místo toho, aby se zeptal, jestli se někomu něco nestalo. Synovi jsme museli volat rychlou, byl naprosto v šoku, křičel, fialověl… a odneslo to ještě jedno auto. Tím, že jsme do něj vrazili, odstrčili jsme ho na další auto a v tom také sedělo dítě, pětiletá holčička, ta to taky nenesla zrovna s úsměvem.

Tak to hnup byl, no… :-/

Ale podle auta mi to fakt jako tukanec prijde, proste plechy… I kdyz verim, ze u mesic staryho auta to nastve :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
25.10.14 19:59

@kate02 No a jak byl táta naštvanej :D, nechtěl jet, máti do něj hustila asi hodinu, že nás má odvézt on, že má bezpečnější auto. Na jednu stranu asi dobře, protože máma má malýho bobíka, na druhou stranu, u jejího auta by nebyla taková škoda.
Mě to teda jako ťukanec nepřijde, jako ťukanec vidím ohlé plechy a tak, tady se hnul celej motor do vnitřku a vypadá to, že se nebude ani opravovat, naši snad dostanou nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
27.10.14 08:19

@Honzuovka pokud je nehoda ve vyšší rychlosti jak 10 km/hod, tak sedačky vyměnit, můžou být poškozeny a již nejsou bezpečné, máte to jistě napsáno i v návodu, tak s tím běžte na pojiťovnu viníka, a ona by je měla zaplatit
a jestliže vylítly airbagy, tak ten náraz musel být ve vyšší rychlosti jak 30 km/hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
27.10.14 10:20
@steeve píše:
@Honzuovka pokud je nehoda ve vyšší rychlosti jak 10 km/hod, tak sedačky vyměnit, můžou být poškozeny a již nejsou bezpečné, máte to jistě napsáno i v návodu, tak s tím běžte na pojiťovnu viníka, a ona by je měla zaplatit
a jestliže vylítly airbagy, tak ten náraz musel být ve vyšší rychlosti jak 30 km/hod

Děkuji za info, on jel asi 50, my taky, ale táta na poslední chvíli začal brzdit, tak to bylo míň, nevím, jakou sílu náraz měl, vypočítat to neumím. Každopádně včera mi táta volal, že se likvidátor přijde na sedačky podívat, že mi bude volat, aby se domluvil, kdy přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí