Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím poraďte, mám 10 měsíčního syna a už teď váží 12 kg. Chtěli bychom koupit autosedačku 9-18 kg, a to budˇ Romer safefix plus (nebo duo plus) anebo Besafe IZI comfort X3 isofix. Problém je v tom, že všude, kde jsme byli v prodejnách a chtěli vidět sedačky na vlastní oči mají jen značku Romer, ale Besafe ne, takže netuším, zda je Besafe prostornější než Romer. Budu moc ráda za příspěvky, prosím i Steeva, zda mi může pomoci. Děkuji ![]()
Ahojky, tak měla jsem podobný problém, syn kdyz se narodil měl 4700g,což je dost a je jaksi větší než má být…tudíž sme museli v 7 měsíci koupit nějakou větší sedačku pro prcky…Koupili jsme sedačku Britax First Class plus a jsem s ní spokojená
Malému je 15měsíců,má 14kg a stále tam má místo
Jinak s těma uvedenýma ti nepomohu ![]()
maximecka píše:
Prosím poraďte, mám 10 měsíčního syna a už teď váží 12 kg. Chtěli bychom koupit autosedačku 9-18 kg, a to budˇ Romer safefix plus (nebo duo plus) anebo Besafe IZI comfort X3 isofix. Problém je v tom, že všude, kde jsme byli v prodejnách a chtěli vidět sedačky na vlastní oči mají jen značku Romer, ale Besafe ne, takže netuším, zda je Besafe prostornější než Romer. Budu moc ráda za příspěvky, prosím i Steeva, zda mi může pomoci. Děkuji
Zsjeďte k nám, máme na krámě všechny jmenované, Duo je menší, Safefix je stejně prostorný jako Besafe izi comfort
Děkuju za příspěvek, dívala jsem se na Vaše stránky, obchůdek máte jen ve Vrchlabí? To je pro mě z ruky, jsem z Kladna. Ještě to někde zkusím a kdyžtak koupíme Romer. Ještě jednou děkuju ![]()
jestli jste z Kladna, tak do Prahy to máte kousek, tam snad obchod s oběma sedačkami najdete
ale jinak jezdí ke mě lidé i z Brna, aby si vyzkoušeli všechny varianty sedaček, protože ne každý obchod je má a přeci jen sedačka se kupuje do auta, tak se s ním dá dojet do obchodu