autosedačka RAMATI- VENUS PLUS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
ave
837
6.11.08 10:41

autosedačka RAMATI- VENUS PLUS

Moc prosím, nemáte někdo zkušenosti s touto autosedačkou
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Jak je pohodlná, jak dopadla v testech apod. Neviděla jsem ji naživo,
jen na netu, tak zda má smysl se na ni jít mrknout do obchodu.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1966
6.11.08 12:34

Ahoj, my tuhle sedačku máme, jenom starší typ, kupovali jsme ji pro staršího syna v r.2005, teď se v ní vozí mladší. Spokojenost velká, je opravdu hodně polohovatelná - od rovného sedu až skoro do kolíbky, takže na spaní super. Záleží ale samozřejmě taky na sklonu sedadla v autě… Jinak je pohodlná, my máme příjemný bavlněný potah. Jak dopadla v testech nebo jestli se vůbec testovala, to nevím.

Ten model, co jsi na něho dala odkaz, si kupovala pro dceru moje ségra a taky jsou spokojené ;-) Možná ti tu taky ještě napíše.

Dobře vyberte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
6.11.08 13:59

Ahoj!

Koupili jsme starší typ téhle sedačky před pár lety do auta k rodičům a rozhodně bych ji už nikdy nekoupila.
Jinak máme totiž Maxi-Cosi Priori XP a to se nedá srovnat. Možná na obrázku vypadá hezky a docela podobně té „cosině“, ale při prvním ošahání je to teda velký rozdíl! Rozhodně není tak pevná a nesedí v autě tak jako Priorka. Při poutání do auta jsme se s ní vždycky prali.
Takže za sebe nemůžu doporučit! Litovali jsme toho, že jsme chtěli ušetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
6.11.08 14:07

Já o ní vloni přemýšlela, ale nakonec jsem nenašla žádný testy ani pozitivní ohlasy, takže jsem radši připlatila a taky koupila MC Priori XP a jsem teď ráda…přeci jen to není věc na tři měsíce.

• Citovat
  • Upravit
7159
6.11.08 15:36

Venus nebyla v tesetch, takže nikdo neví jak by dopadla a jak je bezpečná
všechny testy jsou zde: http://www.autosedacky.estranky.cz/…esty-a-videa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
6.11.08 16:56

Jojo, já jsem s ní spokojená strašně moc, jak psala Fifik, je perfektně naklápěcí na spaní, potah je velmi měkoučký, dobře se sundává (Anežka je blicí, tak to mám opravdu odzkoušené :roll: ), na sedadle drží jak přibitá (některé sedačky v zatáčkách kloužou…), poměrně pohodlně se přidělává (já ji vytahuju a nandávám každý den, což je o hubu, ale nutné, a proto mi ten system vyhovuje, navíc je lehká na přenášení) a nemyslím si, že by z hlediska bezpečnosti na tom byla o tolik hůř než ty ostatní.. Sice je pravda, že v testech není, ale i když nestojí 6tisíc, tak úplný šunt to taky zjevně není.
Takže já můžu jen doporučit!
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
6.11.08 16:59

Hehe, Žížalko, ted teprve jsem si přečetla tvůj komentář, no vidíš, já mám úplně jinou zkušenost - při jízdě se ani nehne a zapnutou ji mám za pár sekund :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.11.08 18:49

Ahojky,

mám s touto sedačkou stejnou zkušenost jako Iffka- takže jen tu nejlepší.

Jana

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí