Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, dostali jsme od sestry kočárek Baby desing trojkombinace z roku 2015 součástí je i vajíčko LEO na obrázku přímo na autosedačce je znázorněny isofix, ale v diskusi jsem našla že toto vajíčko na isofix upevnit nejde. Nemáte prosím někdo zkušenost?
Jestli lze dát na Isofix netuším, ale pokud je z trojkombinace, jeho kvalita a bezpečnost asi nebude na jedničku.
Další věc je jeho životnost, i kvalitní vajíčka mají životnost 5 let. To vaše poděděné je i tak tedy dávno za zenitem.
Plast časem vlastnosti ztrácí.
@Bububu123 děkuji za Váš názor, vůbec mi tedy nepomohl, maximálně zkazil náladu, výbavičku pořizujeme dle našich finančních možností ![]()
@Oli91 nějak nechápu smysl prispevku. Kdyz na té etiketě jde jasně vidět, ze samotný vajíčko na pas nebo se dává do nástavce, který se do isofixu uplne. Samotný vajíčko vidíš, že nemáš čím přidělat.
@Oli91 píše:
@Bububu123 děkuji za Váš názor, vůbec mi tedy nepomohl, maximálně zkazil náladu, výbavičku pořizujeme dle našich finančních možností
Vajíčko už je opravdu po životnosti. V případě dopravní nehody by velmi pravděpodobně neplnilo svou základní, tedy ochrannou funkci.
Kvalitní vajíčka se dají pořídit už za 3 tisíce, na bazaru i za 1500-2000
@Oli91 píše:
@Bububu123 děkuji za Váš názor, vůbec mi tedy nepomohl, maximálně zkazil náladu, výbavičku pořizujeme dle našich finančních možností
Chápu že vybavicka je drahá, ale zrovna na tomhle bych nešetřila.. jde pořídit i kvalitní za slušnou cenu, případně bazarové, ale kvalitní a ještě v životnosti..