Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, dejte mi, prosím, tip pro kvalitní autosedačku pro 7letou školačku, výška 128 cm, váha 23 kg. Prý existují rostoucí. Nechci jen podsedák, ale klasicky tu velikou s ochranou hlavy, z které nám vyrostla. Mrknu se pak na recenze. Moc děkuji! ![]()
@MartinaCV Desetilety při 134 cm jezdí v Roemeru. Má ji i mladší ségra (124 cm).
Známí si chválí Klippan Wego, je rostoucí do šířky. A Nuna Aace myslím taky (a ta se mně osobně líbí víc)
@Svistice píše:
@MartinaCV Desetilety při 134 cm jezdí v Roemeru. Má ji i mladší ségra (124 cm).
Přesně tak 6ti letý syn má skoro stejné míry jako dcera zakladatelky a máme Britax, stačí vždy jen vysunout polstrování hlavy výš…
@MartinaCV píše:
Ahoj, dejte mi, prosím, tip pro kvalitní autosedačku pro 7letou školačku, výška 128 cm, váha 23 kg. Prý existují rostoucí. Nechci jen podsedák, ale klasicky tu velikou s ochranou hlavy, z které nám vyrostla. Mrknu se pak na recenze. Moc děkuji!
jakou sedačku měla do teď?
Dcera má asi od 4,5 let cybex zfix. Má stejné míry skoro jako vaše, trochu nižší ale sedačka ještě poslouží.
Dcera 6,5 má černou cybex, opěrka jde vysunout, není to moc vidět a s její váhou v tom bude jezdit do puberty (je do 36kg). Ale hodně mých kamarádek už přešlo na podsedáky i s mladšími dětmi. Překvapilo mě to.
@MartinaCV píše:
Ahoj, dejte mi, prosím, tip pro kvalitní autosedačku pro 7letou školačku, výška 128 cm, váha 23 kg. Prý existují rostoucí. Nechci jen podsedák, ale klasicky tu velikou s ochranou hlavy, z které nám vyrostla. Mrknu se pak na recenze. Moc děkuji!
Tak nejezdí autem ale autobusem a nemusíš řešit sedačku
V jednom autě máme Besafe izi flex fix a ve druhém Britax Romer kidfix i-size. Obě velké, naklopitelne, věřím, že vydrží dlouho.
@Roman18 píše:
Tak nejezdí autem ale autobusem a nemusíš řešit sedačku
Pocjybuju, ze ma ridicak na autobus ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Pocjybuju, ze ma ridicak na autobus
Však ať jezdí s harantem jako cestujici
@Roman18 píše:
Jasně, vsichni bydli ve městě, kde jezdi spousta autobusů…
@Roman18 píše:
Dobrý den, @Roman18,
žádám vás o slušnou diskuzi bez zbytečných urážek a narážek. V opačném případě vám bude udělen ban. Tímto chováním zakladatelce ani nikomu jinému nepomůžete.
Hezký den
Jana