Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Moc prosím, nemáte někdo zkušenosti s touto autosedačkou
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Jak je pohodlná, jak dopadla v testech apod. Neviděla jsem ji naživo,
jen na netu, tak zda má smysl se na ni jít mrknout do obchodu.
Děkuji
Ahoj, my tuhle sedačku máme, jenom starší typ, kupovali jsme ji pro staršího syna v r.2005, teď se v ní vozí mladší. Spokojenost velká, je opravdu hodně polohovatelná - od rovného sedu až skoro do kolíbky, takže na spaní super. Záleží ale samozřejmě taky na sklonu sedadla v autě… Jinak je pohodlná, my máme příjemný bavlněný potah. Jak dopadla v testech nebo jestli se vůbec testovala, to nevím.
Ten model, co jsi na něho dala odkaz, si kupovala pro dceru moje ségra a taky jsou spokojené
Možná ti tu taky ještě napíše.
Dobře vyberte.
Ahoj!
Koupili jsme starší typ téhle sedačky před pár lety do auta k rodičům a rozhodně bych ji už nikdy nekoupila.
Jinak máme totiž Maxi-Cosi Priori XP a to se nedá srovnat. Možná na obrázku vypadá hezky a docela podobně té „cosině“, ale při prvním ošahání je to teda velký rozdíl! Rozhodně není tak pevná a nesedí v autě tak jako Priorka. Při poutání do auta jsme se s ní vždycky prali.
Takže za sebe nemůžu doporučit! Litovali jsme toho, že jsme chtěli ušetřit.
Já o ní vloni přemýšlela, ale nakonec jsem nenašla žádný testy ani pozitivní ohlasy, takže jsem radši připlatila a taky koupila MC Priori XP a jsem teď ráda…přeci jen to není věc na tři měsíce.
Venus nebyla v tesetch, takže nikdo neví jak by dopadla a jak je bezpečná
všechny testy jsou zde: http://www.autosedacky.estranky.cz/…esty-a-videa
Jojo, já jsem s ní spokojená strašně moc, jak psala Fifik, je perfektně naklápěcí na spaní, potah je velmi měkoučký, dobře se sundává (Anežka je blicí, tak to mám opravdu odzkoušené
), na sedadle drží jak přibitá (některé sedačky v zatáčkách kloužou…), poměrně pohodlně se přidělává (já ji vytahuju a nandávám každý den, což je o hubu, ale nutné, a proto mi ten system vyhovuje, navíc je lehká na přenášení) a nemyslím si, že by z hlediska bezpečnosti na tom byla o tolik hůř než ty ostatní.. Sice je pravda, že v testech není, ale i když nestojí 6tisíc, tak úplný šunt to taky zjevně není.
Takže já můžu jen doporučit!
Ivana
Hehe, Žížalko, ted teprve jsem si přečetla tvůj komentář, no vidíš, já mám úplně jinou zkušenost - při jízdě se ani nehne a zapnutou ji mám za pár sekund ![]()
Ahojky,
mám s touto sedačkou stejnou zkušenost jako Iffka- takže jen tu nejlepší.
Jana