Prosím, poraďte - která autosedačka je prostornější

28
7.10.11 19:58

Prosím, poraďte která autosedačka je prostornější

Prosím poraďte, mám 10 měsíčního syna a už teď váží 12 kg. Chtěli bychom koupit autosedačku 9-18 kg, a to budˇ Romer safefix plus (nebo duo plus) anebo Besafe IZI comfort X3 isofix. Problém je v tom, že všude, kde jsme byli v prodejnách a chtěli vidět sedačky na vlastní oči mají jen značku Romer, ale Besafe ne, takže netuším, zda je Besafe prostornější než Romer. Budu moc ráda za příspěvky, prosím i Steeva, zda mi může pomoci. Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2858
7.10.11 20:35

Ahojky, tak měla jsem podobný problém, syn kdyz se narodil měl 4700g,což je dost a je jaksi větší než má být…tudíž sme museli v 7 měsíci koupit nějakou větší sedačku pro prcky…Koupili jsme sedačku Britax First Class plus a jsem s ní spokojená :) Malému je 15měsíců,má 14kg a stále tam má místo :)Jinak s těma uvedenýma ti nepomohu :)

http://www.google.cz/imgres?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
8.10.11 18:01
maximecka píše:
Prosím poraďte, mám 10 měsíčního syna a už teď váží 12 kg. Chtěli bychom koupit autosedačku 9-18 kg, a to budˇ Romer safefix plus (nebo duo plus) anebo Besafe IZI comfort X3 isofix. Problém je v tom, že všude, kde jsme byli v prodejnách a chtěli vidět sedačky na vlastní oči mají jen značku Romer, ale Besafe ne, takže netuším, zda je Besafe prostornější než Romer. Budu moc ráda za příspěvky, prosím i Steeva, zda mi může pomoci. Děkuji :-)

Zsjeďte k nám, máme na krámě všechny jmenované, Duo je menší, Safefix je stejně prostorný jako Besafe izi comfort

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.10.11 20:26

Děkuju za příspěvek, dívala jsem se na Vaše stránky, obchůdek máte jen ve Vrchlabí? To je pro mě z ruky, jsem z Kladna. Ještě to někde zkusím a kdyžtak koupíme Romer. Ještě jednou děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
10.10.11 09:06

jestli jste z Kladna, tak do Prahy to máte kousek, tam snad obchod s oběma sedačkami najdete
ale jinak jezdí ke mě lidé i z Brna, aby si vyzkoušeli všechny varianty sedaček, protože ne každý obchod je má a přeci jen sedačka se kupuje do auta, tak se s ním dá dojet do obchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí