Autosedačka Romer Baby Safe Plus

9879
21.11.11 09:57

autosedačka Romer Baby Safe Plus

Dobrý den potřebovala bych se zeptat jestli tato autosedačka jde nasadit na golfky Britax ? Píšou že jen Baby safe plus SHR tak nevím jestli je v tom nějaký rozdil když nemám to SHR. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Britax Römer Safefix Plus?

Přidejte zkušenost s Britax Römer Safe...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
21.11.11 10:30

Co jsem pochopila, tak právě to SHR značí to, že se to dá na ty kočáry britax dát… ty, co to označení nemají se dají používat „jen“ jako autosedačky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
21.11.11 11:39

Díky tak to je blbí no co se dá dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
21.11.11 17:22

Rozdíl mezi Baby safe plus a Baby safe plus SHR je ten, že SHR má již nasazené adaptéry pro montáž na kočáry, takže pokud chcete připojit na kočár i obyčejnou Baby safe plus tak to jde, ale je nutné si dokoupit adaptér, ale není to nic drahéhom, stojí 240,– Kč: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
21.11.11 17:25
steeve píše:
Rozdíl mezi Baby safe plus a Baby safe plus SHR je ten, že SHR má již nasazené adaptéry pro montáž na kočáry, takže pokud chcete připojit na kočár i obyčejnou Baby safe plus tak to jde, ale je nutné si dokoupit adaptér, ale není to nic drahéhom, stojí 240,– Kč: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

dííííky to jsem si oddechla. Hneed je objednám :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
22.5.13 10:12

Chtěla bych se zeptat… Máme tuto autosdačku a mám pocit, že už je synovy (7 měsíců, 8 kg, cca 67 cm) malá a přemýšlím, jestli to tak fakt je a máme už koupit novou.
Jde mi o to, že sice mu zhruba nad hlavou ještě takových 7 cm zbývá (je to prý největší vajíčko vůbec), ale i když je podhlavníček nastavený už na úplně největší velikost, tak pásy má pod úrovní ramínek. Moc to nechápu, přijde mi, že je prostě blbě ergonomicky navržená, nedokážu si představit, jak ho do těch pásů budeme dál soukat, až ještě poporoste, a přitom nad hlavou stále zbývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.5.13 10:18

@jessikka nemáte pořád uvnitř pod potahem takový ten molitanový polštářek, co je tam jen pro novorozence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.5.13 10:23

@jessikka oni se jim pak mění proporce trošku ;) Byli jsme na tom podobně, kolem těch 7m bych řekla, teď je mu přes 10m, má dost přes 9kg a 74cm a vejde se pořád :mavam:

@Gladys molitanový polštářek byl asi u starší verze :nevim: Já mám 2012 a žádný polštářek tam nemám, jen takový plastový díl, který to polohuje víc do lehu, ale to jen v nejnižší pozici podhlavníku, takže to u nás zůstalo úplně nevyužité, protože už z porodnice jsme šli s podhlavníkem asi na 3tí úrovni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.5.13 10:30

@quinny aha, to mi nedošlo, jámám v potahu jakoby kapsu a v tom malý naducaný polštářek, kterým se vyruší ten „zlom“ na dně sedačky, aby tam novorozenec moc neseděl.

A je pravda, že se jim ty proporce mění a co se zdá malé, tak paradoxně pak může být akorát.
Ještě mě napadá, zda nepoužíváte látkovky, to taky kousek dítě vysadí výš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
22.5.13 10:34

Nene, žádné látkovky. A polštářek fakt byl asi jen v té starší verzi.
Právě mě to fakt překvapilo, není zas takový čahoun, aby se tam v 7 měsících nevešel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.5.13 10:42

@jessikka a je to teda fakt nadoraz, já takhle kdysi myslela, že mu jsou krátké popruhy, nemohla jsem se dopnout a pak jsem zjistila, že se vzadu jen zasekávala kovová spona o ten posunovací bazmek, když jsem sponu nadzdvihla, normálně šly popruhy povolovat dál :oops:
Pokud je to fakt na tom posledním zoubku a je to výrazně pod úrovní ramínek, tak je možná i na čase zvážit sedačku 0-18kg, těžko říct :nevim: Mám besafe a je dobrá, aspoň se děti vozili v protisměru déle (je to bezpečnější), ale cena je teda pěkná pálka. Ale zas v ní jel i tříleťák a dobrý, takže vydržela do nějakých těch 16kg určitě, tak to zas není taková tragedie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
22.5.13 10:49

S těmi pásy jsme to měla stejně, zdály se mi krátké a najednou z ničeho nic jdou povolit víc :-)

Ale mě jde o to, že ze sedačky vycházejí tak 2-3 cm pod ramínky.

Můžu poprosit o radu @steeve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
22.5.13 10:51

@Gladys díky za tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.5.13 12:31

@Gladys látkovky my používáme, ale to v té sedačce dělá dost minimum, tam mu samo dávám ty nejtenší, takže proti papírovce žádnej extra rozdíl.
Nicméně z toho klínu jsem byla dost naštvaná, pro nás by byl ten obyč o kterém píšeš lepší, protože tohle co tam je už na druhé výšce pásů se splácne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.5.13 12:32
@jessikka píše:
S těmi pásy jsme to měla stejně, zdály se mi krátké a najednou z ničeho nic jdou povolit víc :-)

Ale mě jde o to, že ze sedačky vycházejí tak 2-3 cm pod ramínky.

Můžu poprosit o radu @steeve

Tohle je hodně divný, pokud teda není nijak zvlášť disproporční. Protože můj má 74cm určitě a pásy nám začínají nad ramínkama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí