Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Anča 1 píše:
Teď jsem na ní taky koukala jen jsem nikde nenašla jak je to s polohováním píšou že to umí ale žádnou fotku nebo popis jak to funguje jsem nenašla na první pohled totiž moc polohovatelně nevypadá.
No nevím, zda to nazvat polohováním… Ze spodu je vyklápěcí díl a ten musíš před instalací nastavit (vyklopit nebo nechat pod sedákem). A taky záleží na sklonu sedaček auta, ale to asi u všech autosedaček. Rozhodně nejde polohovat s dítětem v autosedačce. My to vůbec nevyužili, ale dítě mi v autosedačce nespalo.
@Finkaa
Zrovna jsem na ní koukala. To je škoda že jste nebyla spokojená vypadá docela dobře.
Co romer king? Petibodovy pas má, jde na isofix i na oasy, polohovat jde super. Jezdí v ní dcera, v dubnu jí budou čtyři, má asi 18 kilo, a zatím dobrý.
@KSŠO
Reemy fix 9-36 kg vypadá fakt úžasně je sice trochu dražší ale popřemýšlím o ní. Jezdíme sice málo ale většinou daleko tak se asi vyplatí zainvestovat do bezpečnosti.
@Platanka píše:
Co romer king? Petibodovy pas má, jde na isofix i na oasy, polohovat jde super. Jezdí v ní dcera, v dubnu jí budou čtyři, má asi 18 kilo, a zatím dobrý.
A kurnik, díky téhle diskusi mi došlo, že ten King je do 18 kilo a to dcera už tak nějak má, potřebuje novou sedačku! Diky!
@Platanka píše:
Romer king jsem s isofixem nenašla ![]()
@Anča 1 jako to určitě vyplatí. Opravdu ji mám na obě děti a je to bomba ![]()
@Anča 1 Reemy fix není bezpečná, kvalitní sedačka. Koukla bych na Klippan Triofix
@Jolana24 píše:
@Anča 1 Reemy fix není bezpečná, kvalitní sedačka. Koukla bych na Klippan Triofix
Tak ta mě tedy nenadchla vubec. Do 18 kg je proti směru pak teprve po směru a od 25kg už nelze použít isofix. Navíc má opěrnou nohu takže nelze přidat podnožku.
@Anča 1 Tak pořád lepší kvalitní bezpečná sedačka než nějakej nesmysl jako je Reemy