Autosedačka pro tříleťáka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3249
6.1.23 19:42
@Anča 1 píše:
Teď jsem na ní taky koukala jen jsem nikde nenašla jak je to s polohováním píšou že to umí ale žádnou fotku nebo popis jak to funguje jsem nenašla na první pohled totiž moc polohovatelně nevypadá.

No nevím, zda to nazvat polohováním… Ze spodu je vyklápěcí díl a ten musíš před instalací nastavit (vyklopit nebo nechat pod sedákem). A taky záleží na sklonu sedaček auta, ale to asi u všech autosedaček. Rozhodně nejde polohovat s dítětem v autosedačce. My to vůbec nevyužili, ale dítě mi v autosedačce nespalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.1.23 19:45

@Finkaa
Zrovna jsem na ní koukala. To je škoda že jste nebyla spokojená vypadá docela dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.1.23 19:51

Tak jak to tu čtu tak romer evolve nebude to pravé pro nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3936
6.1.23 20:13

Co romer king? Petibodovy pas má, jde na isofix i na oasy, polohovat jde super. Jezdí v ní dcera, v dubnu jí budou čtyři, má asi 18 kilo, a zatím dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.1.23 20:15

@KSŠO
Reemy fix 9-36 kg vypadá fakt úžasně je sice trochu dražší ale popřemýšlím o ní. Jezdíme sice málo ale většinou daleko tak se asi vyplatí zainvestovat do bezpečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3936
6.1.23 20:18
A
@Platanka píše:
Co romer king? Petibodovy pas má, jde na isofix i na oasy, polohovat jde super. Jezdí v ní dcera, v dubnu jí budou čtyři, má asi 18 kilo, a zatím dobrý.

A kurnik, díky téhle diskusi mi došlo, že ten King je do 18 kilo a to dcera už tak nějak má, potřebuje novou sedačku! Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.1.23 20:27
@Platanka píše:
Co romer king? Petibodovy pas má, jde na isofix i na oasy, polohovat jde super. Jezdí v ní dcera, v dubnu jí budou čtyři, má asi 18 kilo, a zatím dobrý.

Romer king jsem s isofixem nenašla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
7.1.23 08:02

@Anča 1 jako to určitě vyplatí. Opravdu ji mám na obě děti a je to bomba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
9.1.23 11:16

@Anča 1 Reemy fix není bezpečná, kvalitní sedačka. Koukla bych na Klippan Triofix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.1.23 12:19
@Jolana24 píše:
@Anča 1 Reemy fix není bezpečná, kvalitní sedačka. Koukla bych na Klippan Triofix

Tak ta mě tedy nenadchla vubec. Do 18 kg je proti směru pak teprve po směru a od 25kg už nelze použít isofix. Navíc má opěrnou nohu takže nelze přidat podnožku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
22.1.23 13:53

@Anča 1 Tak pořád lepší kvalitní bezpečná sedačka než nějakej nesmysl jako je Reemy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí