Autosedačka Römer King Plus nebo Kiddy Infinity Pro

10032
9.10.11 22:46

Autosedačka Römer king plus nebo Kiddy infinity pro

Ahojky, potřebovala bych poradit a zároveň se i zeptat, jak jste s těmito sedačkami spokojeni ?? Nějak se nemůžeme rozhodnout, která by byla pro naši dcerku lepší… jak snášejí dítka pultík ?? Jak jsou autosedačky polohovatelné ?? A co potah - nepotí se v tom dítko v létě ??

Předem moc díky za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101713
9.10.11 22:59

Pokud se rozhoduješ mezi těmito, tak je rada jednoduchá, vem auto a dítě a dojeď je někam do krámu vyzkoušet.
Na tohle ti nikdo jednoznačnou radu nedá…

Já váhala taky mezi king plus a pultíkovou (cybexem) a vyhrál romer a to z následujících důvodů:

• pultíková potřebuje hodně dlouhý pás a v našem druhém autě by nestačil
  • je otrava, ža pultíhovou sedačku musíš připoutat zpět, když jedeš bez dítěte
  • vyšší riziko špatného upoutání

Pro pultíkovou mluví:

• lepší výsledek v testu při čelním nárazu
  • vydrží déle

Ohledně potahů a pocení můžu říct jen k romerce, vybrali jsme trend line - variantu Jet (ta síťovaná) plus letní froté potah, ale stejně se malý potí, ale on se potí v jakékoliv sedačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
10.10.11 09:46

klasickou sedačku 9-18 ( třeba ten King plus)upoutáš všude, a dítě je už z vajíčka na pásy zvyklé, dá se kdykoliv napolohovat na spáněk
tu pultíkovou- nejlépe vyzkoušet s dítětem, jak pultík snáší, nevejde se pod něj větší dítě, je tam méně místa než pod pásy, nedá se polohovat za jízdy, jen před jízdou a méně.
potahy většina potahů je ze syntetiky, je to kvůli snadnější údržbě a déle vydrží, prot potící se dítko pak zvolit potah z bavlny, nebo na sedačku nasadit letní potah či chladící vložku
jinak obě sedačky mají z bezpečnosti 4*, takže patří k těm nejlepším, a nejlépe je osobně vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
10.10.11 10:02

Děkuji moc za radu :-) tak za mě beru römer (hlavně kvůli toho polohování) myslela jsem si, že jdou obě polohovat při jízdě… ale vyzkoušíme obě dvě… právě si myslím, že dítka ty pultíky moc nemusí… Děkujííííí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
24.8.13 17:47

Děkuji moc všem zúčastněným za rady, rozhoduji se mezi těmito dvěma a myslím, že zvítězí Römer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
24.8.13 20:57

@PatricieH. my koupili römerku a jsme s ní max spokojení :-) v Kiddy mi malá řvala, nemohla se hýbat a to jí vadilo… jinak pokud si taky vyberete römerku, tak jen si dávejte pak pozor při užívání na opěrku hlavy, ráda se láme a nová stojí 350,–… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
25.8.13 12:22

Paráda, ještě jednou velké díky, dilema je vyřešeno, autosedačka vybrána, takže teď už jen koupit. Hodně mi tato diskuze pomohla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí